HexStatic Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 E mia malakia kai misi einai .. Sorry diladi alla etsi einai ... Apla to mono eksipno einai oti sto telos an den brei auto pou skefthkes kai to grapseis ti itane , to kataxorei.Etsi siga siga tha mporei na brei ta panta.
asmilon Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Πολυ καλο Γιάννης Platano! Σκεφτηκα μια κουπα, δε καταφερε να το βρει με τις απαντησεις που του εδωσα και το νικησα, αλλα το ειχε στις προτασεις του τι μπορει να ηταν και με εντυπωσιασε... Καλο πολυ και πολυ θετικο που υποστηριζει και ελληνικα
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 E mia malakia kai misi einai ..Sorry diladi alla etsi einai ... Apla to mono eksipno einai oti sto telos an den brei auto pou skefthkes kai to grapseis ti itane , to kataxorei.Etsi siga siga tha mporei na brei ta panta. Δεν ειπα οτι ειναι και η ... Πυθια αλλα εχει την πλακιτσα του !!! :-D
poromenos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 vasika einai diafimisi gia na diafimisei ena paixnidi(nomizw oti to poulan ston papasotiriou:))
k_w_t Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Σε μενα ειχε 1/2 επιτυχια σκεφτηκα ενα τασακι και το βρηκε σκεφτηκα ενα συρματινο καλωδιο και δεν το βρηκε!
urezin Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 gmato ego skefthka mia paralia kai to brhke .... Parolo pou edosa kai kapoies sxetika blakodeis apanthseis
Members gsarig Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Members Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Έβαλα "ιστός αράχνης" και δεν το βρήκε... Καλό ήταν πάντως και έξυπνο, γιατί αναβαθμίζει τη βάση του με όσα δεν βρίσκει και βελτιώνεται έτσι συνεχώς.
DimitRi_Del Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Έχει πολύ πλάκα, εγω έβαλα διάφορα και τα βρίκε!!! 3 στα 4
nske Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Καλα ε πρέπει να έχει τρομερή βάση, δεν εξηγείται αλλιώς! Ειδικά τις χυδαίες έννοιες τις βρίσκει πάντα Πολύ καλό, θα είχα περιέργεια να δω πως είναι η μηχανή του.
JiKL Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Εγω ποντικι υπολογιστη....Του κολλησε απο την αρχη οτι ειναι μπαλα...Ολο με ρωτουσε ειναι μπαλα?ΟΧΙ του ελεγα...στο τελος το νικησα αλλα τα ειχε στα προτεινομενα.. Μετα σκεφτηκα τερμα ποδοσφαιρου και εκεινο μου εβγαλε τερμα baseball
anark Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Skeftika vouno kai to vrike afou prota eipa oxi otan rotise an einai cliff.
Boban Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Εγω σκεφτηκα μποκαλι και βρηκε σωληνα απανταω κοντα και μου βγαζει μυτη , εγω , αδελφη ψυχη !!!!!!!!
coleman Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 polu kalo se mena eixe 2/3 epituxia. brhke ta lagos kai autokinhto me th mia. to kinhto thlefwno to brhka me th 5-6 prospatheia.(eixame polles antifaseis sto telos)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.