Προς το περιεχόμενο

Μένω από βενζίνη....???

gtsamour

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάνα € ρε παιδιά να μπώ μισή ωρίτσα ίντερνετ !!!!!!:mrgreen:

Θα το κάνουμε μέσω paypall για να είμαστε σίγουροι :-D

Μην αργείτε ρε σεις και μου τελειώνει η κάρτα. :twisted:

Ακόμα αυτό το ρημάδι το € ;

Δώστε και κάτι παραπάνω για να κάνω κάτι updates.... please!!!!!!

Ευχαριστώ.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δεν εχει σχεση με ατομα εξαρτημενα αλλα μου εχει τυχει το εξης κουφο:

Παραμονη Χριστουγεννων ειμαι με την παρεα μου στα Wendys (rip) στο συνταγμα και με πλησιαζει ενα παιδακι 7-8 χρονων και ενω με κοιταζε που ετρωγα μου λεει "πειναω". τι διαολο λεω Χριστουγεννα ειναι θα παω να του παρω μια πατατες να βαλει τιποτα στο στομα του γιατι λεφτα αν του δινα θα πηγαιναν αλλου. παω λοιπον στο ταμειο παιρνω τις πατατες και του λεω παρε να φας κατι. και τι γυρναει και μου λεει το σκασμενο???

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΠΑΤΑΤΕΣ ΘΕΛΩ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΒΕΡΕΣΤ!!!

τελικα τις τσακισα εγω τις πατατες για επιδορπιο ;)

Δημοσ.
Τι να πουν και 2 τύποι ψιλοκαμμένοι (οχι τελείως) - ένας σχετικά ψηλός με κοτσίδα αδύνατος κι ένας άλλος - που επι χρόνια τους βλέπω θησείο-αμπελόκηπους-βίλατζ και τέσπα σε πολυσύχναστα μέρη , και με πρόφαση οτι ένας φίλος τους απο τη γυμναστική ακαδημία / πανεπιστήμιο χτύπησε με μηχανή και χρειάζεται επέμβαση στην Ελβετία!! σου πουλάνε ένα βιβλιαράκι με πρώτες βοήθειες για 5? (ελάτε ρε παιδιά , απο ένα ευρώ να βάλει ο καθένας τουλάχιστον τι είναι 1-2? , το παλικάρι χρειάζεται επέμβαση)Φυσικά αμα τους πεις οτι τους έχεις δει τόσες φορές , πουλάνε τρελίτσα και βγαίνουν κι απο πάνω lol...

Φίλε αυτούς τους πετυχαίνω (ή μλλον με πετυχαίνουν) συνέχεια Εξάρχεια, με την ίδια ιστορία εδο και 4-5 χρόνια!:) Μου σπάνε τα νεύρα και κάθε φορά τους αγριοκοιτάζω και τους διώχνω στα γρήγορα είναι πολύ ενοχλητικοί...

Δημοσ.
δεν εχει σχεση με ατομα εξαρτημενα αλλα μου εχει τυχει το εξης κουφο:

Παραμονη Χριστουγεννων ειμαι με την παρεα μου στα Wendys (rip) στο συνταγμα και με πλησιαζει ενα παιδακι 7-8 χρονων και ενω με κοιταζε που ετρωγα μου λεει "πειναω". τι διαολο λεω Χριστουγεννα ειναι θα παω να του παρω μια πατατες να βαλει τιποτα στο στομα του γιατι λεφτα αν του δινα θα πηγαιναν αλλου. παω λοιπον στο ταμειο παιρνω τις πατατες και του λεω παρε να φας κατι. και τι γυρναει και μου λεει το σκασμενο???

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΠΑΤΑΤΕΣ ΘΕΛΩ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΑΠΟ ΤΑ !!!

τελικα τις τσακισα εγω τις πατατες για επιδορπιο ;)

μαλκια σου! επρεπε να πας να παρεις και το σαντουιτς απο τα ΕΒΕΡΕΣΤ και να το φας και αυτο μπροστα του! :mrgreen:

Δημοσ.

Και μένα με σταματάνε αρκετές φορές είτε πεζός, είτε με το μηχανάκι και ζητάνε ευρώ για βενζίνη. Οι περισσότεροι απο αυτούς είναι πρεζάκια, χωρίς όμως να αποκλείουμε την περίπτωση κομπίνας ή κανένα άλλο κόλπο. Γιαυτό προσοχή, ποτε τίποτα σε κανέναν...

Και μιας και το αναφέρω, μήπως σας περισσεύει κανένα ευρώπουλο, γιατι τελειώνει η adsl μου ? ? ? :)

Δημοσ.

α-γα-πη-τοί μου συ-νά-νθρω-ποι μό-λις βγή-κα α-πό τις φυ-λα-κές και-δεν-έχω κα-νέ-ναν σας πα-ρα-κα-λώ βοη-θέι-στε με ο-ρίστε και το χα-ρτί α-πο-φυ-λά-κι-σης

ηλεκτρικός, καμιά φορά και σε λεωφορεία :)

Δημοσ.
Και εμενα μου ετυχε 2 φορες:

1. περναει μηχανακι μου λεει "φιλαρακι μηπως εχεις κανα ευρω να βαλω βενζινη? απαντησα οχι κ εκλεισα το παραθυρο..."

2. ενα αυτοκινητο το ιδιο....

Δεν παει καλα ο κοσμος.

Αλλο παιζει διοτι ενα ευρω δεν σε σωζει να βαλεις βενζινη...

για μηχανακι ειδικα σε σωζει...

κ ξερεις πως σκεφτονται.. ενα απο τον ενα, ενα απο τον αλλο... θα την βαλουμε την βενζινη

Δημοσ.
α-γα-πη-τοί μου συ-νά-νθρω-ποι μό-λις βγή-κα α-πό τις φυ-λα-κές και-δεν-έχω κα-νέ-ναν σας πα-ρα-κα-λώ βοη-θέι-στε με ο-ρίστε και το χα-ρτί α-πο-φυ-λά-κι-σης

ηλεκτρικός, καμιά φορά και σε λεωφορεία :)

Το καλύτερο είναι να πει ότι πήγε φυλακή επειδή σκότωσε όσους δεν του έδιναν λεφτά όταν ζητιάνευε λολ, θα χεστεί στο τάλαρο ο τύπος.

Δημοσ.

Έχω μια φίλη δικηγόρο που όποτε χτυπάνε πλασιέ την πόρτα, τους λέει πως δεν μπορεί να τους δεχτεί γιατί έχει έναν πελάτη μέσα που ξυλοκόπησε πλασιέ.

Φυσικά όποτε είμαι εκεί φροντίζω να το παίζω ο πελάτης.

Δημοσ.

Επειδη ξερω γιατι σας το λεω μην απαντησετε και μην δωσετε ΤΙΠΟΤΑ σε αυτα τα ατομα. Στις περισσοτερες περιπτωσεις ειναι σπειρα και ξερουν πολυ καλα τι κανουν. ΕΙΔΙΚΑ στην ευρεια περιοχη των βορειων προαστειων τα ''αθωα παλικαρια'' που ξεμενουν απο βενζινη εχουν αδειασει σπιτια και εχουν κατακλεψει κοσμο.Κυκλοφορουν με enduro και ''καθαρα'' συνηθως.Τωρα αποτι ακουω εχουν και αυτοκινητα.

Εχουν καταφερει να πεισουν κοσμο με δικαιολογιες λεγοντας οτι εμειναν απο βενζινη η οτι ειναι φιλοι καποιου γνωστου η οτι θελουν δανεικα γιατι ξεμειναν και δινουν και καλα σαν αποδεικτικα κατι ταυτοτητες και διπλωματα(πιθανον κλεμμενα) για να μην νομιζουμε οτι πανε να μας κοροιδεψουν. Επισης να ξερουν σε οσους τους τυχει αυτο να μην κατευθυνονται σπιτι τους αμεσως και να κοιτανε αν τους ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.ολα αυτα που σας λεω εχουν γινει. Εγω ο ιδιος εχω κατσει να δω τι μλκιες θα μου ελεγε ενας απο αυτους επιτηδες για να ξερω πως λειτουργουν. κι αν μου πειτε η αστυνομια γιατι δεν κανει κατι ε εγιναν καταγγελιες αλλα τα καθαρα δεν εχουν πινακιδες και δεν τους πιανεις αυτους ετσι ευκολα.

τελος οι περισσοτεροι απο αυτους ειναι ευρωστοι οικονομικα 1ον γιατι η ''δουλεια'' αυτη εχει μεγαλες ''αποδοχες'' και δευτερον τον ''ευρωστο'' τον ''φοβασαι'' λιγοτερο και δεν τον υποπτευεσαι αμεσα

ελπιζω να βοηθησα αρκετα και να βοηθησω στο μελλον καποιους.

σορυ για το υφος και το μακροσκελες κειμενο αλλα εχουν γινει πολλα και στην γειτονια μου και καθε φορα που ακουω κατι τετοιο συγχυζομαι

Δημοσ.

επισης στο παιδι που ανοιξε το ποστ: για φαντασου να εκανες στην ακρη να δωσεις ενα ευρω-τι ειναι αλλωστε ενα ευρω και εγω και πολλοι απο μας τοχουμε πει καποτε- στα καημενα τα παλικαρια

και αυτοι πριν βρεις εσυ σκυμμενος το ευρω εβγεναν απο το αυτοκινητο τσακ μπαμ και τα υπολοιπα σκεψου τα μονος σου. δε λεω οτι συμβαινουν αυτα συνεχεια ουτε μου αρεσει να προκαλω τρομο στους ανθρωπους αλλα δεν αξιζει να ρισκαρεις και ετσι οπως εχουν φτασει τα πραγματα πρεπει να προσεχουμε

Δημοσ.

μια φορα ειχε τυχει και δεν ειχα λεφτα να βγαλω εισιτηριο για ηλεκτρικο γιατι ειχα παρει cd απο τον ναο(μετροπολις:-P)και δεν ειχα μετρησει καλα τα ψηλα ο μαλακας. ε, για μια στιγμη σκεφτηκα να ζητησω απο κανεναν αλλα τελικα το αφησα γιατι δεν ηθελα να με περασουν για πρεζακι/whatever. τελικα δεν εβγαλα εισιτηριο:-P

Δημοσ.

Λουσιφέριο κοινωνικό πείραμα 1:

-ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΕΓΩ ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΩ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ, ΦΑΙΝΕΣΑΙ ΞΥΠΝΙΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ, ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΡΕΣ. ΕΙΜΑΙ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗΣ. ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΣΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΛΩΝΩ. ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ.

-ΟΚ.

-Τι ΟΚ?

-Κατάλαβα.

-Ναι, κάνα ψιλό περισσεύει?

-Όχι, εσύ έχεις μαζέψει κανένα, δε μου βγαίνει 20ευρο για μαύρο...

-Όχι, όχι φιλαράκι συγγνώμη...

Πόρισμα: Η τελευταία άμυνα που τείνουμε να αναπτύξουμε είναι απέναντι στις προσωπικές μας επιθετικές στρατηγικές/Ο δυσκολότερος αντίπαλος είναι ο καθρέφτης.

Λουσιφέριο κοινωνικό πείραμα 2:

-Φιλαράκο μήπως έχεις 70 λεπτά?

-Δεν έχω ψιλά ρε μάγκα, τα πήρα μπύρες...

-Έλα ρε μεγάλε, 70 λεπτά μόνο...

-Γιατί συγκεκριμένα 70?

-Έχω μαζέψει 30 ευρώ για πρέζα και δεν έχω για σύριγγα...

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ: ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ "ΑΧΑΧΑ ΤΙ ΘΕΟΣ"

-Στα φαρμακεία τις δίνουν τσάμπα για να μην μεταδίδονται ηπατίτιδες, aids, εβραίοι και τέτοια.

ΠΟΡΙΣΜΑ: Η γνώση είναι δύναμη

Λουσιφέριο κοινωνικό πείραμα 3:

Μοναστηράκι, ώρα 2 τη νύχτα.

Πρεζάκι με τα κιλά του Ψάλτη και το ύψος του Ρίζου μιλάει όρθιο κάπου κοντά στο 2ο πλευρό μου.

-Φ..φφ...φιλε δώσε μου γρήγορα το πφλι σου...

-Έλα?

-Τ..τ..τι έλα, το πορτοφόλι σου δώσε μου...

-Χέσε μας ρε φίλε, έγινα σκατά με την άλλη έχω και σένα.

-Ποιά άλλη?

-ΡΕ ΠΑΣ ΚΑΛΑ? ΦΥΓΕ ΑΠΟ 'ΔΩ.

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ: ΔΕΝ ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΗΤΑ ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ.

-Φέρε το.. το π.. πορτοφόλι ρε πούστη, έχω μαχαίρι...

-Ναι, σπίτι μου κι εγώ έχω.

Αποχώριση.

ΠΟΡΙΣΜΑ: Η μπλόφα ξέρει πως ο φόβος φυλάει τα έρμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...