nrg_polini Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Ναι θα χρειαστεις να το αποχωριστεις για μερικες ημερες, αλλα απο τη μερια σου δεν θα υπαρχει καμια ταλαιπωρια καθως θα στο παρει/φερει courier. Εμενα δεν ηταν ενεργοποιημενα, δηλαδη εκανα καποιες ρυθμισεις πριν αρχισω να χρησιμοποιω τον υπολογιστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrg_polini Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2007 Μετα απο περιπου 3 μηνες αρχισαν τα πρωτα μικροπροβληματα. Καταρχην εφυγε το ενα απο τα δυο καουτσουκ που υπαρχουν πανω στο κυριο σωμα ωστε να ακουμπα πανω τους η οθονη. Επισης η οθονη αρχισε να τριζει, για την ακριβεια συντονιζεται οταν γραφω κτλ! Αυτο ειναι πολυ σπαστικο, ειδικα σε λαπτοπ 3 μηνων και μαλιστα ακριβοπληρωμενο. Το εστειλα στο service αλλα μου εβαλαν μονο αυτο το καουτσουκ, τους πηρα μερικα τηλεφωνα για το τριξιμο αλλα ακομα με παιρνουν! Εχει κανεις το ιδιο προβλημα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deathstar Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2007 Ego prin 20 meres pira to Lg P1-j003hs pou einai me ton Core 2 Duo sta 1,83 kai eime arketa euxaristimenos to mono pou me xalai einai i analisi tis othonis mias kai pai mono mexri 1280x800 sto proigoumeno pou eixa ena compaq 14" pigene mexri 1440x1080 kai mporousa kai douleua kalitera .....ala min ta theloume ola dika mas. To pira 1160 euro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Η αναλυση εξαρταται απο την καρτα γραφικων αλλα και την δυνατοτητα απεικονισης...εξαλλου με μεγλαυτερη αναλυση τα γραμματα θα φαινονται σαν ψειρες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deathstar Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 eksartate apo tin karta ala kai tin othoni ta opia einai alilendeta.........oso gia tis psires den eime 95 xronon gia na min ta vlepo akoma........... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panraf Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Το συγκεκριμένο laptop το έχω εδώ και 2 μήνες περίπου αγορασμένο από Πλαίσιο με 1 gb ram. όλα καλά εκτός της οθόνης που είναι απλά τραγική. Κάκιστη γωνία θέασης, όχι πολύ φωτεινή και απαράδεκτο response time. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrg_polini Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2007 Επανερχομαι στο θεμα, μπορουν να μου πουν "τι να κανουμε που τριζει,δεν μπορουμε να κανουμε κατι;" ; Τι κανω εγω μετα ρε παιδια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.