Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση Vivodi;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά δεν ξέρω τι συμβαίνει εδώ.Διάβασα από την κεντρική σελίδα του Insomnia ότι η VIVODI δεσμεύτηκε να κάνει τις αναβαθμίσεις μέχρι τις 15/09/06

Εγώ έχω vivodi dslcube με pstn γραμμή 16/09/06 σήμερα και είμαι ακόμα στα 512/128.Ο γείτονας μου με vivodi dslcube με isdn γραμμή έχει αναβαθμιστεί στα 1024 από τις 14/09/06.Τι γίνεται εδώ ρε παιδιά;δηλαδή αναβάθμισαν το ISDN DSLAM και άφησαν το PSTN ώς έχει;Η πρέπει να τους πάρω τηλέφωνο να τους αρχίσω στα μπινελίκια;

Δημοσ.

Η vivodi φίλε μου μπορεί να έχει αναβαθμίσει ήδη τη συνδεσή σου αλλά να μην το έχει κάνει ο ΟΤΕ.. Ο ΟΤΕ είχε πει πως η αναβάθμισει θα ολοκληρωθεί σε διάστημα 3 περίπου μηνών...

Επίσης φαντάζομαι πως είσαι σε ΑΡΥΣ και όχι shared...

Δημοσ.

Απλά φίλε μου στη vivodi δεν ξέρουν που παν τα 4!!!! Εμένα η αναβάθμιση γραμμής από ΟΤΕ έγινε στις 28/8 και από τότε όσες φορές τους πήρα τηλέφωνο στη vivodi με διαβεβαιούσαν ότι μέχρι τις 15/9 θα έχουν γίνει αυτόματα οι ανανεώσεις και απο την πλευρά της vivodi, αλλά μέχρι τώρα ΤΖΙΦΟΣ! Στο τελευταίο τηλεφώνημα που τους έκανα μου δικαιολογήθηκαν ως εξής: "Δεν έχουμε προλάβει να κάνουμε την μετατροπή για όλες τις γραμμές μέχρι τις 15 του μηνός , αλλά θα τα καταφέρουμε ως τη Δευτέρα" !!!!!!!!

Βρε δεν πάνε να !$#!@$%#@!% , πραγματικά είναι ελεεινοί , και δεν έχω καν το cube , αφού πλέον είμαι σε μηνιαίο πρόγραμμα αορίστου. Κρίμα που δεν έχει στην περιοχή μου ελεύθερες πόρτες DSL αλλιώς θα την έκανα με ελαφρά από τη vivodi... Αίσχος!!!

Δημοσ.
Απλά φίλε μου στη vivodi δεν ξέρουν που παν τα 4!!!! Εμένα η αναβάθμιση γραμμής από ΟΤΕ έγινε στις 28/8 και από τότε όσες φορές τους πήρα τηλέφωνο στη vivodi με διαβεβαιούσαν ότι μέχρι τις 15/9 θα έχουν γίνει αυτόματα οι ανανεώσεις και απο την πλευρά της vivodi, αλλά μέχρι τώρα ΤΖΙΦΟΣ! Στο τελευταίο τηλεφώνημα που τους έκανα μου δικαιολογήθηκαν ως εξής: "Δεν έχουμε προλάβει να κάνουμε την μετατροπή για όλες τις γραμμές μέχρι τις 15 του μηνός , αλλά θα τα καταφέρουμε ως τη Δευτέρα" !!!!!!!!

Βρε δεν πάνε να !$#!@$%#@!% , πραγματικά είναι ελεεινοί , και δεν έχω καν το cube , αφού πλέον είμαι σε μηνιαίο πρόγραμμα αορίστου. Κρίμα που δεν έχει στην περιοχή μου ελεύθερες πόρτες DSL αλλιώς θα την έκανα με ελαφρά από τη vivodi... Αίσχος!!!

fige apo vivo.tha perimeneis ligaki alla tha iremisoun ta neura sou

Δημοσ.

ρε παιδιά, εγώ γιατί δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τη βίβο?

μόνο προχτές, την επόμενη της αναβάθμισης, πέσανε οι ταχύτητες και πήρα στο 13880 για τεχνικό και το σήκωσε αμέσως, τη στιγμή που σε 4θνετ δε βρίσκεις ούτε πωλητές στο τηλ κέντρο.

Δημοσ.
ρε παιδιά, εγώ γιατί δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τη βίβο?

μόνο προχτές, την επόμενη της αναβάθμισης, πέσανε οι ταχύτητες και πήρα στο 13880 για τεχνικό και το σήκωσε αμέσως....

...και τι σου είπε;Η γραμμή σου μετά το τηλ που έκανες,πως συμπεριφερόταν;Μήπως "χίλια έτη εν οφθαλμοίς σου η ημέρα η χτες ήτις παρήλθεν...",αυτό είναι το αμέσως;Ακόμη και εκεί να πας (εγώ το προτιμώ αυτό) πάλι θα σε καθηλώσουν τουλάχιστον ένα εικοσάλεπτο,μην χαλάσουν και τη πιάτσα...:mrgreen:

Δημοσ.

Μου είπε πως έχει να κάνει με την αναβάθμιση της γραμμής. Μέχρι να στρώσουν τα κυκλώματα. Να περιμένω μέχρι τα μέσα της εβδομάδας.

Σήμερα πάντως το uploading πάει σφαίρα. Το downloading κυμαίνεται γύρω στα 60.

marios1957:

Δεν ξέρω τι σχέση έχεις με τη βίβο ή άλλες εταιρίες του χώρου. Το αμέσως πάντως ήτανε ΑΜΕΣΩΣ. Πάτησα το 5, έκανε μπιιπ και κάποιος το σήκωσε.

Δημοσ.

Μπα,πελάτης είμαι.Αν το σηκώσανε αμέσως,παίξε και ένα lotto.Αν μάλιστα αυτός που το σήκωσε ήταν και τεχνικός,παίξε και για μένα.Αν,τέλος,σε φτιάξανε αμέσως,παίξε χρηματιστήριο.Κια γω με 60 κατεβάζω,αλλά έχω 2mbit.

Εσύ;

Δημοσ.

Υπομονή λοιπόν εν όψει καλύτερων ημερών.Όχι και τπτ άλλο,αλλά ανανέωσα τη συνδρομή μου μ΄αυτούς με κύβο,στα 2μbit (ναι,τα κατάφερα και τους έψησα,βρίζοντας -lol),πριν λήξει η συνδρομή που είχα...

Δημοσ.
Μου είπε πως έχει να κάνει με την αναβάθμιση της γραμμής. Μέχρι να στρώσουν τα κυκλώματα. Να περιμένω μέχρι τα μέσα της εβδομάδας.

Σήμερα πάντως το uploading πάει σφαίρα. Το downloading κυμαίνεται γύρω στα 60.

marios1957:

Δεν ξέρω τι σχέση έχεις με τη βίβο ή άλλες εταιρίες του χώρου. Το αμέσως πάντως ήτανε ΑΜΕΣΩΣ. Πάτησα το 5, έκανε μπιιπ και κάποιος το σήκωσε.

pragmati an brikes atomo kai se boithisan ise apla tixeros.genika osous xero exoun apira parapona apo tin asxetosini ton anthropon ekei opote protimoun merikoi na perimenoun kamposi ora se allo isp kai na boithiountai para na pernoun xekarfotes apantiseis apo atoma min po tin lexi.oxi oti stin vivodi to sikonoun grigora.malon etixe

Δημοσ.
Παιδιά δεν ξέρω τι συμβαίνει εδώ.Διάβασα από την κεντρική σελίδα του Insomnia ότι η VIVODI δεσμεύτηκε να κάνει τις αναβαθμίσεις μέχρι τις 15/09/06

Εγώ έχω vivodi dslcube με pstn γραμμή 16/09/06 σήμερα και είμαι ακόμα στα 512/128.Ο γείτονας μου με vivodi dslcube με isdn γραμμή έχει αναβαθμιστεί στα 1024 από τις 14/09/06.Τι γίνεται εδώ ρε παιδιά;δηλαδή αναβάθμισαν το ISDN DSLAM και άφησαν το PSTN ώς έχει;Η πρέπει να τους πάρω τηλέφωνο να τους αρχίσω στα μπινελίκια;

Ο κλασικος ελληνας... επειδη ειχε περασει ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΜΕΡΑ και δεν ειχε αναβαθμηστει ηθελε να παρει τηλ να τους μπινελικωσει... και μετα λεμε γιατι στα τηλεφωνικα κεντρα δεν μπορουμε να πιασουμε γραμμη... απλα ελεος.....

Δημοσ.

Η αναβάθμιση δεν εξαρτάται από τον πάροχο αλλά από τον ΟΤΕ. Επίσης δεν γίνεται ταυτόχρονη αναβάθμιση ανά περιοχή αλλά ανά πόρτες(εμένα μου αναβαθμίστικε ενώ του ξαδέρφου από κάτω όχι, που έχουμε ακριβώς το ίδιο πακέτο) και δεν φταίει κανείς αν δεν σου έχει γίνει από τη στιγμή που η αναβαθμίσεις γίνονται σταδιακά μέχρι το Νοέμβρη.

Αν και έχω vivodi, όντως μου είχαν σπάσει τα νεύρα μέχρι να ενεργοποιηθώ(μάλλον ο ΟΤΕ φταίει γι' αυτό γιατί δίνει αλλού προτεραιότητα) αλλά από θέμα ταχύτητας και ποιότητα γραμμής είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...