Bougas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 μην ξεχναμε και την εμανουελα που εβαζε παλια.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Παρά του ότι είμαι βάζελος, το όλο πρόγραμμα του καναλιού είναι γενικά ύποπτο. Αν και δεν είμαι "συνωμοσιολόγος", άθλημα στο οποίο σχεδόν όλοι οι Έλληνες έχουν ειδικότητα, το κανάλι βρίσκεται σε... σκοτεινούς δρόμους. Όπως είπε και το φιλαράκι: Law and order. Y.Γ Όσο για τις ειδήσεις θεωρώ πως οι περισσότερες είναι κατασκευασμένες: όπως "γιυός γνωστής οικογένειας βίασε την μάνα του", "διάσημος τραγουδιστής μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης" κλπ. χωρίς όμως ποτέ να δίνει συγκεκριμένα ονόματα και δείχνοντας άσχετα βίντεο. Τέτοια ρεπορτάζ μπορούμε να φτιάξουμε κι εμείς κατά χιλιάδες.
Bougas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Όσο για τις ειδήσεις θεωρώ πως οι περισσότερες είναι κατασκευασμένες: όπως "γιυός γνωστής οικογένειας βίασε την μάνα του", "διάσημος τραγουδιστής μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης" κλπ. χωρίς όμως ποτέ να δίνει συγκεκριμένα ονόματα και δείχνοντας άσχετα βίντεο. Τέτοια ρεπορτάζ μπορούμε να φτιάξουμε κι εμείς κατά χιλιάδες. με καλυψες πληρως φιλε. ειναι ενα γελειο καναλι,που γενικα βαζει <<ψευτικες>> ειδησεις,η κανει copy-paste ειδησεις απο κους κους περιοδικα και καναλια.
gokal Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 με καλυψες πληρως φιλε.ειναι ενα γελειο καναλι,που γενικα βαζει <<ψευτικες>> ειδησεις,η κανει copy-paste ειδησεις απο κους κους περιοδικα και καναλια. κι εσυ καλυψες εμενα, μονο που τα εισαγωγικα δεν πανε στο ψευτικες αλλα στο ειδησεις
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Έπρεπε να το λένε Gossip ή Rumour Channel.
manic Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 καλα ενταξει ολοι το εχουν καταλαβει οτι ειναι γελειο καναλι αυτοι οι "δημοσιογραφοι" δεν ντρεπονται!!!!!
Mystirios Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Μια υπόθεση είναι μου η εξής : Μη ξεχνάμε το μεσημεριανό και γνωστή κουτσομπολίστικη φυλλάδα , οπότε και τους συμφέρει να προωθούν ένα κουτσουμπολίστικο κλίμα για να τα παίρνουν εμμέσως αφου μέσω του δελτίου ειδήσεων υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και σου λέει ο καναλάρχης / γνωστός μεγαλοεπιχειρηματίας : αφου δε μπορώ που δε μπορώ να χτυπήσω τα άλλα "σοβαρά" - λέμε τώρα - δελτία ας το γαμ*** το θέμα για να πλασάρω κάτι τελείως τσόντα και να έχω το κοινό μου ενω παράλληλα καβατζόνομαι και το μεσημεριανό και την φυλλάδα μου.
gtsamour Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Θυμάμαι επί εποχής της τελευταίας Eurovision μετά το πάτωμα της Βισση.... Το STAR είχε στείλει μια από της χαμούρες του στο Λονδίνο και ρωτουσε τους περαστικούς "Do you know Anna Vissi the famous singer?". Και φυσικά όλοι κοιτούσανε σα μαμάκες (περίεργο....χε χε). Και φυσικά το κράξιμο για τη Βίσση πήγαινε σύνεφο, με καυστικά και κοροϊδευτικά σχόλια του τύπου "τι περίεργο που δεν την ξέρει κανείς, αφού χρόνια τώρα κάνει διεθνή καριέρα...." Όχι οτι έχουν άδικό, άλλά δεν είναι θέμα ειδήσεων αυτό.
Arioch79 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Εγώ τους βγάζω το καπέλο. Είδαν ότι δε μπορούν να τα βάλουν με τα μεγάλα κανάλια κι είπαν να κάνουν κάτι τελείως διαφορετικό. Προσωπικά έχω να δω τηλεόραση περίπου τρία χρόνια (δεν έχω καν τηλεόραση), αλλά πιστεύω ότι έξυπνα κινήθηκαν οι τύποι. Όσο για τη "παραπληροφόρηση", πιστεύω ότι ο όρος, με τη στενή του έννοια, είναι τελείως άκυρος όσον αφορά το Σταρ. Οι τύποι μπορεί να είναι γελοίοι, αλλά οι "άλλοι" είναι και επικίνδυνοι. Άλλο να παραπληροφορείς για τη τελευταία σχέση του τελευταίου μετροσέξουαλ ηθοποιού-ράππερ (ο νοών νοείτω) και άλλο για σημαντικές πολιτικές αποφάσεις που αφορούν όλους μας, με σκοπό να εξυπηρετήσεις τα συμφέροντα του μεγαλοκαρχαρία για τον οποίο δουλεύεις...
Physics_Rulez Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Όσο για τη "παραπληροφόρηση", πιστεύω ότι ο όρος, με τη στενή του έννοια, είναι τελείως άκυρος όσον αφορά το Σταρ. Οι τύποι μπορεί να είναι γελοίοι, αλλά οι "άλλοι" είναι και επικίνδυνοι. Άλλο να παραπληροφορείς για τη τελευταία σχέση του τελευταίου μετροσέξουαλ ηθοποιού-ράππερ (ο νοών νοείτω) και άλλο για σημαντικές πολιτικές αποφάσεις που αφορούν όλους μας, με σκοπό να εξυπηρετήσεις τα συμφέροντα του μεγαλοκαρχαρία για τον οποίο δουλεύεις... Συμφωνώ απόλυτα.
punky Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Προσωπικά έχω να δω τηλεόραση περίπου τρία χρόνια (δεν έχω καν τηλεόραση) Χαίρομαι. Γιατί έτσι νιώθω λιγότερο εξωγήινος. Μιας κι εγώ έχω να δω τηλεόραση από τις εθνικές εκλογές. Θεωρρώ υποκριτικό, το να καταναλώνω κάτι το οποίο στις παρέες και καλά το χλευάζω ως ευτελές. Και αν όχι υποκριτικό, ίσως ένα είδος αποχαύνωσης. Ξέρω δηλαδή ότι μου κάνει κακό αλλά δεν μπορώ να ξεκολλήσω. Όσο για τη "παραπληροφόρηση", πιστεύω ότι ο όρος, με τη στενή του έννοια, είναι τελείως άκυρος όσον αφορά το Σταρ. Οι τύποι μπορεί να είναι γελοίοι, αλλά οι "άλλοι" είναι και επικίνδυνοι. Χμ, δεν θα έλεγα ότι είναι μόνο γελοίοι. Είναι και αυτοί επικίνδυνοι. Γιατί εσύ κι εγώ, ξέρουμε τι είναι είδηση και τι είναι σκουπίδι. Η κόρη μου δεν ξέρει. Βαφτίζοντας αυτό το πράγμα είδηση, διαμορφώνεις ενδεχομένως την αντίληψη ότι είδηση είναι το κουτσομπολιό και η δημόσια διαπόμπευση.
Arioch79 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Κοίτα, υπό αυτή την έννοια ναι, είναι επικίνδυνη η trash T.V., αλλά εσύ αναφέρεσαι σε πολιτισμικό επίπεδο, εγώ αναφέρθηκα καθαρά στον τομέα "παραπληροφόρηση". Αν και πιστεύω ότι κακώς θεωρείται η τηλεόραση εκπαιδευτικό μέσο. Πώς είναι δυνατόν να θεωρούνται ως μέσα εκπαίδευσης και πληροφόρησης κερδοσκοπικοί οργανισμοί; Από την άλλη αντιλαμβάνομαι ότι είναι το κυρίαρχο μέσο, οπότε είναι δύσκολο να κρατήσεις τα παιδιά σου μακριά από το τριπάκι του "στέλνω μήνυμα για να μείνει μέσα το τάδε ριαλιτόπαιδο". Βέβαια, δύσκολο ξεδύσκολο, οι γονείς εξακολουθούν να έχουν τη μεγαλύτερη ευθύνη για τη πορεία που θα ακολουθήσουν τα παιδιά τους.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Nα δαιμονοποιήσουμε εντελώς την τηλεόραση, δεν είναι και η καλύτερη τακτική εξέλιξης. Κι αν είναι να μην βλέπω, να μην διαβάζω, και να μην ακούω, τότε μπορώ να κλειστώ σε κελί και ν' αγιάσω. Αρκεί να μην βάζουμε στο ίδιο τσουβάλι το star channel με το animal planet και το discovery channel για παράδειγμα. Και ναι, η τηλεόραση μπορεί να χρησιμεύσει ως εκπαιδευτικό μέσο. Μερικοί είναι διατεθειμένοι ακόμα και να πληρώσουν για να έχουν τηλεόραση της προκοπής.
Arxon Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 εγω παντως στο star μονο τις ταινειες που βαζει βλεπω το βραδυ. Και ας τις εχω δει 500 φορες την καθε μια!χεχε
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Να δούμε πότε θα δείξει πάλι τους "Δίδυμους". Είναι ίσως η πιο "κάθε 3 μήνες" ταινία τους. :-P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.