HaTHoR Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Οι δίσκοι τους είναι: α) Το "Ακυκλοφόρητο" β) Ομώνυμο ("Το Πλοκάμι του Καρχαρία") γ) Το Έντερόν Μου Ήμισυ και ΡΟΥΛΖ
manic Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Οι δίσκοι τους είναι:α) Το "Ακυκλοφόρητο" β) Ομώνυμο ("Το Πλοκάμι του Καρχαρία") γ) Το Έντερόν Μου Ήμισυ και ΡΟΥΛΖ οπα ξερεις που μπορω να τα βρω σε p2p βαριεμε ξερεις 1-2 τραγουδια ειναι upload και μεχρι να κατεβουν!!!!:evil: :(
zedone Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 1)loutses kai @@ (arx@##$$a)2)to entero mou gemise den upaxei album ΗΛΙΟΣ ΚΑΙΕΙ mono song Δέν είπα οτι έχω το cd ΗΛΙΟΣ ΚΑΙΕΙ αλλά αυτό που το έχει..
Lomar Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 re paidia mp3 pws mporw na anevasw gia na akousete ena remix tou "o nikolakis skotwse thn daskala"?
joef_gr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 re paidia mp3 pws mporw na anevasw gia na akousete ena remix tou "o nikolakis skotwse thn daskala"? στο http://www.rapidshare.de
DJ LMNT Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Kala oi typoi ta spane asxima..! Ola lefta einai apto cd i kommatara me refrain "min milas otan masas eidika an einai kimas.....varethikaaa na foraw kranos" :mrgreen: :mrgreen: opios tous kserei na tous pei na to skasoun videoclip.. gia poli gelio..omos..! alla top track episis kai to... "alli mia omorfi mera kai o hlios kaiei san poustis":mrgreen:
Lomar Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 @joef_gr thnks!!! Λοιπόν, μετά απο πολύ κόπο (λόγο ασχετοσύνης) κατάφερα να κάνω upload το μικρό μου mixaki παρα remixaki του: "Ο Νικολάκης σκότωσε την δασκάλα"!!! http://rapidshare.de/files/33582912/nikolakis_by_Lomar.mp3.html
joef_gr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 οραιο ρεμιξ!! ξερει κανεις αυτο το τραγουδι που βαζει μετα τον θανατο τις δασκαλας πως λεγεται? λεω αυτο που λεει ουχου ουχου ουχου!
SCidER Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 οραιο ρεμιξ!!ξερει κανεις αυτο το τραγουδι που βαζει μετα τον θανατο τις δασκαλας πως λεγεται? λεω αυτο που λεει ουχου ουχου ουχου! BLUR - Song 2
Lomar Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2006 @joef_gr Τώρα είδα το ποστ σου, ναι όντως το song 2 ειναι, όπως πολύ σωστά είπε ο SCidER. Το πρώτο τραγούδι που το έχω μιξάρει με τον "Νικολάκη" είναι το "Bunjambi feat Snoop Dog - The Next Episode" σε περίπτωση που ενδιαφερθεί κανείς To ξέρω πως το mixaki μου είναι λιγάκι άκυρο, αλλά ήθελα να ακολουθεί το κλίμα και την φιλοσοφία του... original κομματιού (προς τιμήν του συγκροτήματος)
SCidER Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2006 TIRININI VIDEO CLIP mazi me polla alla videiclips tous!
Piper_H Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2007 Καλα οι τυποι ειναι τελειως καμμενοι...τα τραγουδια τους εχουν τρελο γελιο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.