Προς το περιεχόμενο

1giga κλειδωμένο αρχείο

g1annis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στα torrent μερικές φορές βάζουν κωδικό σε αρχεία rar αλλά ο uploader το δημοσιοποιεί στα comments είναι είναι ένας στάνταρ κωδικός που βάζει κάθε torrent tracker.

Εγώ όμως κατέβασα από aMule ένα αρχείο.rar 1 giga και μου ζητάει κωδικό....

Που στο διάολο μπορώ να τον βρω? Δεν είναι παράνοια να βάζει κάποιος κωδικό σε αρχείο που ανταλλάσσει από το aMule?

Υπάρχει κάποιος τρόπος να ξεπεράσω τον κωδικό?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εν τω μεταξύ επειδή φαντάστηκα ότι ο βλάξ που το μοιράζεται το κατέβασε από γνωστό τορρεντάδικο, έψαξα και μάλλον βρήκα τον κωδικό.

Αλλά ο διαχειριστής συμπιεσμένων αρχείων έχει γκρι (απενεργοποιημένη την επιλογή εισαγωγή κωδικού στο tab επεξεργασία.

Τι να κάνω?

Κολλάει με το λινουξ στο ότι χρησιμοποιώ λίνουξ και στο ότι ίσως με κάποιο πρόγραμμα του λίνουξ παρακάμπτεις τον κωδικό....

Παραδόξως, βρήκα λύση μάλλον μυστήρια:

όταν πατούσα διπλό κλικ πάνω στο αρχείο ραρ μου έλεγε ότι απαιτεί κωδικό. Το ίδιο έκανε και όταν άνοιγα τον επεξεργαστή και του έλεγα άνοιξε αυτό το αρχείο.

Ως ύστατη δοκιμή πάτησα δεξί κλικ στο αρχείο και του είπα "αποσυμίεση εδώ"

Παραδόξως το αποσυμπίεσε!!!!!

Σε ευχαριστώ για την πρόθεσή σου να με βοηθήσεις φίλε μου.

sorry de ksero tipota apo linux alla toulaxiston sta win, ti stigmi pou kaneis deksi klik-->extract here kai de sou vgazei ayti tin othoni

sp3220060916160035mi8.jpg

seimenei oti den einai kleidomeno! oso gia to an yparxei programma pou na prospernaei to kodiko nomizo den yparxei! yparxoun programmata pou prospathoun na spasoun to kodiko alla kanoun 8 xronia ama einai megalo to pass! :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...