Προς το περιεχόμενο

Lg P1-j002hs T2400/2048/100gb/x1400

tdm900

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδιά επείγομαι για απάντηση το συγκεκριμένο μηχάνημα έρχεται έτσι από την εταιρεία ή είναι προσφορά που γίνεται με αναβάθμιση στο συγκεκριμένο μαγαζί?

http://openmind.gr/product_info.php?products_id=2959&osCsid=80b36974939f62033937b504a19faa5b

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δε νομίζω να εισάγεται απο την αντιπροσωπεία το P1 με 2Gb μνήμη. Τώρα αν οι "ειδικοί" του openmind αποφάσισαν να το ανοίξουν και να προσθέσουν μνήμη ας το γράψουν κιόλας για να ξέρει οποιος το πάρει οτι δεν θα έχει εγγύηση...

Kι εγώ το έχω. Απλά τέλειο. Το μόνο μειονέκτημα είναι οτι χρειάζεται 4 λεπτά για να ανοίξει. Εγώ το έχω 20 μέρες.

Τι εννοείς "χρειάζεται 4 λεπτά για να ανοίξει"? Για να μπεί στα Windows εννοείς? Μήπως το έχεις παραφορτώσει με προγράμματα και αργεί να μπουτάρει?

Όχι. Μέσα έχει μόνο το installation cd του κατασκευαστή. Δεν έχω βάλει τίποτα άλλο. Μάλιστα εμένα είχε και τα windows ενεργοποιημένα ενώ είχε ένα τεράστιο χαρτάκι στη συσκευασία που έγραφε οτι τα windows ενεργοποιούνται απο το χρήστη. Τους πήρα τηλέφωνο, μπας και μου έδωσαν κανένα demo και μου είπαν οτι είναι ok.

Είναι πολύ καλά τα LG παιδιά. Το εννοώ και δεν το λέω ειρωνικά.

Εχω και εγω το ιδιο μηχανημα εδω και 20 μερες και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. 4 λεπτα δεν κανει σε καμια περιπτωση για να bootαρει, δεν το εχω μετρησει αλλα ειναι πολυ γρηγορο. Καποιο προβλημα πρεπει να υπαρχει.Παρε στην LG, ετσι κι αλλιως 2 χρονια 2ways collection εχουμε :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...