kosmasgr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Καλησπέρα. Εχει κανέις παιδιά συγκεντρωμένες όλες τις φάρσες του Λέντη ?
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 http://www.farses.poulametrela.com/patrinoi.htm ε, δηλαδή: http://www.farses.poulametrela.com/lentis.htm αν και οι καλύτερες είναι του Φαρσαντώνη (εμένα δε μου αρέσουν ιδιαίτερα αυτές που απλά παίρνουν και βρίζουν) καλούτσικες και αυτές του Μετζέλου...
the_end Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 απ'το συγκεκριμενο site τσεκαρετε και το Φουσέκη οσοι δεν τον ξερετε. με διαφορα ο καλυτερος-και με πολυ λιγα μπινελικια.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 ρε παιδιά τι είναι αυτός ο Φουσέκης;! Απίστευτος άνθρωπος. Καλά την πρώτη φορά που τα άκουσα, δε γέλασα καθόλου. Είχα μείνει με το στόμα ανοιχτό και σκεφτόμουνα "τι καθίκι που είναι!" Τώρα κάπως που ηρέμησα γελάω κιόλας. Αλλά πραγματικά δε μπορώ να πιστέψω το θράσος του. Τον θεωρώ πολύ έξυπνο άνθρωπο αλλά και πραγματικό κάθαρμα ρε παιδιά. Υπάρχει κάτι που δεν κατάλαβα. Πώς γινόταν και τηλεφωνούσαν Σ'ΑΥΤΟΝ κάποιοι και τους έκανε αυτός τη φάρσα; Πχ εκείνος που πήρε για τα λεωφορεία; Ή ο άλλος για τα λεφτά που θα έστελνε στη Ρουμανία.
the_end Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 η λογικη εξηγηση ειναι οτι καποια σχεση με οτε εχει ο φουσεκης. εκτος απο το οτι τον επαιρναν τηλεφωνο, ο ιδιος επαιρνε τηλεφωνα τα οποια ειχαν συνδεσει προσφατα(πχ οταν ενα απ'τα θυματα του λεει οτι εχει το τηλεφωνο 2 μερες).
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 η λογικη εξηγηση ειναι οτι καποια σχεση με οτε εχει ο φουσεκης. εκτος απο το οτι τον επαιρναν τηλεφωνο, ο ιδιος επαιρνε τηλεφωνα τα οποια ειχαν συνδεσει προσφατα(πχ οταν ενα απ'τα θυματα του λεει οτι εχει το τηλεφωνο 2 μερες). το τελευταίο δε λέει τίποτα. Συνέχεια το κάνει αυτό. Όταν του λέει ένας "μόλις με έχουν συνδέσει εδώ και δυό μέρες" αυτός απαντάει (και καλά παριστάνει ότι δεν άκουσε τι είπε ο άλλος για να γίνει πειστική η φάρσα) "Εδώ και δυό μέρες δε σε συνδέσανε;" Κάτι αντίστοιχο του λέει και αυτός από το υποβρύχιο και του απαντάει πάλι σαν να μην άκουσε. Νομίζω ότι είναι απλά τακτική. Δε φανερώνεται πουθενά ότι πράγματι ξέρει κάτι.
nontasg Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Όλες αυτές οι φάρσες είναι κορυφαίες..... :mrgreen: Και όντως ο φουσέκης ο καλύτερος....
the_end Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 το τελευταίο δε λέει τίποτα. Συνέχεια το κάνει αυτό. Όταν του λέει ένας "μόλις με έχουν συνδέσει εδώ και δυό μέρες" αυτός απαντάει (και καλά παριστάνει ότι δεν άκουσε τι είπε ο άλλος για να γίνει πειστική η φάρσα) "Εδώ και δυό μέρες δε σε συνδέσανε;" Κάτι αντίστοιχο του λέει και αυτός από το υποβρύχιο και του απαντάει πάλι σαν να μην άκουσε. Νομίζω ότι είναι απλά τακτική. Δε φανερώνεται πουθενά ότι πράγματι ξέρει κάτι. σαφως ειναι και τακτικη. αλλα ή εχει κανει μερικες χιλιαδες φαρσες ή ειναι πολυ τυχερος στην επιλογη τηλεφωνων. α, πηρε και τηλεφωνο σε υποβρυχιο.πού το βρηκε το τηλεφωνο του υποβρυχιου? αλλα οπως και να χει, ο τυπος ειναι ταλεντο.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 σαφως ειναι και τακτικη. αλλα ή εχει κανει μερικες χιλιαδες φαρσες ή ειναι πολυ τυχερος στην επιλογη τηλεφωνων.α, πηρε και τηλεφωνο σε υποβρυχιο.πού το βρηκε το τηλεφωνο του υποβρυχιου? αλλα οπως και να χει, ο τυπος ειναι ταλεντο. μα ποιά επιλογή τηλεφωνημάτων; Δηλαδή παίρνει τηλέφωνο σε χιλιάδες ανθρώπους και τους ρωτάει "μήπως περιμένετε τη γυναίκα σας με το λεωφορείο"; Ή περιμένει με το μαγνητόφωνο ανοιχτό δίπλα στο τηλέφωνο για να μαγνητοφωνίσει αν τυχόν τον πάρουν λάθος τηλέφωνο;
the_end Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 μα ποιά επιλογή τηλεφωνημάτων; Δηλαδή παίρνει τηλέφωνο σε χιλιάδες ανθρώπους και τους ρωτάει "μήπως περιμένετε τη γυναίκα σας με το λεωφορείο"; Ή περιμένει με το μαγνητόφωνο ανοιχτό δίπλα στο τηλέφωνο για να μαγνητοφωνίσει αν τυχόν τον πάρουν λάθος τηλέφωνο; κοιταξε, τηλεφωνα προφανως και παιρνει ως φαρσερ.και πιθανοτατα αρκετα τηλεφωνα. αλλα ειναι στατιστικα δυσκολο νομιζω να πετυχαινει τοσους τυπους με νεους αριθμους. ή να βρισκει τον αριθμο υποβρυχιου. οποτε θεωρω οτι καποια σχεση εχει με οτε ο φουσεκης. βεβαια θα μπορουσε να συμβαινει κι αυτο που λες με το φουσεκη να περιμενει με μαγνητοφωνο ετοιμο, αλλα και παλι νομιζω οτι ειναι στατιστικα δυσκολο(εκτος κι αν για παραδειγμα το νουμερο του φουσεκη μοιαζει με το νουμερο καποιας υπηρεσιας ή κατι τετοιο). παντως ειμαστε λιγο offtopic νομιζω.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2006 Λοιπόν, ακούγοντας ξανά, πιστεύω πως πράγματι τον έχουν πάρει τηλέφωνο αυτοί κατά λάθος. Αυτός το καταλαβαίνει, τους λέει "μισό λεπτό" και πηγαίνει και ανοίγει το μαγνητόφωνο. Φαίνεται γιατί στις δύο περιπτώσεις που περιέγραψα, οι διάλογοι ξεκινάνε ως εξής: Φουσέκης: Ένα-δύο (κάνει τεστ να δει αν γράφει). Ναι, για πείτε μου. (άρα του είχε πει "περίμενε λίγο" και πήγε ν'ανοίξει το μαγνητόφωνο) και στην άλλη: -Ναι, με ακούτε; -Ναι, σας ακούω. -Για πείτε μου. (άρα και εδώ πρέπει να έγινε κάτι αντίστοιχο) Δε νομίζω ότι είμαστε εκτός θέματος, μια που η αρχική απορία λύθηκε, μπορούμε να μιλάμε γενικώς για φάρσες. Γιατί ν'ανοίξουμε καινούργιο τόπικ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.