christomar Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Παιδιά γνωρίζετε κάποιο καλό πρόγραμμα που επεξεργάζεται φωτογραφίες και γενικά εικόνες?? Όχι μόνο τα απλά, κόψιμο, αλλαγή υφής εικόνας κτλ...αλλά θέλω να μπορείς να κάνεις wallpapers, να προσθέτεις και να ενωποιείς δύο εικόνες, να βάλεις ένα background που θέλεις εσύ και από πάνω μια εικόνα, να γράψεις πάνω του κτλ...και κάτι για δημιουργία avatars??
advantix Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Υπάρχουνε τα κλασικά CorelDRAW και Photoshop. Αν και δεν ξέρω να τα δουλεύω και τα 2 στο έπακρο, μιας και τα έχω ψιλομάθει ψάχνωντας και πειραματίζοντας.
christomar Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 το Corel το έχω κι εγώ αλλά παρουσιάζει αρκετά κολλήματα, και το Photoshop είναι αρκετά πολύπλοκο...θα τα προσπαθήσω πάντως thanks!
christomar Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 υπάρχει κάποιο παρόμοιο πρόγραμμα που να μην είναι διαθέσιμο μόνο σε trial version για download?
kostasplak1986 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 photoshop file mou! mporeis na kaneis ooooti theleis! katevase kai kana tutorial, tha se voithisei! μπορείς να κάνεις wallpapers, να προσθέτεις και να ενωποιείς δύο εικόνες, να βάλεις ένα background που θέλεις εσύ και από πάνω μια εικόνα, να γράψεις πάνω του paikse ligo me clone stamp tool kai to opacity pou sou deixno me ta prasina velakia i otan kaneis copy-paste kai vgainei kainourgio layer paikse me to fill kai to opacity pou sou deixno me to kokkino velaki! pantos apo tutorial tha matheis polla sto ksanaleo!
kostasplak1986 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 ayto de to ksero file mou giati emena mou ta stelnei o theios mou ta programmata kai de to exo psaksei!
christomar Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 δεν το είχα ξανακούσει αυτό το πρόγραμμα...θα το κατεβάσω τώρα να το δοκιμάσω, thanks!
tolis_01 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 υπάρχει κάποιο παρόμοιο πρόγραμμα που να μην είναι διαθέσιμο μόνο σε trial version για download? Υπάρχει και το gimp που είναι open source, αλλά νομίζω ότι είναι πιο περίπλοκο απ' το photoshop.
christomar Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 το κατεβάζω τώρα και το gimp γιατί το Picasa ήταν αρκετά περιορισμένο...θα το προσπαθήσω, αλλά αν υπάρχει κάτι πιο απλό...
asmilon Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Υπαρχει και το Paint.Net που ειναι πολυ αξιολογο και δωρεαν. Απαιτει αν δε το εχεις εγκατεστημενο το .NET Framework 2.0
x_vagos_x Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 υπάρχει κάποιο παρόμοιο πρόγραμμα που να μην είναι διαθέσιμο μόνο σε trial version για download? Μόνο ερασιτεχνικά και FREEWARE Paint.NET ( ''ΕξΕλΙγΜεΝη ΖωΓρΑφΙκΗ'' ) TheGIMP ( Απλούστατα απλουστευμένο Photoshop ) GIMPshop ( GIMP με [ νομίζω πιο πολλές δυνατότητες ] ) :???: ΌΛΑ FREEWARE :twisted:
x_vagos_x Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Υπάρχει και το gimp που είναι open source, αλλά νομίζω ότι είναι πιο περίπλοκο απ' το photoshop. ΠΟΤΕ μην το ξαναπείς αυτό... Είναι δυντόν να είναι πιο περίπλοκο ένα φρι ( και ελα-φρύ ) παρά το photoshop? Πάντως εγώ προτείνω GIMP
christomar Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 τώρα το κατέβασα το gimp θα δω τι κάνει!
snik Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 κανα σιτε με tutorials με εικονες και βιντεο για το photoshop υπαρχει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.