Προς το περιεχόμενο

RAPGET- Rapidshare Downloader - Αλλαγή Πρωτοκόλλου+Καινούριες εκδόσεις

ShAd0w_z0nE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια εβαλα το rapget 1.40 , εχω δωσει μια λιστα με links να κατεβασει και οταν τελειοσει το προτο link το ξαναρχιζει απο την αρχή το ιδιο. έχω χασει την μπαλα !!!

έχω premium account

• Απαντ. 191
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγω ρε παιδια θελω να χρησιμοποιησω το RapGet με το site netload.us στο οποιο εχω Premium account. Ναι μεν το εχει στην λιστα με τα supported sites απο την αλλη ομως δεν μου εχει πουθενα να βαλω το username και το Password μου στα settings του RapGet. Τι φταιει ξερει κανεις?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Χρησιμοποιώ εδώ και καιρό το RAPGET για D/L απο RAPIDSHARE.COM χωρίς πρόβλημα...τις τελευταίες μέρες όμως όποτε προσπαθώ να κατεβάσω ξεκινάει και κατ'ευθείαν μπαίνει στην αναμονή και μετράει αντίστροφα.Εννοείται οτι τα Link είναι οκ τα ελέχγω πρώτα και ο λογαριασμός δεν έχει υπερβεί το όριο,άλλωστε με copy-paste στο browser κατεβαίνουν κανονικά.Δοκίμασα και με άλλους manager (Orbit,Flashget) αλλά αυτοί κατεβάζουν αρχεία με μέγεθος 3 K/B.

Ξέρει κανείς τι παίζει????

Δημοσ.
Χρησιμοποιώ εδώ και καιρό το RAPGET για D/L απο RAPIDSHARE.COM χωρίς πρόβλημα...τις τελευταίες μέρες όμως όποτε προσπαθώ να κατεβάσω ξεκινάει και κατ'ευθείαν μπαίνει στην αναμονή και μετράει αντίστροφα.Εννοείται οτι τα Link είναι οκ τα ελέχγω πρώτα και ο λογαριασμός δεν έχει υπερβεί το όριο,άλλωστε με copy-paste στο browser κατεβαίνουν κανονικά.Δοκίμασα και με άλλους manager (Orbit,Flashget) αλλά αυτοί κατεβάζουν αρχεία με μέγεθος 3 K/B.

Ξέρει κανείς τι παίζει????

Το ίδιο έχω πάθει και γω, καμιά ίδεα κανείς??:-(

Δημοσ.
Το ίδιο έχω πάθει και γω, καμιά ίδεα κανείς??:-(

Απο παλια θυμαμαι, αν θυμαμαι καλα ,οτι χρειαζεται ie για να κανουμε τις ρυθμισεις του λογαριασμου και ενεργοποιημενα cookies .

Με επιφυλαξη.

Δημοσ.
Απο παλια θυμαμαι, αν θυμαμαι καλα ,οτι χρειαζεται ie για να κανουμε τις ρυθμισεις του λογαριασμου και ενεργοποιημενα cookies .

Με επιφυλαξη.

Καλημέρα!

Όσες φορές έχω ενεργοποιήσει λογαριασμό στο Rapid Share ουδεπόποτε...έχω πειράξει τις ρυθμίσεις του απο IE ή Firefox,απλά έβαζα τα στοιχεία του λογ/μου στο RapGet και κατέβαζε!

Πάντως δοκίμασα και αυτό που είπες αλλά ουδέν...Τίποτα άλλο - Κανείς??

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Παιδες ! Βγηκε το νεο rapget !!!! ανανεωμενο και καλυτερο!!! Για οποιον το χρησιμοποιουσε ξερει. Απο τοτε που ειχε σταματησει την λειτουργια του , ειχα ξενερωσει. Το ειχα αντικαταστησει με το Flashget, το οποιο ηταν αηδια!!!

Ευτυχως που βγηκε!

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.
Παιδες ! Βγηκε το νεο rapget !!!! ανανεωμενο και καλυτερο!!! Για οποιον το χρησιμοποιουσε ξερει. Απο τοτε που ειχε σταματησει την λειτουργια του , ειχα ξενερωσει. Το ειχα αντικαταστησει με το Flashget, το οποιο ηταν αηδια!!!

Ευτυχως που βγηκε!

μονο που δεν δουλευει..........

Δημοσ.

Ευτυχως που βγηκε!

μονο που δεν δουλευει..........

Δημοσ.

Ευτυχως που βγηκε!

Δυο χρονια μου εχει λειψει αλλα τουλαχιστον η εκδοση που εχει στη σελιδα του δεν μου δουλεψε.Ολο αναμονη λεει.

Δημοσ.

Ευτυχως που βγηκε!

Δυο χρονια μου εχει λειψει αλλα τουλαχιστον η εκδοση που εχει στη σελιδα του δεν μου δουλεψε.Ολο αναμονη λεει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...