Ic3m@N Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Που λέτε έχω Suse 10 και ενώ όλα είναι μια χαρά έχω ένα πρόβλημα με το ποντίκι μου... δεν δουλεύει η ροδέλα... έχετε ιδέα τι φταίει; Το ποντίκι μου είναι το wireless optical mouse 2.0 της Micro$oft. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δοκίμασε να ανοίξεις το αρχείο /etx/X11/xorg.conf σαν root. Πήγαινε στο κομμάτι που λέει Section "InputDevice" και identifier κάτι με mouse εξαρτάται από το πώς έχει γίνει configure. Εκεί πρέπει να υπάρχει μια γραμμή που να λέει ZAxisMapping. Άν δεν υπάρχει πρόσθεσε το παρακάτω: Option ZAxisMapping "4 5" Κάνε ένα logout και στο επόμενο login πρέπει να έχεις ροδέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ic3m@N Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 χμ... υπήρχε αυτή η γραμμή από πριν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.