Προς το περιεχόμενο

RAPGET- Rapidshare Downloader - Αλλαγή Πρωτοκόλλου+Καινούριες εκδόσεις

ShAd0w_z0nE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Settings --> Servers --> Διαλέγεις υπηρεσία και κλικάρεις το use και βάζεις τα username και password του account σου.

to simultanious downloads ti einai?

apo mono tou einai sto 1..

pws ginete opos to flashget na kanei temaxiasmo to arxeio ews 30 parts.?

• Απαντ. 191
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το simulatanious download σημαίνει ότι αν έχεις στην λίστα πάνω από ένα αρχείο από την ίδια υπηρεσία (π.χ. rapidshare.com) θα ξεκινήσει να κατεβάζει και εκείνα ταυτόχρονα με τα άλλα.

Δημοσ.

Paidia exo mia aporia.. Eixa peripou 1 mina pou katevaza apo to rapget kai ola kala. Xoris premium account!! Xoris na xreiastei na kano auta pou leei sto arxiko post. Apo proxthes den ginete na katevei tpt! Olo leei anamoni 1 sec meta vgazei sfalma kai telika mou vgazei "X" to link.

Piga na kano ta vimata pou leei edo sto topic. Katevasa to Open SSL to egatestisa alla k pali tpt..

Opoios kserei as dosei ta fota tou.

Euxaristo ;)

Δημοσ.

Το rapget κατεβάζει με πολύ χαμηλές ταχύτητες (περίπου 40-45 σε 1024 γραμμή) και από το .de και από το .com,

ενώ δεν έχει και split (όπως το flashget)

Δημοσ.
1)

2) Εαν δοκίμασες να κάνεις αυτά στο αρχικό post και στο προηγούμενο και δεν σου δούλεψε κανένα απλά δοκίμασε τον us downloder

και το σχετικό topic για τυχόν απορίες-->http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=145152&page=2&highlight=downloader

Nα δώσω μία ψήφο στο US downloader που αρχικά δεν μου είχε δουλέψει κι έτσι χρησιμοποιούσα το rapget. Με τα προβλήματα όμως που εμφάνισε τελευταία αποφάσισα να ξαναδώσω μια ευκαιρία στο US και να που δουλεύει κανονικά! :)

Δημοσ.

κοίτα σε έμενα ποτέ δεν δούλεψε ο us downloader κατά τη γνώμη μου, δεν αξίζει καθόλου. Το rapget πάντα μου δούλευε ωστόσο έχω ακούσει ότι σε πολλους δουλεύει το US και όχι το Rapget.Ειλικρινά δεν ξέρω τι ακριβώς παίζεται...

Δημοσ.

Αν θέλετε την γνώμη μου δεν είναι πολλά τα λεφτά για να πάτε premium,

οπότε μετά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε flashget και να πηγαίνει σφαίρα!

Δημοσ.
Ενω μεχρι χθες κατεβαζα με rapget σημερα ολο στην αναμονη ειναι.Εχω κλικαρει το direct download. Τι μπορει να φταιει ρε παιδια ????:twisted: :twisted:

Δοκίμασε αυτό κάνεις extract και διαβάζεις το readme σου λέει ακριβώς τι να κάνεις. Αν δεν ξέρεις αγγλικά μπορώ να στο μεταφράσω :wink:

Σημείωση: Ισχυεί μόνο για premium

Δημοσ.
Δοκίμασε αυτό κάνεις extract και διαβάζεις το readme σου λέει ακριβώς τι να κάνεις. Αν δεν ξέρεις αγγλικά μπορώ να στο μεταφράσω :wink:

Σημείωση: Ισχυεί μόνο για premium

Ευχαριστω παρα πολυ...Παρα τα κακα αγγλικα μου τα κατεφερα και κατεβαζει απο rapget.Καθε φορα πρεπει για νεα link να τα βαζω και να παταω grab να μου δινει νεα ????Εννοειτε οτι εχω premium acount.

Δημοσ.
ε ναι έτσι πρέπει να γίνεται... δεν έχω premium για να το επιβεβαιώσω αλλά το επιβεβαίωσαν άλλοι

Ευχαριστω.Εστω κι ετσι...Μου κανει εντυπωση οτι μεχρι χθες μεσημερι δουλευε..

Φιλια στην Θεσαλονικη την μεγαλη μου αγαπη !!!!:-D :-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...