Προς το περιεχόμενο

Μένω από βενζίνη....???

gtsamour

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η καλύτερη τακτική είναι να συμπεριφερθείς έτσι ώστε να τον σταματήσεις πριν ακόμα καν πάει να κάνει την κίνηση να σου μιλήσει.

Πρέπει με την συμπεριφορά σου να του δείξεις ότι δεν είσαι διατεθειμένος να κανεις διάλογο μαζί του.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

file lucifer αυτες τις συμβουλες που εγραψες ειναι πολυ καλες αλλα θελει θαρρος να το κανεις διοτι οσες φορες σε πλησιαζουν τετοιοι τυποι τα ψιλοχανεις!

παντως την επομενη φορα θα το προσπαθησω!

και κατι αλλο πως ξεφορτωνεσαι τους μαλακες που πουλανε γυαλια?

σου κολλανε και σου λενε οτι μαλακια θες για να τα παρεις και μετα απο κανα τεταρτο αν τους πεις οχι σε βριζουν και απο πανω!

καμια συμβουλη μπας και σταματησουν να μου τα πριζουν τετοιοι τυποι??

παντως ισως φταιω και εγω λιγο ολοι οι φιλοι μου με φωναζουν μαγνητη των looser!

καθε φορα που υπαρχει τετοιος ερχεται σε εμενα!λετε να τους προσελκυει και η εμφανιση γενικοτερα?

Δημοσ.

Ακούστε φάση που μου είχε συμβεί παλιά και έσκασα πολύ γέλιο. Πρίν χρόνια περπατούσα στην Στουρνάρη στο κέντρο με ένα φίλο μου μαζί. Ηταν 17 Νοέμβρη, έρχεται λοιπόν μια αποσκελετωμένη κοπελιά, μας πλησιάζει και κλασσικά μας ζητάει λεφτά.

Εμείς τη γράφουμε κανονικά και συνεχίζουμε να περπατάμε. Οπότε την ακούμε να λέει.... "Κοίτα κοίτα ρε δεν δίνουνε.... μέρα που είναι..." Ακόμα το θυμάμαι και γελάω

Δημοσ.
file lucifer αυτες τις συμβουλες που εγραψες ειναι πολυ καλες αλλα θελει θαρρος να το κανεις διοτι οσες φορες σε πλησιαζουν τετοιοι τυποι τα ψιλοχανεις!

Εμπειρικά στα λέω, μου είχαν τύχει.

και κατι αλλο πως ξεφορτωνεσαι τους μαλακες που πουλανε γυαλια?

σου κολλανε και σου λενε οτι μαλακια θες για να τα παρεις και μετα απο κανα τεταρτο αν τους πεις οχι σε βριζουν και απο πανω!

καμια συμβουλη μπας και σταματησουν να μου τα πριζουν τετοιοι τυποι??

παντως ισως φταιω και εγω λιγο ολοι οι φιλοι μου με φωναζουν μαγνητη των looser!

Τους λες κάτι ανεξάρτητο από θέληση και χρήματα. "Έχω πρόβλημα με τον κερατοειδή μου" πχ "Δεν έχεις τίποτα με καρώ σκελετό?" "Έχω πρόβλημα με την ανισοτροπική εστίαση του περιβλανίου μου στην αριστερή ίριδα".

Γενικά, παίξε, έχουν πλάκα.

Δημοσ.

Ή κάπως έτσι.

Σε πλησιάζει και αρχίζει.

Φίλε πάρε τούτο είναι κλεμένο είναι φτηνό και διάφορα άλλα.

Φύγε δεν θέλω τίποτα.

Μα πάρε .......

Φύγε ρε από εδώ μην σε πάρει εσένα.

Και φυσικά δεν τον ξανααφήνουμε να μιλήσει.....

Όσες φορές τους αγρίεψα πάντως την κοπάνησαν.

Υπάρχει και η άλλη λύση.

Μόλις καταλάβεις κάναν τέτοιο τύπο και σε πλησιάσει και ξεκινάει να μιλάει του κάνεις νόημα με το χέρι να φύγει.

Αν δεν φύγει ξεκινάμε αμέσως τα καντήλια και ότι βρούμε και θυμηθούμε.

Είναι καλοί χριστιανοί αυτά τα παιδιά και μόλις ακούσουν καντηλάκια την κοπανάνε.

Δημοσ.
Λουσιφέριο κοινωνικό πείραμα 1:

Λουσιφέριο κοινωνικό πείραμα 3:

Μοναστηράκι, ώρα 2 τη νύχτα.

Πρεζάκι με τα κιλά του Ψάλτη και το ύψος του Ρίζου μιλάει όρθιο κάπου κοντά στο 2ο πλευρό μου.

-Φ..φφ...φιλε δώσε μου γρήγορα το πφλι σου...

-Έλα?

-Τ..τ..τι έλα, το πορτοφόλι σου δώσε μου...

-Χέσε μας ρε φίλε, έγινα σκατά με την άλλη έχω και σένα.

-Ποιά άλλη?

-ΡΕ ΠΑΣ ΚΑΛΑ? ΦΥΓΕ ΑΠΟ 'ΔΩ.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ: ΔΕΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΗΤΑ ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ.

-Φέρε το.. το π.. πορτοφόλι ρε πούστη, έχω μαχαίρι...

-Ναι, σπίτι μου κι εγώ έχω.

Αποχώριση.

ΠΟΡΙΣΜΑ: Η μπλόφα ξέρει πως ο φόβος φυλάει τα έρμα.

Aν ομως ηταν ψιλο γομαρι και οχι σε αθλια κατασταση απο τις χαρμανες?

[δεν ειναι ολα τα πρεζακια παντα 'ερειπια']

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...