fordakias Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 se eyxaristw gia tin boithia! na se rwtisw kai kati allo ama ksereis? ean katebazw kateuthian apo to FlashGet les na yparxei problima?giati apo ekei katebazw twra.mono pou exw ena problimataki. xrisimopoiw Mozilla,kai gia na katebasei ena zip arxei apo to rapidshare prepei na anoiksw kainourgia kartela me to http pou briskete to zip kai na mou petaksei ekeino pws thelw na to katebasw.ean kanw antigrafi epikolisi tin http sto FlashGet den ginetai,katebazei sas selida.ksereis giati?einai san na loipei to "about:black" apo to koutaki pou leei anaganwsths.den kserw na to rithmisw...
patrickdrd Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 1) χρησιμοποιείς FlashGot; Αν όχι, βάλτο. 2) Το login (cookie) μέσα από Internet Explorer πρέπει να υπάρχει σε κάθε περίπτωση! Αυτό κοιτάει το FlashGet δεν πα να χρησιμοποιείς όποιον browser θέλεις!
patrickdrd Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 RapGet 1.38 RapGet (RAPidshareGET) is a downloader with code recognition for such share servers as rapidshare.de, megaupload.com, slil.ru and others. It has support for 65 free share services, multilingual support, and is free. Changes in v1.38 from 09.09.2007: * Fixed Premium for Filefactory Requirements: You need install SSL libraries for correct working with Rapidshare, download from: here >http://rapidshare.com/files/54546170/rapget138.rar >PaTRiCKDRD
christos1 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2007 Μπορείτε επίσης να το κατεβάσετε και από το επίσημο site. RapGet v.1.38
tdlabr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Ginetai me to RapGet na katebainoun perisotera apo 1 arxeia??? An nai pws??
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Ginetai me to RapGet na katebainoun perisotera apo 1 arxeia??? An nai pws?? Βεβαιως γινεται. Ρυθμισεις -Συνδεση-Αριθμος ταυτοχρονων ληψεων.
patrickdrd Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 άλλο λέει μάλλον, μου μίλησε κ ένας άλλος φίλος κ μου είπε ότι το rapget κρασάρει όταν βάλεις πολλά αρχεία, πετάει error κ κλείνει! Δεν ξέρω τι φταίει σ'αυτή την περίπτωση, προφανώς κάποιο bug του προγράμματος... Γενικά για να το κάνεις, κάνεις copy τα links, πας στο rapget κ κάνεις paste κ τα παίρνει! αυτό που λες εσύ Γιάννη αφορά το παράλληλο download αρχείων, να κατεβάζει δηλαδή πολλά παράλληλα κ ταυτόχρονα...
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2007 άλλο λέει μάλλον,μου μίλησε κ ένας άλλος φίλος κ μου είπε ότι το rapget κρασάρει όταν βάλεις πολλά αρχεία, πετάει error κ κλείνει! Εγω βαζω δεκαδες αρχεια και παω για ...υπνο χωρις προβλημα. αυτό που λες εσύ Γιάννη αφορά το παράλληλο download αρχείων, να κατεβάζει δηλαδή πολλά παράλληλα κ ταυτόχρονα... Εγω βαζω δεκαδες αρχεια και παω για ...υπνο χωρις προβλημα.Για παραλληλα αρχεια καταλαβα...Μπορει να εκανα και λαθος.
patrickdrd Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 RapGet 1.39 RapGet (RAPidshareGET) is a downloader with code recognition for such share servers as rapidshare.de, megaupload.com, slil.ru and others. It has support for 65 free share services, multilingual support, and is free. Requirements: You need install SSL libraries for correct working with Rapidshare, download from: here Changes in v1.39 from 21.09.2007: [*] Fixed Premium and Free for Megaupload [+] Added letitbit.net >http://rapidshare.com/files/57499471/RapGet_1.39.rar
DeathGuard Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Παδεία να ρωτήσω κάτι:Με το rapget μπορείς να κατεβάσεις και χωρίς περιορισμούς(250mb την ημερα,μονο ένα download την φορα κλπ) και από το megaupload η είναι μονο για το rapidshare?
vaggospat13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 επειδη ακουω συνεχεια για Flashget οσοι εχετε λογαριασμο rs.com δοκιμαστε και τον internet download manager κατα την γνωμη μου ειναι καλυτερος απο τον Flashget ενω οσες φορες εχω κανει συγκριση κατεβάζει πιο γρήγορα απο Flashget
Demetris77 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Όπως και ο orbitdownloader νομίζω είναι ο γρηγορότερος και πληρέστερος, χώρια που είναι και πανάλαφρο πρόγραμμα 1.5mb
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Ενα ερωτημα για rapget για να μην ανοιγω αλλο θεμα... Υπαρχει δυνατοτητα οταν βρισκει ενα διεγραμενο link να μην μπαινει σε αναμονη αλλα να το παρακαμπτει και να προχωρει σε αλλα ??? Ευχαριστω.
thodoras Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2007 Στον RapGet απ'οτι βλεπω οταν κατεβαζεις ταυτοχρονα πολλα αρχεια π.χ απο rapidshare μια ταινια που ειναι σπασμενη σε rar,δεν σου δειχνει δυστυχως την συνολικη ταχυτητα που πιανεις,αντιθετα πρεπει να κανεις κλικ πανω σε καθε κομματι που κατεβαινει για να δεις την ταχυτητα και μετα να αθροιζεις...εχω λαθος σ'αυτο???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.