Προς το περιεχόμενο

provlima me tin g-force 6600

INsane22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πριν απο 4 μήνες αγόρασα από το Πλαίσιο την g-force 6600 της Albatron και τελικά μου βγήκε ελαττωματική.Οταν την επέστρεψε η γυναίκα μου επειδή δούλευα τησ είπαν οτι αποσύρθηκε στην μισή τιμή και της έδωσαν την Radeon x1300, την οποία πλήρωσε επιπλέον 50 ευρω.Η x1300 όμως δεν έχει καμία σχέση με την 6600 που ήθελα.

Τους πήρα τηλ και τελικά μου είπαν οτί μπορούσαν να την στείλουν στην εταιρεία και να μου δώσουν καινούρια η οποία βέβαια θα αργήσει να έρθει.

Εγώ τώρα τι θα ήταν καλύτερο να κάνω?

Να επιμείνω στην 6600 ή να κρατήσω την x1300?

Ποιά από τις δύο είναι καλύτερη και από άποψη microchip?

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Εννοείται να επιμείνεις για να παρεις την 6600 η οποια είναι καλυτερη απο την Χ1300 (οχι πολυ καλυτερη αλλα καλύτερη) και πανω απόλα για να μην αφήσεις να περάσει έτσι στο ντουκου το γεγονος οτι καποια καταστήματα προσπαθουν να γλυτωσουν χρόνο και χρήμα βασιζόμενα στην άγνοια πολλες φορες των πελατων τους στην κυριολεξία δουλευοντας τους!!!

Δημοσ.

sry file ta parapano ta egrapse i gynaika mou kai ekane ena lathaki einai 6600GT kai enoite den tha tous afiso na perasi etsi, exo idi ektiposei tis eksis selides gia na tous to vouloso...

http://www.plaisio.gr/IWCatProductPage.process?Section_Id=26174052&Nav_Section_Id=&Catalog_Id=1&Product_Id=342917&Merchant_Id=1&sts_cid=3

http://www.plaisio.gr/IWCatSectionView.process?IWAction=Load&Section_Id=26174052&Catalog_Id=1

pou mou lene m..kies oti den exoun agp tis albatron, apla pigan na tin vgaloun ftina ftina, kseftiles

tespa efxaristo gia tin grigori apantisi

Δημοσ.

Καλα αμα μιλάμε και για 6600GT τα πραγματε αλλαζουν άρδην. Η 6600Gt είναι πολλές κλασεις ανώτερη από την Χ1300 και για να το διαπιστώσεις καλυτερα δες εδώ!!!

Οποτε από δευτέρα τρέχα να τους την τρίψεις στη μούρη και να απαιτήσεις αυτά που πραγματικα δικαιουσαι (αχ αυτες οι γυναικες τι μας κάνουν!!!).

Δημοσ.

exo tin idia karta apo plaisio.. kai douleyei mia xara..isos tyxeros..

koita.. malon epidei pige i gynaika sou na tin allaksei,isos to eidan etsi..

gynaika eine de tha skampazei.. ego leo na pate mia volta mazi,kai na tous eksigiseis oti me ta 50 euro parapano malon 6700gt tha prepei na sou dosoun.

an oxi aytin mia antistixi tis ATI.

Δημοσ.

i 6600gt den aposirthike sti misi timi apla katargithike san tsipaki kai pleon sto plaisio de ksanaerxetai. an eisai mesa stin eggiisi apla tin epistrefeis kai pairneis kati antistoixo se xrimata. i x1300 einai xeiroteri apo tin 6600gt. sto plaisio an tin eixes parei tote pou eixe vgei i 6600gt eixe giro sta 130-140 euro. isos kai parapano. antistoixi kartoula pano kato pou tha epairna ego afti ti stigmi kai nomizo tin eixa dei sta rafia tous einai i 7600 gs se albatron.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...