Προς το περιεχόμενο

Acer Aspire 5673wlmi

kyriakos2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλλους.Θέλω να χτυπήσω ένα laptop και λεχω καταλήξει σε αυτό:

ACER ASPIRE 5673WLMI

Επεξεργαστής: Intel Core Duo processor T2400 (2 MB L2 cache, 1.83GHz, 667 MHz FSB).

Οθόνη: 15.4" WXGA Acer CrystalBrite TFT LCD με ανάλυση 1280 x 800 pixel, με υποστήριξη ταυτόχρονης εμφάνισης multi-window μεσω του GridVista, στα 16.7 εκατομμύρια χρώματα.

Μνήμη: 2GB (2 x 1024MB) DDR2 στα 533MHz, επεκτάσιμη μέχρι τα 4GB (περιλαμβάνει 2 modules).

Σκληρός Δίσκος: 120GB Serial ATA στις 5.400rpm.

Οπτικός Δίσκος: Slot-in Super Multi DVDRW double-layer.

Floppy Disk: Δεν περιλαμβάνεται.

Κάρτα γραφικών: ATI Mobility Radeon X1600 στα 128MB με δυνατότητα επέκτασης έως και 512MB χρησιμοποιώντας την μνήμη του συστήματος. Υποστηρίζει Microsoft DirectX 9.0 και ταυτόχρονη απεικόνιση σε άλλη οθόνη (DualView).

Modem: 56K ITU V.92, Wake-on-Ring ready.

Κάρτα δικτύου: 10 / 100 / 1000Mbps Gigabit Ethernet, Wake-on-LAN ready και Integrated Intel PRO / Wireless 3945ABG network connection (dual-band tri-mode 802.11a / b / g).

Θύρες επικοινωνίας: 4 x USB 2.0, 1 x VGA, 1 x PC Card slot (Type II), 1 x ExpressCard / 34 slot, 5-in-1 card reader (SD / MMC / MS / MS PRO / xD), 1 x S-video / TV-out (NTSC/PAL) port, 1 x DVI-D port, 1 x IEEE 1394, 1 x Fast infrared (FIR) port, 1 x Modem (RJ-11) port, 1 x Gigabit Ethernet (RJ-45), 1 x speaker / headphone / line-out jack με υποστήριξη S/PDIF, 1 x microphone in jack, 1 x line-in jack, 1 x DC-in jack for AC adapter, 1 x Acer OrbiCam CMOS κάμερα στα 1.3 megapixel, 1 x Bluetooth 2.0 + EDR (Enhanced Data Rate).

Διαστάσεις: 364 (W) x 274.75 (D) x 28 / 36.3 (H) mm.

Βάρος: 2.95 kg.

Μπαταρία: 8-cell Li-ion, 2 - 2,5 περίπου ώρες αυτονομία (τιμή που ανακοινώνει ο κατασκευαστής και μπορεί να διαφοροποιηθεί ανάλογα με την χρήση), 2.5 ώρες επαναφόρτιση κατά τη χρήση, 2 ώρες επαναφόρτιση rapid charge (system-off).

Προεγκατεστημένο λογισμικό: Microsoft Windows XP Home.

Εγγύηση: 1 έτος διεθνής εγγύηση.

Θα ήθελα τη γνώμη σας για τα + και τα - του συγκεκριμένου και αν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση στα 1000-1500ευρώ.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

thank u johny.

Κάποιος άλλος που να έχει γνώμη...?Γιατί απ'ότι διαβασα στο forum δεν λέγονται και τα καλύτερα πράγματα για τους acer...

Δημοσ.

Δεν έχω τις τρελές απαιτήσεις, αλλά δεν θέλω να πάρω ένα μηχάνημα που σε 2 μήνες θα είναι πολύ πίσω.η χρήση του θα είναι κυρίως για παρακολούθηση dvd, παιχνίδια και internet. Επίσης αν αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα να υπάρχει καλή εξυπηρέτηση από την εταιρεία.

Δημοσ.

Εξαρτάται απο τι το θες, η μόνη τους διαφορά είναι η CPU, το 5673 είναι πιό γρήγορο. Για μένα πχ είναι σημαντικό αυτό που τρέχω όλη μέρα simulations σε MATLAB Και άλλα προγράμματα. Εϊναι 100 ευρώ πάνω, στο χέρι σου είναι να αποφασίσεις αν χρείαζεσαι τα παραπάνω MHz. Τώρα όσον αφορά το θέμα της εξυπηρέτησης που έθεσες με την acer το παίζεις κορώνα γράμματα, και εγώ acer έχω και έχω απιβδήσει... Κατά τη γνώμη μου το toshiba είναι ότι πιό αξιόπιστο μπορείς να αγοράσεις όμως δεν είναι τόσο φορτωμένο όσο το acer. Είναι θέμα trade of, ζύγισε τα πράγματα και διάλεξε...

Δημοσ.

Επίσης βρήκα αυτόν:

FUJITSU AMILO Pi1556

Τεχνολογία Επεξεργαστή Intel Centrino Core Duo Technology

Μοντέλο Επεξεργαστή Intel Core Duo T2500

Χαρακτηριστικά Επεξεργαστή 2.0GHz,2MB L2 cache,533MHz FSB

Μνήμη 2GB

Σκληρός Δίσκος 120GB SATA

Κάρτα Γραφικών NVIDIA GeFORCE 7600 256MB DDR2

Οπτικά Μέσα DVD+-RW

Modem 56k/v.92

Κάρτα Δικτύου 10/100/1000

Κάρτα Ήχου 7.1 sound via SPDIF

Ειδικές Υποδοχές Wireless 802.11a/b/g Intel Pro Wireless 3945

Θύρες Εισόδου 3 X USB 2.0 , FIREWIRE , CARDREADER 4 in 1

Θύρες Εξόδου DVI-I , VGA , SVIDEO OUT , EXPRESS CARD

Λειτουργικό Windows XP Home GR

Γνώμες για Fujitsu-Siemens?

Δημοσ.
Επίσης βρήκα αυτόν:

FUJITSU AMILO Pi1556

Τεχνολογία Επεξεργαστή Intel Centrino Core Duo Technology

Μοντέλο Επεξεργαστή Intel Core Duo T2500

Χαρακτηριστικά Επεξεργαστή 2.0GHz,2MB L2 cache,533MHz FSB

Μνήμη 2GB

Σκληρός Δίσκος 120GB SATA

Κάρτα Γραφικών NVIDIA GeFORCE 7600 256MB DDR2

Οπτικά Μέσα DVD+-RW

Modem 56k/v.92

Κάρτα Δικτύου 10/100/1000

Κάρτα Ήχου 7.1 sound via SPDIF

Ειδικές Υποδοχές Wireless 802.11a/b/g Intel Pro Wireless 3945

Θύρες Εισόδου 3 X USB 2.0 , FIREWIRE , CARDREADER 4 in 1

Θύρες Εξόδου DVI-I , VGA , SVIDEO OUT , EXPRESS CARD

Λειτουργικό Windows XP Home GR

Γνώμες για Fujitsu-Siemens?

φίλε για το παραπάνω από όσο έχω μάθει το έχουν μόνο τα Multirama σε ειδική συμφωνία απευθείας με τη SIEMENS

το μηχάνημα φαίνεται κορυφαίο και δεν έχω δεν σε κοντινή τιμή κάτι παρόμοιο σε χαρακτηριστικά

Θα πάω από Multirama να το δω και παίζει να το τσιμπήσω...

Δημοσ.

Κι εγώ myst το σκλεφτομαι πολύ σοβαρά.μήπως ξέρεις αν ο επεξεργαστής είναι 2 Ghz στα 667 Mhz ή 2 Ghz στα 533 Mhz? Στο site του multirama γραφει 533 ενώ στο site της fujitsu 667.Δεν το έχω ξεκαθαρίσει ακόμα...

Εχει κανείς άλλος να προτίνει κανένα μοντέλο με παρόμοια χαρακτηριστικά?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...