Προς το περιεχόμενο

Laptop me Dual Core 2

tonypc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αρχικό μήνυμα απο amantas66 Εμφάνιση μηνυμάτων

σημερα αγορασα απο τα multirama ενα dual core 2 laptop multirama στην τιμη των 1.200 και μεχρι στιγμης το μηχανηματακι σκαβει !!!

απλα τελειο για τα λεφτα του.

http://www.multirama.gr/Multirama/pr...s&cp_id=116140

kai sta paixnidia ti leei? tha sernetai ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

μου το έφερε ο ξαδ μου απο Γερμανία τον Ιούλιο (φαντάσου οτι εδώ δεν ήρθε ακόμη) με 350 ? απο το directshopper νομίζω είχε πει... απλά έβαλα και το thermaltake της akasa διότι πολλές στροφές και φοβάμαι για τον Κελσιο..

Στα multirama που ρώτησα μου είπαν ότι δεν θα βγάλουν πολλά laptop με core2duo οι εταιρίες, γιατί λέει υπερθερμαίνονται και δεν υπάρχει και διαφορά στις επιδόσεις.

Ισχύει αυτό ή μίλησα με μπακάλη;;;

η καλύτερα με έναν καλό πωλητή...

Ο καλός πωλητής πιστεύω πως δεν είναι μόνο αυτός που πουλάει αλλά και αυτός που θα σε κάνει να ξαναπάς στο μαγαζί του.

Νομίζω πως με αυτά που είπε μάλλον σε μπακάλης φέρνει....

Egw phra prin ligo kairo auto kai paei para polu kala...

http://openmind.gr/product_info.php?cPath=309_221&products_id=2986&osCsid=7c383f36a9b1099f6ff1b5d77805cbf9

Kai ontws otan to xrhsimopoieis full anebazei 8ermokrasia(to blepw mesw everest.to plhktrologio pantws den einai ka8olou zesto!!!!)...Fantazomai oti kai oi core 2 duo 8a anebazoun perissotero etsi???

Pantws apo thn stigmh pou ta laptop exoun sklhro stis 5400, an den prokeitai na alla3ei kaneis kai na balei 7200, den pisteuw oti 8a dei tragikes diafores meta3u core duo kai core 2 duo....

Asxeto,oi core 2 duo uposthrizoun 64bit???Nomizw oi core duo den uposthrizoun etsi?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...