centris Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Μου έστειλαν ένα πληκτρολόγιο από Γερμανία, το Microsoft wireless optical desktop 700 ασύρματο με mouse αλλά δεν δουλεύει. Μάλλον δεν αναγνωρίζει την γραμματοσειρά που έχει. Το ποντίκι δουλεύει κανονικά, αλλά και όταν πατάω τα πλήκτρα φαίνεται ότι στέλνει πληροφορίες το πληκτρολόγιο, αλλά δεν γράφει. Μου ζητάει driver αλλά δεν βρίσκω στο ιντερνετ. ξέρει κανείς τι μπορώ να κάνω για να μην πάει για πέταμα; Δεν έχω γερμανικά μέσα ούτε τα θέλω, μόνο αγγλικά και ελληνικά
advantix Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Για δες στο site της http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=071
siemens Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 den xreiazete na exeis germanika apla allazoun orismena koumpia p.x. an grafeis z emfanizete x i kati tetoio. to oti den grafei tipota einai provlima tou pliktrologiou kai oxi germanikon klp
asmilon Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δεν παιζει ρολο απο που ειναι το πληκτρολογιο βρε παιδια, αφου το λειτουργικο ρυθμιζει ποια γλωσσα θα δουλευει καθε φορα... Προφανως δεν εχει γινει σωστο pair μεταξυ πληκτρολογιου και δεκτη. Πατα το κουμπι στον δεκτη και κατω απο το πληκτρολογιο και θα γινουν pair. Αν δε δουλεψει, δοκιμασε με αλλες μπαταριες...
centris Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Τελικά ήθελε driver από το cd xp prof. Που έχω. Τώρα δουλεύει κανονικά. Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.