Προς το περιεχόμενο

RAPGET- Rapidshare Downloader - Αλλαγή Πρωτοκόλλου+Καινούριες εκδόσεις

ShAd0w_z0nE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 191
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
...κοιτα να δεις,για το rapidshare.de εχω το rapidget και δουλευει κανονικα(αρα μου κανει)Το προβλημα ειναι με το rapidshare.com που δεν σου δινει δικο του tool και πρεπει να βρεις καποιο.Το καλυτερο ισως ειναι το rapGet 1.26 που το σουλευα κανονικα μεχρι χθες.Το θεμα ειναι οτι τωρα καπου σκαλωνει και εκει που βγαζει τις πληροφοριες για το download etc...μου βγαζει σφαλμα 1 και ξαναπροσπαθει σγαλμα 2 και etc...Οποτε σωστα νομιζω ρωταω αν υπαρχει καποιο γενικο προβλημα.

εμένα πάντως δουλεύει και με com... τα δύο αρχεία(openssl) τα έβαλες στο sytem 32?

Δημοσ.

και σε εμένα σταμάτησε να δουλεύει (με premium account). Ελπιζώ να βγάλουν νέα έκδοση γιατί το είχα βολευτεί.

Δημοσ.

λοιπόν τελικά είχατε δίκιο :wink: βρήκα rapget που δουλεύει σε com αλλά είναι έκδοση 1.24.:(

(Δείτε αρχικό θέμα)

Δημοσ.
Tipota de ginete. ebala kai to 1.24 alla apo .com de katebazei

Balte ta 2 .ssl arxeia opos leei stis odhgies kai teleiose. Katebazo me rapget apo thn proth stigmh pou yposthrikse kai to .com kai den eixa pote problhma (me to programma toulaxiston).

Δημοσ.
paides h lysh einai mia:

pate sta options tou account sas kai tsekarete to direct downloads.

meta tha doulevei mia xara to rapget 1.26 :-)

Exeis dikio filos. Apla auti i rithmisi einai, toso aplo.

Δημοσ.

Sti selida tou rapidshare.com >> premium >> kaneis login me tous kwdikous sou >> kapou sti mesi vrisketai ena koutaki "options" kai ekei tsekareis to "direct downloads".

Kai einai ola ok!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...