laantonios Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2006 χμχμχμ το δικό μου μοντέλο έχει την nvidia go7600 256mb φυσικά dedicated Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Επίσημη απάντηση απο ειδικό είναι οτι τα Core Duo και τα Core 2 Duo χρειάζονται Vista για να λειτουργούν κανονικά. Το δικό μου LG S1 έχει σχεδόν την ίδια απόδοση (και λίγο πιο αργό) απο ένα σταθερό P4 2.8 που έχω στο σπίτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laantonios Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 χαχαχαχα τι ειδικός; - Νομίζω ο κατασκευαστής σου κόλλησε και σένα το 'Designed for Windows Xp' άντε να έχει και το Vista capable απο κάτω... - Τα win vista μέχρι τελικά να βγουν ως σταθερό και αξιόπιστο λειτουργικό είναιαναξιόπιστα. - Συγκρίνεις ανόμοια μηχανήματα. Επίσης συγκρίνεις δίχως να δώσεις στοιχεία για το σταθερό σου..όχι μόνο ως προς το hardware αλλά ως και το τί έχεις βάλει στο καθένα. -Το διπλοπύρηνο LG που έχεις πάντως είναι αρκετά καλό μηχάνημα ωστόσο άν θέλεις να δεις αισθητή διαφορά βάλε (αν σου περισσεύουν ένα γρηγορότερο σκληρό τουλάχιστον στις 7.200 rpm (όπως έχει το σταθερό σου) ή καλύτερα στις 10.000 όπως έβαλα εγώ και θα δείς απο ταχύτερη εκκίνηση μέχρι και 2πλασια απόδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laptopmaniac Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Φιλαράκι βρήκες σκληρό για φορητό στις 10,000 στροφές???? LOL!! Μάλλον πλάκα μας κάνεις!! Καμμιά εταιρεία δεν δίνει τέτοιο δίσκο...Αν στον πούλησαν για 10,000 στροφές τι να πω... Raptor για φορητά δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LEFteriz Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Φιλαράκι βρήκες σκληρό για φορητό στις 10,000 στροφές???? LOL!! Μάλλον πλάκα μας κάνεις!!Καμμιά εταιρεία δεν δίνει τέτοιο δίσκο...Αν στον πούλησαν για 10,000 στροφές τι να πω... Raptor για φορητά δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμα μαλλον εννοεί σε φορητό που δέχεται κανονικό 3.5'' σκληρό δίσκο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laantonios Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2006 παιδιά τον έχω 1 βδομάδα (το μηχάνημα το έχω 2) και σας το παραθέτω... IBM 73GB SAS 2.5" 10K RPM SAS Hot-Swap HDD σας το προτείνω ανεπιφύλακτα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angeldust Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Φίλος αγόρασε πριν 3 μέρες το TurboX Uranus Duo και έχω πάθει πλάκα με τις επιδόσεις του. Πήρε το μοντέλο με τον Τ7200 και 2GB μνήμη. Πολύ καλή καρτούλα γραφικών, καλή οθόνη, γενικώς άψογο σαν σύνολο. Φορητό για όλες τις δουλειές. Ειναι 17αρι βέβαια (αρνητικό για μένα) αλλά αρκετά low-profile και σχετικά ελαφρύ για την κατηγορία του. Τελική τιμή του βγήκε αν δεν κάνω λάθος (μαζί με την αλλαγή του σκληρού σε 7200) στα 1650€ και δώρο τσάντα και ποντίκι ασύρματο. Not bad! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laantonios Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 όντως καλή σύνθεση ..κρίμα που είναι turbo-x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@lex@nder Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2006 paidia ego exo ton sony vaio VGN-FE11S INTEL CORE DUO T 2400 1,83GHZ 2*512(667MHZ) 2*80GB SATAII RAID0 4200rpm DVD+-RW/RAM NVIDIA 7400 256MB VISTA READY APO USA AGORASMENO 2156USD PRIN APO 4 MINES Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikza Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 κρίμα, έχω και εγω τον ίδιο Sony VAIO και έχει το εκνευριστικό πρόβλημα όλων των εποχών... "Clicking Sound" που σημαίνει οτι ο σκληρός δίσκος κάθε λίγο και λιγάκι κάνει "click click click..." σαν να προσπαθεί να "παρκάρει" η κεφαλή χωρίς αποτέλεσμα... το χειρότερο μέρος όμως είναι το after sales service (ή αυτό που νομίζουν οτι έχουν...) Μακριααααα απο την Sony! ps.για να επικοινωνίσετε με το service πρέπει να είστε γνώστες της αγγλικής γλώσσας γιατί έχουν ξενόγλωσσους υπαλλήλους... γνωρίζουμε αν η HP ή η Apple έχει κάποιο μοντέλο με Core 2 Duo? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_e_v Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Η ΗΡ μόλις έβγαλε την σειρά ΗΡ 9420, θαυμάστε τους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amantas66 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2006 σημερα αγορασα απο τα multirama ενα dual core 2 laptop multirama στην τιμη των 1.200 και μεχρι στιγμης το μηχανηματακι σκαβει !!! απλα τελειο για τα λεφτα του. http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=MultiramaNotebooks&cp_id=116140 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lalanis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 σημερα αγορασα απο τα multirama ενα dual core 2 laptop multirama στην τιμη των 1.200 και μεχρι στιγμης το μηχανηματακι σκαβει !!!απλα τελειο για τα λεφτα του. http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=MultiramaNotebooks&cp_id=116140 Απίστευτη σύνθεση φίλε... Από ποιότητα κατασκευής δεν ξέρω βέβαια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
amantas66 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Αρχικό μήνυμα απο amantas66 Εμφάνιση μηνυμάτωνσημερα αγορασα απο τα multirama ενα dual core 2 laptop multirama στην τιμη των 1.200 και μεχρι στιγμης το μηχανηματακι σκαβει !!! απλα τελειο για τα λεφτα του. http://www.multirama.gr/Multirama/pr...s&cp_id=116140 η ποιότητα κατασκευής ειναι σχεδον ιδια με τα amilo Fujitsu Siemens που ειχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
laantonios Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 μμμμ καλό αλλά αυτό που πήρα απο τα mediamarkt 1199€ το είδα μόνο εδώ http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=3940&zenid=l9iv5j049k6g3g2rmhfhp5oh54 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.