japetus Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Άλλαξα ψύκτρα και ανεμιστήρα στο συστημα μου (Athlon). Για να περάσω την ψύκτρα έπρεπε να λύσω τη m/b απο το κουτί και να περάσω βίδες απο κάτω. Όταν τα ξαναέβαλα όλα στη θέση τους και πάω να ανάψω τον η/υ, μου σβήνει μόνος του μετά από 2-3 δευτερολεπτα. Πού να είναι το πρόβλημα; Μήπως δεν έχει κανει καλη επαφη η ψυκτρα και υπερθερμαινεται; (αλλά μόλις 2 δευτερα; ) Κάποια κάρτα ίσως; Δεν προλαβαινει να μπουταρει για να δω και καποιο μηνυμα σφαλματος...
asmilon Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δοκιμασε να πατησεις καλα ολες τις καρτες, τις μνημες σου και τα καλωδια μηπως κατι δε παταει καλα... Οι athlon ζεσταινονταν αρκετα αλλα δε νομιζω σε 2 sec να προλαβουν να ζεσταθει ενα τοσο ωστε να κλεινει:-?
ppetr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Μήπως κάνει κάτι σώμα και κλείνει το ρεύμα;
sot78 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 99% καποιο βραχυκυκλωμα. δοκιμασε με την ΜΟΒΟ εξω απο το κουτι αν παιξει τοτε βαλε ροδελες πλαστικες στις βιδες της ΜΟΒο και δοκιμασε
japetus Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, κάτι έπαιζε τελικά με την κάρτα γραφικών, την ξανακουμπωσα και οκ..
green_beret Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Ναι αλλα αν δεν παταγε η καρτα γραφικων κανονικα επρεπε να κανει καποιον ηχο η μητρικη για να τον ειδοποιησει οτι κατι δεν παει καλα. Πιστευω οτι κατι βραχυκυκλωνε. Αφου ομως λυθηκε το προβλημα παλι καλα. Εγω ειχα παθει κατι παρομοιο αλλα εγω ειχα χαλασει το slot απο μ@λ@κι@ μου.
S2Katana Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Ξερεις τι γινεται? Στην παλια mobo μου, ενας adapter για καρτες PCMCIA δεν παταγε καλα, αλλα η μητρικη δεν εκανε καποιο θορυβο.Απλα δεν την εδειχνε στο device manager.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.