Προς το περιεχόμενο

spam SMS από νυν & υποψήφιο νομάρχη, τα νεύρα μου!

hugelacky

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα το πρωί για δεύτερη φορά (η πρώτη ήταν στις 9 Σεπτ) μου ήρθε μήνυμα στο κινητό από νυν + υποψήφιο νομάρχη που με πληροφορούσε για συγκεντώσεις που θα κάνει! Εχω Vodafone συμβόλαιο! Kαι έμαθα ότι έχει στείλει και σε ένα σωρό άσχετο κόσμο συνδρομητές Vodafone πάντα! Το μήνυμα παρεπιπτόντως έγραφε μόνο όνομα και δεν είχε νούμερο αποστολέα.

Το θέμα είναι ότι εγώ

1) δεν έχω δώσει το νούμερό μου σε κανέναν πολιτικό/μεσάζοντα/τοπικό "άρχοντα"/βάση κόμματος/πολιτικό συνδιασμό. Μόνο σε φίλους. Οπότε πως στο διάολο βρήκαν το τηλ και με ενοχλούν Γ$%$ το σπίτι τους ???

2) Ποίος ευθύνεται? Πήρα τηλ την νομαρχία και ρώτησα πως βρήκαν το τηλ και γιατι μου έστειλαν μήνυμα! Και η γκόμενα μου έλεγε κάτι παπαριές ότι κάτι θα είμαι αρχιτέκτονας, πολ. μηχανικός, γιατρός κτλ και το τηλ όλο και σε κάποια βάση θα υπάρχει και από κει το πήρανε! Της είπα ότι είμαι φοιτητής και το τηλ μου το έχω δώσει μόνο σε φίλους, και ότι έμαθα και ότι ενοχλούν και ένα σωρό άλλους, και μου λέει ότι πολλοί θέλουν να ενημερώνονται και δεν μπορούν να κόψουν τα μηνύματα. Της είπα κι εγώ όσοι θέλουν εθελοντικά να λαμβάνουν μηνύματα, να το δηλώσουν οι ίδιοι και να τους βάλουν σε μια βάση δεδομένων έτσι ώστε να στέλνουν μόνο σε αυτούς, και όχι σε όλο το κόσμο που έχει Vodafone, μετά με άρχισε "οκ το καταλαβαίνω ανήκετε σε άλλον πολιτικό χώρο" κτλ, της λέω δεν ανήκω ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ πολιτικό χώρο, δεν θέλω να παίρνω μηνύματα από ΚΑΝΕΝΑ υποψήφιο πολιτικό παπάρα! Έπειτα μου ζήτησε το όνομα μου να το βγάλουν από την λίστα. Της απάντησα κι εγώ ότι "όπως το βρήκατε με τον ίδιο τρόπο να το βγάλετε", και μου κάνει "ε τώρα εγώ εδώ βλέπω το νούμερο, από πάτρα είναι" (πήρα από το σταθερό), και της κάνω το τηλ αυτό είναι στο όνομα του ιδιοκτήτη του σπιτιού, δλδ της λέω με απειλείς ότι θα με βρείς αν θες κι απο πάνω??? Ρε τι ΜΑΛΑΚΕΣ είναι???????? :evil: :evil: :evil:

3) Τι μπορώ να κάνω? Είναι νόμιμο αυτό που κάνουν δλδ να έχουν πάρει από την Vodafone νούμερα και να στέλνουν μηνύματα στον καθένα? Προφανώς θα ευθύνεται και η Vodafone σε μεγάλο βαθμό, αφού αυτή έδωσε τα νούμερα! Μπορώ να κινηθώ νομικά? Τα έχω πάρει πολύ άσχημα με την όλη ιστορία! Για πείτε ρε παίδες... :neutral:

ps. Δεν κολώνω να πώ και ποιός είναι ο spammer + ΝΥΝ νομάρχης, απλά θέλω να μάθω πρώτα ποιός ευθύνεται κατά κύριο λόγο, το πολιτικό γραφείο του νομάρχη ή η Vodafone?

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ps. Δεν κολώνω να πώ και ποιός είναι ο spammer + ΝΥΝ νομάρχης, απλά θέλω να μάθω πρώτα ποιός ευθύνεται κατά κύριο λόγο, το πολιτικό γραφείο του νομάρχη ή η Vodafone?

Νομίζω οτι η vodafone φταίει είτε τα έδωσε η ίδια με την συγκατάθεση της, είτε της τα "πήραν" με κάποιο άλλο τρόπο.

Δεν ξέρω βεβαια, μήπως στα ψιλά arial 6 traditional chinese του συμβολαίου λέει " H vodafone διατηρεί το δικαίωμα ....", αν και νομίζω οτι αυτό δεν επιτρέπεται πια.

Δημοσ.
Νομίζω οτι η vodafone φταίει είτε τα έδωσε η ίδια με την συγκατάθεση της, είτε της τα "πήραν" με κάποιο άλλο τρόπο.

Δεν ξέρω βεβαια, μήπως στα ψιλά arial 6 traditional chinese του συμβολαίου λέει " H vodafone διατηρεί το δικαίωμα ....", αν και νομίζω οτι αυτό δεν επιτρέπεται πια.

Σα πολλές μαλακίες δεν κάνει η Vodafone τελευταία? Πολύ φακέλωμα δεν πέφτει??? :evil:
  • Super Moderators
Δημοσ.

Για τσέκαρε με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

www.dpa.gr

Και με την Αρχή Προστασίας Απορρήτου Επικοινωνιών

www.adae.gr/

Σκίστους τους #$%! :evil:

Δημοσ.

Καθηγητής σε σχολείο ο οποίος πολιτεύεται σε δήμο του Πειραιά, "θυμήθηκε" μαθητές του προ ντουζίνας ετών και πήγαινε πόρτα πόρτα για γλύψιμο (!). Σε καινούριους δε, υπόσχεται καλούς βαθμούς !! Δεν ξέρω τί ακριβώς ισχύει αλλά επιτρέπεται να έχει πρόσβαση σε διευθύνσεις και τηλέφωνα τους?

Αυτή είναι η κατάντια μας. Κι ο τελευταίος καραγκιόζης μπορεί να σε ενοχλήσει.

Δημοσ.

Μαθητής σχολείου και να ψηφίζει λιγάκι χλωμό μου κάνει....

Διευθύνσεις και τηλέφωνα είναι πανεύκολο να βρεις...ανοίγεις τον τηλεφωνικό κατάλογο...

• Super Moderators
Δημοσ.
Ευχαριστώ paredwse! Θα διαβάσω τα κείμενα στο site, και θα στείλω mail. Και αν βγάλω καμιά άκρη καλά θα είναι... :?

Προσωπικά, θα το έψαχνα λίγο και, αν με έπαιρνε, θα έκανα τρελλή φασαρία. Προσωπική γνώμη.

Δεν ανέχομαι να παραβιάζεται ο προσωπικός μου χώρος ούτε στο ελάχιστο - εκτός από αυτούς στους οποίους έχω δώσει το σχετικό δικαίωμα.

Αυτοί λέγονται "φίλοι" και "γνωστοί" - οι υπόλοιποι είναι ανεπιθύμητοι.

Και σίγουρα μέσα στους "φίλους" και "γνωστούς" δεν συμπεριλαμβάνω κανέναν πολιτικάντη υποψήφιο - οποιουδήποτε χώρου. Οπότε όχι μόνο φασαρία αλλά και "μαύρο". :evil:

Ηθικό δίδαγμα: σκίστους, τους %$#&*! :evil:

Δημοσ.

Εμένα με πήραν τηλέφωνο 3(!!!) φορές να με ενημερώσουν για τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείο του "τάδε" νυν νομάρχη και να με καλέσουν. Την πρώτη φορά τους είπα "ευχαριστώ δεν ενδιαφέρομαι", την δεύτερη "με έχουν ενημερώσει ήδη ευχαριστώ", ε και την τρίτη επειδή με πήραν 3'30 το μεσημέρι τους πλάκωσα στα μπινελίκια και δεν με ξαναπήραν. Τα είχαμε όλα, έχουμε και τις εκλογές. Ο ίδιος υποψήφιος είχε στείλει μηνυματάκι τις προηγούμενες εκλογές. Ελπίζω να μην το επαναλάβει και σε αυτές.

Δημοσ.
Προσωπικά, θα το έψαχνα λίγο και, αν με έπαιρνε, θα έκανα τρελλή φασαρία. Προσωπική γνώμη.

Δεν ανέχομαι να παραβιάζεται ο προσωπικός μου χώρος ούτε στο ελάχιστο - εκτός από αυτούς στους οποίους έχω δώσει το σχετικό δικαίωμα.

Αυτοί λέγονται "φίλοι" και "γνωστοί" - οι υπόλοιποι είναι ανεπιθύμητοι.

Και σίγουρα μέσα στους "φίλους" και "γνωστούς" δεν συμπεριλαμβάνω κανέναν πολιτικάντη υποψήφιο - οποιουδήποτε χώρου. Οπότε όχι μόνο φασαρία αλλά και "μαύρο". :evil:

Ηθικό δίδαγμα: σκίστους, τους %$#&*! :evil:

K εγώ της ίδιας λογικής είμαι απολύτως, γι αυτό και τα έχω πάρει τόσο! Το θεωρώ παραβίαση των προσωπικών μου στοιχείων, με ποιό δικαίωμα ο καθένας μαθαίνει και χρησιμοποιεί χωρίς την άδεια/γνώση μου το κινητό μου τηλ??? Το "μαύρο" είναι stadar btw... :evil:

Με λιγα λογια μια περιπτωση συμφωνα με τις παραπανω υποθεσεις ειναι να επιλεχθηκες επειδη αγορασες την καρτα συνδεσης σου σ'ενα καταστημα στη εκλογικη περιφερεια του εν λογω νομαρχη.
Δεν θυμάμαι με σιγουριά αν το κινητό+sim το είχα πάρει εδώ (πάτρα) η στην πόλη που μένουν και οι δικοί μου. Θα το ψάξω.

Και κάτι άλλο που ξέχασα να ρωτήσω! Έχει συμβεί και σε κανέναν άλλον αυτό, να του στείλουν μήνυμα sms από νομάρχη/δήμαρχο ή μόνο ο δικός μας είναι "έξυπνος" και τα κάνει αυτά??? :evil: edit: όταν έγραφα το ποστ δεν είχα δει το ποστ του chill, το κάνουν συστηματικά δλδ ε...

και ο spammer btw...

Δημοσ.

Όλοι το κάνουν, και υπάρχει εφαρομογή ειδική για πολιτικό γραφείο που στέλνει sms/email εδώ και πολλά χρόνια.

Οι πηγές των τηλεφώνων είναι πολλές...

Κατάλογοι εταιριών κινητής + σταθερής (πρόσφατα δημοσίευσε έναν ο οτε)

Γνωστοί, συγγενείς + φίλοι που έχουν κάποια πρόσβαση στο γραφείο ή στο κόμμα

Λίστες από παλιές εκδηλώσεις του γραφείου, του υποψηφίου ή και του κόμματος. Δεν είναι απαραίτητο να είχες πάει εσύ, μπορεί κάποιος γνωστός-φίλος και κάπως δώθηκε και το δικό σου νούμερο.

Μπορεί βέβαια εσύ να μην έχεις καμία σχέση αλλά να είχε αυτός που είχε αυτό το νούμερο πριν από εσένα.

Πολιτικό γραφείο εδώ, σχεδόν μετά από 15 χρόνια, συνεχίζει και στέλνει κάθε χρόνο ευχές στον πατέρα φίλου μου που έχει πεθάνει (ο πατέρας). Τι και αν τους το λέει το παλικάρι, αυτοί την επόμενη χρονιά πάλι τα ίδια....

Γενικά τηλέφωνα, άμα θέλεις να βρεις, βρίσκεις. Εκεί που θα ψάξεις τελευταία είναι να τα πάρεις μέσα από την εταιρεία....

Δημοσ.
Μαθητής σχολείου και να ψηφίζει λιγάκι χλωμό μου κάνει....

Διευθύνσεις και τηλέφωνα είναι πανεύκολο να βρεις...ανοίγεις τον τηλεφωνικό κατάλογο...

18 τότε +12 = 30 σήμερα.

Επίσης, πώς τα βρήκε αφού δεν ήταν στο όνομα τους? Μπορείς, αν βλέπεις περιοχές αλλα νομιζω ειναι πιο απλο να βρεις αρχεια του σχολείου.

Όπως και νάχει κατάπτυστος κι αυτος και ολα τα πουστριά. Μου ήρθε εμένα ο τσογλαναρέας να μαγαρίσει τα βαφτίσια της κόρης μου χαιρετώντας με που δεν με γνώριζε.

Δημοσ.
18 τότε +12 = 30 σήμερα.

Επίσης, πώς τα βρήκε αφού δεν ήταν στο όνομα τους? Μπορείς, αν βλέπεις περιοχές αλλα νομιζω ειναι πιο απλο να βρεις αρχεια του σχολείου.

Όπως και νάχει κατάπτυστος κι αυτος και ολα τα πουστριά. Μου ήρθε εμένα ο τσογλαναρέας να μαγαρίσει τα βαφτίσια της κόρης μου χαιρετώντας με που δεν με γνώριζε.

Αρχοντα σε χαιρετισε δεν σε εβρισε ουτε σε πλακωσε στις μπουνιες και σου εκανε το προσωπο μαυρο,μην υπερβαλουμε.

Δημοσ.
Αρχοντα σε χαιρετισε δεν σε εβρισε ουτε σε πλακωσε στις μπουνιες και σου εκανε το προσωπο μαυρο,μην υπερβαλουμε.

Όχι, έκανε χειρότερο. Ήρθε με το γελοίο του χαμόγελο να καπηλευτεί τα βαφτίσια του παιδιού μου για να τσιμπήσει ψηφουλάκια.

Απ' τη στιγμή λοιπόν που δεν τον ήξερα και χτες και δεν τον κάλεσα, έχω όλο το δικαίωμα να αποφανθώ για το ποιόν του ανδρός το οποίο το ονοματίζω ως "πουστράκι". Οι τακτικές αυτές βλέπεις αποφέρουν βεβαίως ψήφους (διότι ηλίθιοι πάντα θα υπάρχουν) αλλά σε χαρακτηρίζουν κιόλας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...