X-Ray Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Pos tha kano diktio ena pc me win xp k ena me ubuntu 6?? Pou einai to samba sto ubuntu?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Για να μπορέσεις να κάνεις share αρχεία από το ubuntu χρειάζεται να εγκατστήσεις και να κάνεις configure τον samba server. Για το ανάποδο αρκεί να πάς στο network servers από το menu του gnome και θα δείς τα shares του μηχανήματος με τα XP αρκεί να τα έχεις βάλει και τα 2 στο ίδιο subnet. πχ. XP: IP 192.168.0.2 και subnet mask 255.255.255.o και ubuntu 192.168.0.3 και subnet mask ίδια με τα XP. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eusebius Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Αυτό που θες το κατάφερα με το δεύτερο ποστ εδώ, από τα φόρουμ του Ubuntu: * Home network with Ubunto [sic] and Windows XP Networking Σε κάποια shared folders οι άλλοι δεν μπορούσαν να τραβήξουν αρχεία μου λόγω δικαιωμάτων, οπότε τους πρόσθεσα στο group που είμαι κι εγώ. (Είναι σωστό αυτό που έκανα; Ιδέα δεν έχω...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.