estenough Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 εμένα το rapishare.com με premium account δουλεύει με: 1.rapget 1.6 2.Win32OpenSSL-v0.9.6m 3.τικαρισμενο το direct downloads στα options του account 4.στα options του rapget τίκαρα το use για το premioum account, εβαλα login-pass και μετά το ξετικαρα.
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 αυτό το τελευταίο δεν το κατάλαβα τα υπόλοιπα αναφέρονται ήδη...
estenough Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 ακυρο τελικα δεν λειτουργει το premium account, μονο το free και πρεπει να περιμένεις καμια ωρα μεχρι να αρχισει να κατεβάζει το επομενο
Nightfire Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 re paidia plz gia voithiste ligo giati kati prepei na kano lathos... exo to rapget1.26 katevasmeno apo to rapget.com katevasa kai ta libraries pou xriazete pali apo to rapget.com kai pali den ginete tpt gia peite ligo ti prepei akrivos na kano ? Oso gia ta direct downloads apo to options tou rapidshare account ayto se merikes meres telioni opos to leei kai ekei kiolas... Gia peite me apla pragmata ti kano .. Thanks
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2006 κάνε αυτά που λέει στο αρχικό post και δεν θα έχεις πρόβλημα... σε όλους έχουν λυθεί αλλά αν δεν κατεβάζεις από rapid έχω ακούσει ότι έχει ένα πρόβλημα προς το παρόν τα libraries στο αρχικό post μου είναι πιο πρόσφατα :wink: Oso gia ta direct downloads apo to options tou rapidshare account ayto se merikes meres telioni opos to leei kai ekei kiolas... αυτό πάλι τι σημαίνει?
DimitRi_Del Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 .. έχω ακούσει ότι έχει ένα πρόβλημα προς το παρόν... Kai edw paizei problima (pali). To rapget se files apo to .com einai sinexeia se anamoni kai de katebazei, ama kanw copy-paste ena link se explorer tote mou anoigei mia selida tou rapidshare kai mou grafei auto: Download-session invalid. Please click here. Possible reasons: * Download-session expired. Direct-links last a few minutes for free users and a few days for premium-users. * You requested this download-session from a different IP than yours. If you use AOL, try a different browser. * If nothing helps, getting a premium-account will override the IP-check, which means it will solve this problem. Ama sti sinexeia patisw to click here katebazei kanonika to file :? . Ksereis kaneis ti paizei?
ckck20 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Έχω premium account και μου βγάζει και μένα αυτό το μήνυμα. Καμιά μλκ θα μας κάνουν πάλι οι τύποι του rapidshare.
bikali Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 same here παλι αρχισαν τις λαλακίες. any ideas?
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 πάντως δεν βλέπω να έχει βγει τίποτα για το πρόβλημα που λέτε...τέσπα θα ξαναελέγξω αύριο
skiabox Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Παιδια πριν απο λιγο αρχισαν να μου κατεβαινουν καποια rar αρχεια ως html αρχεια!Βεβαια αν τα κανεις rename παιζουν αλλα γιατι συμβαινει αυτο?
patrickdrd Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Ναι, όντως συμβαίνει καμιά φορά. Έχω την εντύπωση πάντως ότι το usd (Universal Share Downloader) έχει καλύτερο ocr όσον αφορά το rapidshare.com, εγώ έχω ανοικτά και τα δυο, στο rapget βάζω τα links που είναι rapidshare.de και στο usd τα rapidshare.com
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2006 Παιδια πριν απο λιγο αρχισαν να μου κατεβαινουν καποια rar αρχεια ως html αρχεια!Βεβαια αν τα κανεις rename παιζουν αλλα γιατι συμβαινει αυτο? εμένα αυτό μου συμβαίνει όταν πάω να χακάρω την rapidshare:p (με διάφορα tricks)... Τώρα από Rapget δεν μου έχει συμβεί ποτέ:???:
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Friday, November 24, 2006SSL Rapidshare Hack + RapGet 1.11 On Rapidshare.de recently have changed the protocol (on SSL) and all downloads-programs (including RapGET) have ceased to work. The new decision has been found for successful detour of method SSL on Rapidshare! >http://rapidshare.de/files/34968553/rap.rar password: flasha αυτό βρήκα για δοκιμάστε:twisted: μου μυρίζει παλιό κόλπο αλλά βγήκε σήμερα, για πείτε αν δουλεύει...
themhs Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 αυτό βρήκα για δοκιμάστε:twisted: μου μυρίζει παλιό κόλπο αλλά βγήκε σήμερα, για πείτε αν δουλεύει... ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΕΙΡΟΣ, ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟ RAPIDSHARE KAI TO RAPGET,ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΙΠΟΤΑ??????????????????????????????
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2006 ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΕΙΡΟΣ, ΘΕΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟ RAPIDSHARE KAI TO RAPGET,ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΤΙΠΟΤΑ?????????????????????????????? 1) ΜΗΝ ΦΩΝΑΖΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:???: 2) Εαν δοκίμασες να κάνεις αυτά στο αρχικό post και στο προηγούμενο και δεν σου δούλεψε κανένα απλά δοκίμασε τον us downloder και το σχετικό topic για τυχόν απορίες-->http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=145152&page=2&highlight=downloader
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.