Προς το περιεχόμενο

Επεξεργασία φωτογραφιών??

christomar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το gimp πάντως που το κατέβασα μου φαίνεται αρκετά καλό...πρέπει να δω βέβαια και το tutorial που έχει γιατί θέλει ώρα να πιάσεις τι παίζει...αν και μου φαίνεται πιο απλό από το Photoshop (thank God..)

Δημοσ.

GIMP φίλε μου και τα μυαλά στα κάγκελα...

Μην περιμένεις αντιγραφή του Photoshop στο έπακρο...

Το μόνο που θα παρατηρήσεις είναι ότι έχει τα πιο χρήσιμα του Photoshop χωρίς τις περιττές σάλτσες κτλ...

Δημοσ.

όχι μου φαίνεται πολύ καλό απλά θέλει αρκετό ψάξιμο...εγώ το χρειάζομαι γιατί θέλω να φτιάξω κολάζ από φωτογραφίες, avatars, να κολλάω δύο φωτογραφίες σε μία, να δουλεύω με layers και τέτοια...και δεν είναι και πολύ απλά τα πράγματα...

Δημοσ.
όχι μου φαίνεται πολύ καλό απλά θέλει αρκετό ψάξιμο...εγώ το χρειάζομαι γιατί θέλω να φτιάξω κολάζ από φωτογραφίες, avatars, να κολλάω δύο φωτογραφίες σε μία, να δουλεύω με layers και τέτοια...και δεν είναι και πολύ απλά τα πράγματα...

afou to ksereis kai monos sou oti den einai kai poly apla ta pragmata strose to kolo sou kato gia na matheis to photoshop kai ase ta free programmata ktl...:neutral:

Δημοσ.

Ksexase ta ola... photoshop rulezzz. Den iparxei kati kalitero apo afto (apopsi mou) kai episis einai kai to pio efxristo apo ola ta alla (ego monos to ematha) arkei na exeis oreksi kai poli fantasia gia na to matheis giati me to photoshop den epeksergazese apla mia photo alla mporeis na dimiourgiseis apo to tipota. Akouse me kai deis oti tha ftaseis sto simio na min ksekolas apo afto otan tha deis tis dinatotites tou.

Δημοσ.

Με τα τρια παραπάνω posts συμφωνώ απόλυτα... Απλά όλα εξαρτώνται από την χρήση που θέλεις το πρόγραμμα... Προτιμώ να έχω ένα εκελέσιμο αρχειάκι των 15ΜΒ και να είναι και portable παρά ένα γίγαντα 500 τόσα ΜΒ που επιβαρύνει στο έπακρο το πισί μου ...

Δημοσ.

ρε παιδιά κι εγώ εννοείται ότι θα προτιμούσα την αξιοπιστία του Photoshop αλλά τι να κάνω που με το format που έκανα στο Pc μου έχασα το πρόγραμμα, και δεν το έχω πλέον σε cd??αν μου πει κάποιος από που να το βρω ευχαρίστως να το χρησιμοποιήσω...γι'αυτό προς το παρόν καταπιάνομαι με το gimp που με το tutorial είναι κοντά στις δυνατότητες του Photoshop...όχι και πολύ κοντά αλλά κάποια δουλειά κάνει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...