NOMIKOS Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Πήρα γνήσιο εχθές (15 ευρώ) το Half life 2 EPISODE ONE και δεν ξέρω τι χαζομάρα κάνω στην εγκαταστασή του που θέλει ενεργοποίηση μέσω ίντερνετ με την Steam και δεν μπορώ να το τρέξω. Έκανα σωστά registering με τον account της Steam μου έχει βγάλει τα εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας και στην μπάρα το σύμβολο της Steam αλλά όταν το ανοίγω δείχνει ότι θέλει για ώρες να κάνει downloading. Αν το έχει τρέξει κανείς ας δώσει καμιά βοήθεια.
activex Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 prepi na teliosi to download apo oti kserw..
NOMIKOS Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Σε ευχαριστώ οπότε θα αναμείνω. Μάλλον τελικά κατεβάζεις το game μέσω ίντερνετ ?Έχω 512 Adsl σύνδεση.
papabiris Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 δεν το κατεβαζεις στο ξεκλειδωνει μεσω ιντερνετ κανε υπομονη και οταν τελειωσει θα μπορεις να παιζεις και offline
NOMIKOS Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Ευχαριστώ πολύ papabiris και activex ,το HL2 ξεκλειδώθηκε και τρέχει όπως μου είπατε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.