Προς το περιεχόμενο

Επεξεργασία φωτογραφιών??

christomar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά γνωρίζετε κάποιο καλό πρόγραμμα που επεξεργάζεται φωτογραφίες και γενικά εικόνες?? Όχι μόνο τα απλά, κόψιμο, αλλαγή υφής εικόνας κτλ...αλλά θέλω να μπορείς να κάνεις wallpapers, να προσθέτεις και να ενωποιείς δύο εικόνες, να βάλεις ένα background που θέλεις εσύ και από πάνω μια εικόνα, να γράψεις πάνω του κτλ...και κάτι για δημιουργία avatars??

Δημοσ.

Υπάρχουνε τα κλασικά CorelDRAW και Photoshop.

Αν και δεν ξέρω να τα δουλεύω και τα 2 στο έπακρο, μιας και τα έχω ψιλομάθει ψάχνωντας και πειραματίζοντας.

Δημοσ.

το Corel το έχω κι εγώ αλλά παρουσιάζει αρκετά κολλήματα, και το Photoshop είναι αρκετά πολύπλοκο...θα τα προσπαθήσω πάντως thanks!

Δημοσ.

photoshop file mou! :) mporeis na kaneis ooooti theleis! katevase kai kana tutorial, tha se voithisei!

μπορείς να κάνεις wallpapers, να προσθέτεις και να ενωποιείς δύο εικόνες, να βάλεις ένα background που θέλεις εσύ και από πάνω μια εικόνα, να γράψεις πάνω του

paikse ligo me clone stamp tool kai to opacity pou sou deixno me ta prasina velakia i otan kaneis copy-paste kai vgainei kainourgio layer paikse me to fill kai to opacity pou sou deixno me to kokkino velaki!

sp3220060915193116tu2.jpg

pantos apo tutorial tha matheis polla sto ksanaleo! :)

Δημοσ.
υπάρχει κάποιο παρόμοιο πρόγραμμα που να μην είναι διαθέσιμο μόνο σε trial version για download?

Υπάρχει και το gimp που είναι open source, αλλά νομίζω ότι είναι πιο περίπλοκο απ' το photoshop.

Δημοσ.
υπάρχει κάποιο παρόμοιο πρόγραμμα που να μην είναι διαθέσιμο μόνο σε trial version για download?

Μόνο ερασιτεχνικά και FREEWARE :(

Paint.NET ( ''ΕξΕλΙγΜεΝη ΖωΓρΑφΙκΗ'' ) :-D

TheGIMP ( Απλούστατα απλουστευμένο Photoshop ) :mrgreen:

GIMPshop ( GIMP με [ νομίζω πιο πολλές δυνατότητες ] ) :???:

ΌΛΑ FREEWARE :twisted:

Δημοσ.
Υπάρχει και το gimp που είναι open source, αλλά νομίζω ότι είναι πιο περίπλοκο απ' το photoshop.

ΠΟΤΕ μην το ξαναπείς αυτό... :mrgreen: Είναι δυντόν να είναι πιο περίπλοκο ένα φρι ( και ελα-φρύ ) παρά το photoshop? :confused:

Πάντως εγώ προτείνω GIMP

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...