Προς το περιεχόμενο

Ιλιάδα 2 η Επιστροφή

Undead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το προβλημα ειναι οτι το winzip βγαζει error οταν το κανεις exctract

katevase ti teleftaia ekdosi tou winrar

me thn ekdosi 3.51 to simpiesa.

an de ginetai tpt mallon toxeis katevasei corrupted kai prepei na to kaneis kai pali download

Δημοσ.
Δοκίμασε με 7zip γιατί λόγω του τρόπου αποθήκευσης στο rapidshare πολλά αρχεία βγαζουν crc error με winrar

Σοβαρά;; Γιατί και εγώ κατέβαζα κάποια αρχεία rar απο το rapidshare και μου τα έβγαζε corrupt και νόμιζα ότι έφταιγε το PC μου. Μάλιστα έκανα thread στο insomnia->internet για αυτό το θέμα. Που το άκουσες αυτό να βρούμε τπτ info;;

Δημοσ.
ρε παιδιά παίζει να βρούμε και το πρώτο;;

αυτό θα ήθελα κ εγώ να το μάθω...εφόσον υπάρχει βέβαια....:lol:

Υ.Γ Ο δημιουργός Omiros λογικά θα μπορεί να μας διαφωτίσει.....

Δημοσ.

Το πρωτο μερος ειναι η αυθεντικη βερσιον της Ιλιαδας, ετσι οπως την ξερουμε απο το σχολειο. Εμεις φτιαξαμε την Ιλιαδα οπως θα θελαμε να μαθαιναμε απο το σχολειο και γι'αυτο το ονομασαμε "Ιλιαδα 2: Η επιστροφη". Το σεναριο βασιζεται στο κειμενο-ποιημα που κυκλοφορεί εδω και χρονια στο διαδικτυο. Πριν βγει σε παιχνιδι ειχε κυκλοφορησει και σε κομικ-συνεχειες στο περιοδικο Eros Comixxx το 1999-2000 με τον τιτλο "Γαμαλιαδα". Εκει ειχε δημοσιευτει και η συνεχεια που λεγοταν "Ερωδύσσεια"(55 σελιδες) την οποια σκοπευουμε καποια στιγμη να την μεταφερουμε σε καρτουν. Οταν θα ειναι ετοιμη για προβολη η Ιλιαδα θα σας ενημερωσω.

Δημοσ.
Εκει ειχε δημοσιευτει και η συνεχεια που λεγοταν "Ερωδύσσεια"(55 σελιδες) την οποια σκοπευουμε καποια στιγμη να την μεταφερουμε σε καρτουν. Οταν θα ειναι ετοιμη για προβολη η Ιλιαδα θα σας ενημερωσω.

Κράτα μας ενήμερους και για την "Ερωδύσσεια"

Δημοσ.
Το πρωτο μερος ειναι η αυθεντικη βερσιον της Ιλιαδας, ετσι οπως την ξερουμε απο το σχολειο. Εμεις φτιαξαμε την Ιλιαδα οπως θα θελαμε να μαθαιναμε απο το σχολειο και γι'αυτο το ονομασαμε "Ιλιαδα 2: Η επιστροφη". Το σεναριο βασιζεται στο κειμενο-ποιημα που κυκλοφορεί εδω και χρονια στο διαδικτυο. Πριν βγει σε παιχνιδι ειχε κυκλοφορησει και σε κομικ-συνεχειες στο περιοδικο Eros Comixxx το 1999-2000 με τον τιτλο "Γαμαλιαδα". Εκει ειχε δημοσιευτει και η συνεχεια που λεγοταν "Ερωδύσσεια"(55 σελιδες) την οποια σκοπευουμε καποια στιγμη να την μεταφερουμε σε καρτουν. Οταν θα ειναι ετοιμη για προβολη η Ιλιαδα θα σας ενημερωσω.

Ετοιμάζετε και τπτ άλλο;; Γιατί το Ιλιαδα 2 είναι τρομερά αστείο

Δημοσ.

Υπαρχουν σκεψεις για καποια καινουργια projects οπως η "Ερωδυσσεια" που ανεφερα παραπανω ή για ''Τους Αθλους του Καυληρακλή" και "Ιστοριες της Ζουγκλας", ομως ειναι πολυ νωρις ακομη. Θα εξαρτηθεί σε μεγαλο βαθμο στο αν θα ειναι ανεξαρτητη παραγωγη ή θα χρηματοδοτηθεί απο αλλου. Το καρτουν ειναι μια χρονοβορα διαδικασία (η Ιλιαδα χρειαστηκε 6 μηνες για να ολοκληρωθει απο 3 ατομα). Μολις θα εχω κατι ετοιμο ή σχεδον ετοιμο, θα το μαθετε μεσω teaser - trailer ή μεσω καποιας ανακοινωσης στο φορουμ.

Για αλλη μια φορα σας ευχαριστούμε για τα καλα σας σχολια για το παιχνιδι και το τρέιλερ.

Υ.Γ: Η εκδοχή του FREE ηταν οντως η λογοκριμενη αν και δεν εχει μεγαλη διαφορά. Στην αυθεντικη version ο Ομηρος ασχολείτο περισοτερο με το γεννητικο του οργανο

Δημοσ.

Τις βασικες φωνες τις εκανα εγώ. Τις φωνες της θεάς Αθηνάς και της Ωραιας Ελένης τις εκανε μια καλη φίλη και τις φωνες στα πλήθη, οργια κλπ τις εκαναν φιλοι και συνεργατες.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...