naiv_dim Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Γεια σας παιδια, Θελω να ρωτησω πως το pc κλεινει αυτοματα οταν πατας shutdown, γιατι τωρα οταν παταω shutdown δ κλεινει αυτοματα αλλα μου λεει οτι τωρα μπορειτε να κλεισετε τον υπολογιστη σας κ παταω το κουμπι εγω για να κλεισει. Ξερω χαζη ερωτηση αλλα κολλησα εκει.. Ευχαριστω εκ των προτερων.
josephbi Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 energopoihse to ACPI apo ta bios...an den allaksei kati kane format afou energopoihseis to ACPI...
Exiled2 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Έχεις windows xp? Αν ναι πήγαινε στον πίνακα ελέγχου στις ιδιότητες της διαχείρισης ενέργειας και αναφέρει εκεί μέσα ανάλογη επιλογή.
naiv_dim Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 ναι xp εχω, αλλλα μεσα απο την διαχειριση δ το βρηκα γιατι ειχα ψαξει εκει πριν στειλω εδω. κοιταω κ το bios τωρα που μαλλον εκει πρεπει να ειναι οπως ειπε κ ο josephbi.
asmilon Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Ενεργοποιεις το ACPI απο το BIOS οπως σου ειπαν και μετα απο τον Πινακα ελεγχου πας Επιλογες Ενεργειας->Προηγμενη διαχειριση ενεργειας και την ενεργοποιεις...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.