Προς το περιεχόμενο

spam SMS από νυν & υποψήφιο νομάρχη, τα νεύρα μου!

hugelacky

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Αλήθεια paredwse από νομική άποψη στο υποψήφιο κομματόσκυλο που συνεχίζει να σπαμαρει τι μπορεί να κάνει ο κάθε πολίτης; εκτός από τα μπινελικια...

Από νομικής άποψης δεν το έχω μελετήσει το πρόβλημα, ελπίζω να προλάβω εντός του Σαββατοκύριακου γιατί τώρα έχω τρελλή δουλειά και δυστυχώς δεν προλαβαίνω.

Από τη μεριά μου, το πρώτο που θα πρότεινα θα ήταν μια "επιθετική" κίνηση στα spam mails.

1. Πάμε στο site του υποψηφίου. Βρίσκουμε κάποια διεύθυνση e-mail.

2. Στέλνουμε e-mail στο οποίο εξηγούμε:

α. ότι δεν επιθυμούμε την αποστολή spam μυνημάτων.

β. ότι, αν και είμαστε ψηφοφόροι του συγκεκριμένου συνδυασμού και αναποφάσιστοι όσον αφορά το σταυρό μας, δεσμευόμαστε να μην ψηφίσουμε τον συγκεκριμένο υποψήφιο.

γ. ότι δεσμευόμαστε να παρακινήσουμε φίλους, γνωστούς και συγγενείς να μην ψηφίσουν τον συγκεκριμένο υποψήφιο που χρησιμοποιεί τέτοια "αθέμιτα" μέσα για τη διαφήμιση της υποψηφιότητάς του.

δ. CC του e-mail στον αρχηγό του συνδυασμού (αν πχ πρόκειται για υποψήφιο του συνδυασμού του Ν. Κακλαμάνη ή του Κ. Σκανδαλίδη, ένα CC στο e-mail του Κακλαμάνη ή του Σκανδαλίδη αντίστοιχα).

Όλα αυτά με ευγενικό τρόπο, στα ελληνικά (γιατί σε greeklish πιθανόν να μην το διαβάσουν) και χωρίς μπινελίκια.

;)

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

3) Τι μπορώ να κάνω? Είναι νόμιμο αυτό που κάνουν δλδ να έχουν πάρει από την Vodafone νούμερα και να στέλνουν μηνύματα στον καθένα? Προφανώς θα ευθύνεται και η Vodafone σε μεγάλο βαθμό, αφού αυτή έδωσε τα νούμερα! Μπορώ να κινηθώ νομικά? Τα έχω πάρει πολύ άσχημα με την όλη ιστορία! Για πείτε ρε παίδες... :neutral:

Αίτηση εγγραφής στο μητρώο του άρθρου 13

Προκειμένου να μην περιλαμβάνεστε σε αρχεία, τα οποία έχουν ως σκοπό την προώθηση προμήθειας αγαθών ή την παροχή υπηρεσιών εξ΄αποστάσεως, μπορείτε να συμπληρώσετε και να αποστείλετε στην υπηρεσία μας την παρακάτω αίτηση (άρθρο 13 του Ν.2472/97) :

Βέβαια το κατά πόσο αυτό μπορεί να πιάσει τη συγκεκριμένη περίπτωση (αφού κάποιοι λένε ότι η πολιτική δεν είναι "προώθηση προμήθειας αγαθών ή την παροχή υπηρεσιών") είναι μεγάλο θέμα

Δημοσ.

Εμενα μου ρθε πριν λιγο spam sms ενος υποψηφιου δημαρχου Χαλκιδας για να "παραστω το απογευμα στα εγκαινια του εκλογικου του κεντρου στο ξενοδοχειο ταδε στις 9 το βραδυ μπλα μπλα μπλα...". Θα τρεξω πιστευω....

Δημοσ.
Αρχικό μήνυμα απο blackwar

... παρόλο που το όνομα μου και το τηλέφωνο μου εδώ και ένα χρόνο είναι στην λίστα <<προσώπων που δεν επιθυμούν να περιλαμβάνονται σε αρχεία' date=' τα οποία έχουν ως σκοπό την προώθηση προμήθειας αγαθών ή την παροχή υπηρεσιών εξ΄ αποστάσεως>> που παρέχει η αρχή προστασίας δεδομένων.

[b']Για εξήγησέ το λίγο αυτό plz....[/b]

Απάντησε ο DrLo νωρίς το πρωί 3 μηνύματα πιο πάνω…

Βεβαία κατά πόσο πιάνει αυτό στην πολιτική δεν ξέρω, για αυτό και ρώτησα τον φίλτατο νομικό paredwse/σκύλο να μας κατατοπίσει καλύτερα..

Δημοσ.
Με ποιον θα τα έβαζες? Γιατι όχι με τον υποψήφιο, αυτός δεν ειναι ο υπεύθηνος?

Kαι με ποιόν να τα βάλω Physics_Rulez? Με την κακιά μου την τύχη?

Ρε παιδιά καταλαβαίνω το πρόβλημά σας. Αυτό που θέλω να πω είναι οτι εγώ που θέλω να διαφημιστώ δεν φταίω για τις τυχόν πολιτικές που μπορεί να εφαρμόζει η εκάστοτε εταιρία. Φυσικά μετά από τα παράπονά σας θα έπρεπε να σταματήσει το κακό...

Μερίδιο ευθύνης έχει φυσικά και ο υποψήφιος.

Δημοσ.

Εγω είπα και στην αρχή, ή κουτοπόνηρος είναι ή ανίκανος. Αν δεν έχει γνώση του τι πολιτικές ακολουθούν οι διαφημιστές του, τότε φαντάσου για πόσα άλλα πράγματα δεν θα έχει γνώση αν εκλεγεί.

Άρα είναι ανίκανος ή σε κάθε άλλη περίπτωση κουτοπόνηρος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...