Προς το περιεχόμενο

Laptop me Dual Core 2

tonypc

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Επίσημη απάντηση απο ειδικό είναι οτι τα Core Duo και τα Core 2 Duo χρειάζονται Vista για να λειτουργούν κανονικά. Το δικό μου LG S1 έχει σχεδόν την ίδια απόδοση (και λίγο πιο αργό) απο ένα σταθερό P4 2.8 που έχω στο σπίτι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

χαχαχαχα τι ειδικός;

- Νομίζω ο κατασκευαστής σου κόλλησε και σένα το 'Designed for Windows Xp' άντε να έχει και το Vista capable απο κάτω...

- Τα win vista μέχρι τελικά να βγουν ως σταθερό και αξιόπιστο λειτουργικό είναιαναξιόπιστα.

- Συγκρίνεις ανόμοια μηχανήματα. Επίσης συγκρίνεις δίχως να δώσεις στοιχεία για το σταθερό σου..όχι μόνο ως προς το hardware αλλά ως και το τί έχεις βάλει στο καθένα.

-Το διπλοπύρηνο LG που έχεις πάντως είναι αρκετά καλό μηχάνημα ωστόσο άν θέλεις να δεις αισθητή διαφορά βάλε (αν σου περισσεύουν ένα γρηγορότερο σκληρό τουλάχιστον στις 7.200 rpm (όπως έχει το σταθερό σου) ή καλύτερα στις 10.000 όπως έβαλα εγώ και θα δείς απο ταχύτερη εκκίνηση μέχρι και 2πλασια απόδοση.

:mrgreen: Φιλαράκι βρήκες σκληρό για φορητό στις 10,000 στροφές???? LOL!! Μάλλον πλάκα μας κάνεις!!

Καμμιά εταιρεία δεν δίνει τέτοιο δίσκο...Αν στον πούλησαν για 10,000 στροφές τι να πω... Raptor για φορητά δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμα:mrgreen:

:mrgreen: Φιλαράκι βρήκες σκληρό για φορητό στις 10,000 στροφές???? LOL!! Μάλλον πλάκα μας κάνεις!!

Καμμιά εταιρεία δεν δίνει τέτοιο δίσκο...Αν στον πούλησαν για 10,000 στροφές τι να πω... Raptor για φορητά δυστυχώς δεν υπάρχει ακόμα:mrgreen:

μαλλον εννοεί σε φορητό που δέχεται κανονικό 3.5'' σκληρό δίσκο ;)

Φίλος αγόρασε πριν 3 μέρες το TurboX Uranus Duo και έχω πάθει πλάκα με τις επιδόσεις του. Πήρε το μοντέλο με τον Τ7200 και 2GB μνήμη. Πολύ καλή καρτούλα γραφικών, καλή οθόνη, γενικώς άψογο σαν σύνολο. Φορητό για όλες τις δουλειές. Ειναι 17αρι βέβαια (αρνητικό για μένα) αλλά αρκετά low-profile και σχετικά ελαφρύ για την κατηγορία του. Τελική τιμή του βγήκε αν δεν κάνω λάθος (μαζί με την αλλαγή του σκληρού σε 7200) στα 1650€ και δώρο τσάντα και ποντίκι ασύρματο. Not bad!

κρίμα,

έχω και εγω τον ίδιο Sony VAIO και έχει το εκνευριστικό πρόβλημα όλων των εποχών...

"Clicking Sound" που σημαίνει οτι ο σκληρός δίσκος κάθε λίγο και λιγάκι κάνει "click click click..."

σαν να προσπαθεί να "παρκάρει" η κεφαλή χωρίς αποτέλεσμα...

το χειρότερο μέρος όμως είναι το after sales service (ή αυτό που νομίζουν οτι έχουν...)

Μακριααααα απο την Sony!

ps.για να επικοινωνίσετε με το service πρέπει να είστε γνώστες της αγγλικής γλώσσας

γιατί έχουν ξενόγλωσσους υπαλλήλους...

γνωρίζουμε αν η HP ή η Apple έχει κάποιο μοντέλο με Core 2 Duo?

σημερα αγορασα απο τα multirama ενα dual core 2 laptop multirama στην τιμη των 1.200 και μεχρι στιγμης το μηχανηματακι σκαβει !!!

απλα τελειο για τα λεφτα του.

http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=MultiramaNotebooks&cp_id=116140

σημερα αγορασα απο τα multirama ενα dual core 2 laptop multirama στην τιμη των 1.200 και μεχρι στιγμης το μηχανηματακι σκαβει !!!

http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=MultiramaNotebooks&cp_id=116140

Απίστευτη σύνθεση φίλε...

Από ποιότητα κατασκευής δεν ξέρω βέβαια...

Αρχικό μήνυμα απο amantas66 Εμφάνιση μηνυμάτων

http://www.multirama.gr/Multirama/pr...s&cp_id=116140

η ποιότητα κατασκευής ειναι σχεδον ιδια με τα amilo Fujitsu Siemens που ειχα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...