apokaliptis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν μπορώ να συνδεθώ στο battle.net γιατί μου βγάζει ένα μήνυμα του στυλ "Unable to validate game version.Update manually". Tο θέμα είναι ότι μου το βγάζει από χθες που ενεργοποιήθηκε η adsl γραμμή μου.. Έχω κάνει ολα τα σχετικά port forwards που βρήκα στο net αλλά τζίφος , εννοέιται πως έχω δοκιμάσει και με το f/w κλειστό.. Ξέρει κανείς τι παίζει ??
christos_0b Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Βγαλε το crack η το image ! Η Blizzard εκανε αλλαγες στο battle.net και πλεον επιτρεπει να παιξεις μονο αν εχεις και το αυθεντικο cdkey(ενοειται)αλλα και το cd στο drive. Βεβαια υπαρχουν καποιο πολυπλοκοι τροποι να παιξεις χωρις το cd και τωρα αλλα κανενα "απλο" crack. Βεβαια εφοσον εχεις κανονικο cdkey το ποιο πιθανο ειναι να εχεις και το cd...
Dark-Shadow Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Pedia kai ego to idio prob exo to cd to exo authentiko!!! Kai exo kai valid cd key alla varieme na vazo to cd gia na pekso opios mporei as me pm!!! Gia to c****
apokaliptis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Πριν 2-3 μέρες έπαιζα κανονικά με την PSTN ..:S Δεν το έχω αυθεντικό αλλά προφανώς έχω αυθεντικό cd-key για να παίζω τόσο καιρό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.