Προς το περιεχόμενο

sata drivers.Που?

manosone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια.Ψανχω sata drivers για ενα seagate σκληρο.ΘΞα μπει πανω σε a8n sli.Εψαξα,και στα site των 2 αλλα δεν βρηκα τιποτα.Μπορει να βοηθησει καποιος ειτε ανεβωαζοντας τους ειτε με ενα λινκ?Ευχαριστω.

Δημοσ.

Τι εννοείς "ψάχνω drivers για ένα seagate σκληρό" ?

Οι δίσκοι δεν χρειάζονται drivers.

Το μόνο που χρειάζεται drivers, είναι ο Serial ATA Controller ή ο IDE Controller, αλλά αυτοί μπαίνουν είτε μόνοι τους από τα XP ( αν τα αναγνωρίζουν / δηλαδή αν έχουν ενσωματωμένους κάποιους κατάλληλους drivers ) είτε όταν περνάς τους drivers από το CD του motherboard ή από το site του κατασκευαστή του chipset της μητρικής.

Πολύ απλά...βάζεις τον σκληρό επάνω, και παίζει κανονικά.

Ούτε drivers θες τώρα ούτε τίποτα.

Δημοσ.

Ναι σαν να εχεις δικιο.Δεν το ειπα ακριβως οπως επρεπε.Ψαχνω λοιπον drivers για τον controller της μιτρικης.Δεν βρηκα στο site.

Δημοσ.

1) Καταρχάς φίλε μου, γιατί προτρέχεις/φαντάζεσαι ένα ανύπαρκτο πρόβλημα ?

Έβαλες επάνω τον δίσκο και δεν δούλεψε ?

2) Πήγες στο Device Manager, και είδες συσκευή με κίτρινο ερωτηματικό ? [ unknown device ]

3) Πήγες μήπως στο ATAPI & IDE Controllers στο Device Manager, και δεν είδες τους nVIDIA Serial ATA Controllers ?

Άλλωστε το motherboard σου έχει μόνο τον Serial ATA Controller του nVIDIA nFORCE 4, που σημαίνει ότι αν έχεις βάλει κάποιους nFORCE Drivers τότε είσαι ήδη μια χαρά...

Εναλλακτικά ( αν δεν τους έχεις βάλει ) πας http://www.nvidia.com στο Download Drivers, διαλέγεις Platform Drivers -> nFORCE 4 AMD, και κατεβάζεις από εκεί την νεότερη έκδοση ( v6.86 αν θυμάμαι καλά )

Δημοσ.

Εεεετσ.Για αυτο ειναι τα φορουμ.Ευχαριστω για την απαντηση.Του εχω κατεβασει ηδη.Αλλα δεν τους εχω βαλει ακομα πανω,γιατι το Pc ειναι φιλου ο οποιος δεν εχει προσβαση στο Ιντερνετ.Οποτε και εγω προκαταβολικα ρωτησα για τους drivers.Δεν μπορουμε να τα ξερουμε ολα.Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...