SSkorpionSS Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Φίλε "Γιάννης Platano" μήπως εννοείς πως κατεβάζεις με δωρεάν λογαριασμό;
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Άντε! Μιλάμε για "Free user" πάντα έτσι; Οχι εχω premium acount.
patrickdrd Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Είπα κι εγώ... Πάντως για premium το top (κατά την γνώμη μου πάντα) είναι το FlashGet! Τα χουμε ξαναπεί το γιατί κλπ...
Dark-Shadow Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Patrickdrd επειδή και εγώ έχω το Flashget 1.80 μπορείς να μου πεις πως ακριβώς δουλεύει το σύστημα???
patrickdrd Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Πανεύκολο, πας Tools -> Options -> Site Manager και κάνεις add το http://rapidshare.com και βάζεις και το username και το password σου και είσαι έτοιμος! Καλά... κατεβάσματα!
Bougas Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2007 To rapget κατεβαζει 100% απο το com.Αν σας βγαζει προβλημα καντε login απο τον INTERNET EXPLORER στο rapidshare.Δηλαδη κατεβαστε με premium login απο τον explorer!Χρειαζεται να εχει τα cookies του explorer για να δουλεψει σωστα Η παραπανω συμβουλη εχει σωσει κοσμο και κοσμακι ευχαριστω φιλε.πετυχε.
siemens Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Εγώ πάλι τόσο καιρό έκανα login με το alias που ειχα sto rapidshare.com και δεν εβλεπα φως, σήμερα το δοκίμασα με το username που σου δινουν αυτοί και όλα οκ.
NOMIKOS Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Είπα κι εγώ... Πάντως για premium το top (κατά την γνώμη μου πάντα) είναι το FlashGet! Τα χουμε ξαναπεί το γιατί κλπ... +1 kai apo emena.
patrickdrd Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Εγώ πάλι τόσο καιρό έκανα login με το alias που ειχα sto rapidshare.com και δεν εβλεπα φως, σήμερα το δοκίμασα με το username που σου δινουν αυτοί και όλα οκ. Αυτό που λες ισχύει ΜΟΝΟ για το rapget, το FlashGet δουλεύει και με το alias.
sotris99 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 είμαι φρεε χρήστης αλλά δεν μου κατεβάζει και ας μην έχω περιορισμό...
anthony_88 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2007 Παντως για οποιους χρησιμοποιουν Firefox, θεωρω καλυτερη λυση τον Orbit Downloader αφου βεβαια πρωτα κατεβασετε το Flashgot plugin. Βεβαια, flashget και orbit ειναι λιγο πολυ παρομοια και μαλλον τα καλυτερα που κυκλοφορουν...
fordakias Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 mipws mporei kapoios na mou eksigisei ligo analitika pws douleuei to Rapget giati molis to ebala kai den mporw na katebasw kai ti rithmiseis prepei na kanw?
fordakias Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Παντως για οποιους χρησιμοποιουν Firefox, θεωρω καλυτερη λυση τον Orbit Downloader αφου βεβαια πρωτα κατεβασετε το Flashgot plugin.Βεβαια, flashget και orbit ειναι λιγο πολυ παρομοια και μαλλον τα καλυτερα που κυκλοφορουν... to katebasa to programma kai katebasa me ayto 4 me 5 arxeia apo rapidshare.meta mou katebaze tis selides san selides.ti ekana lathos???
fordakias Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 to idio mou kanei ean xrisimopoiisw to FlashGet.ti kanw lathos???
patrickdrd Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2007 RapGet 1.37 RapGet (RAPidshareGET) is a downloader with code recognition for such share servers as rapidshare.de, megaupload.com, slil.ru and others. It has support for 65 free share services, multilingual support, and is free. Changes in v1.37 from 08.09.2007: * Updated support of Premium accounts for Depositfiles Requirements: You need install SSL libraries for correct working with Rapidshare, download from: here Homepage - http://www.rapget.com/en Size: 262 KB >http://rapidshare.com/files/54400395/rapget137.rar >PaTRiCKDRD @fordakias: απλά είναι τα πράγματα: τρια βήματα: 1) κάνεις login στο >https://ssl.rapidshare.com/cgi-bin/premiumzone.cgi με internet explorer, 2) πηγαίνεις στα options κ επιλέγεις το direct downloads, χωρίς να κάνεις logout από την σελίδα μετά 3) πηγαίνεις στα options -> site manager του flashget κ προσθέτεις το login σου στο rapidshare κ είσαι έτοιμος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.