Προς το περιεχόμενο

Μένω από βενζίνη....???

gtsamour

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τις προάλες που έτυχε το εξής στο φανάρι της διασταύρωσης Κιφησίας-Κατεχάκη:

Εκεί που καθόμουνα και περίμενα στην ουρά των αυτοκινήτων, μου κάνει νόημα ένας νεαρός από το διπλανό αυτοκίνητο (ένα κίτρινο punto ψιλοφτιαγμένο), να ανοίξω το παράθυρο να μου πεί κάτι.

Ανοίγω το παράθυρο και μου λέει "ρε φίλε μήπως μπορείς να μου δώσεις 50 λεπτά ή ότι έχεις τέλος πάντων, γιατί μένω από βενζίνη"

Αλλο πάλι και αυτό σκέφτηκα, φυσικά έκλεισα το παράθυρο και έφυγα.

Μέσα στο αυτοκίνητό του ήταν άλλα 2 άτομα.

Αυτό που με εξέπληξε ήταν την επομένη μέρα που το είπα σε μια κοπέλα στη δουλειά και εκείνη μου είπε ότι κάτι πολύ παρόμοια της είχε συμβεί την προηγούμενη εβδομάδα (ότι κάποιος δηλαδή της ζητούσε λεφτά γιατί έμενε από βενζίνη).

Έχει συμβεί τίποτε σχετικό σε κάποιον από εσάς?

Καινούργια μόδα είναι πάλι αυτό ή παίζει κάτι άλλο?

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καινούργια μόδα είναι. Μου το έχουν πει άλλοι 2 γνωστοί μου.

Πρέπει να είσαι πολύ @#$%@ για να:

1. Κυκλοφορείς χωρίς καθόλου λεφτά

2. Να μείνεις απο βενζίνη ενώ γνωρίζεις το 1ο.

3. Να πιστεύεις οτι με 50 λεπτά θα φτάσεις κάπου με αυτοκίνητο.

4. Λόγω της συγκεκριμένης περίπτωσης, 3 άτομα και κανένας δεν είχε λεφτά; Πολύ ύποπτο, μην πω επικίνδυνο....

Οπότε... αλλού αυτό το είδους ζητιανέματος

Δημοσ.

Και εμενα μου ετυχε 2 φορες:

1. περναει μηχανακι μου λεει "φιλαρακι μηπως εχεις κανα ευρω να βαλω βενζινη? απαντησα οχι κ εκλεισα το παραθυρο..."

2. ενα αυτοκινητο το ιδιο....

Δεν παει καλα ο κοσμος.

Αλλο παιζει διοτι ενα ευρω δεν σε σωζει να βαλεις βενζινη...

Δημοσ.
Σκηνή, ε; Να πας στο πρατήριο και να του πεις " βάλε μου 50 λεπτά power racing"...

Χα χα χα... καλό.

Ακριβώς επειδή σε μένα όταν έτυχε ήταν 3 άτομα στο αμάξι μου φάνηκε ύποπτο και επικίνδυνο. Δεν ξέρεις πια τι γίνεται... φαντάζεσαι να κατέβεις και να μπεί ένας απαυτούς στο αμάξι σου και να φύγει?

Δημοσ.

Εμένα κάνα δυο φορές μου έχει κάνει τράκα πρεζόφατσα πεζός "για βενζίνη στο μηχανάκι να πάω σπίτι μου". Και μία φορά στο Ναύπλιο ήταν ένας με ένα παπί που κυκλοφορούσε στο δρόμο με το παπί κανονικά και ζήταγε 50 λεπτά να βάλει βενζίνη να πάει στο χωριό του. Μα μέχρι να βρει το μισό ευρώ είχε κάψει ένα! :-D

Δημοσ.

Καλα οι τρόποι για να σου πάρουν λεφτά συνεχώς εξελίσονται. Πάει τώρα το παλιο καλό ''Μήπως έχεις ένα ευρώ να πάρω εισητήριο να πάω σπίτι μου?''. Ολ ταιμ κλασικ...

Δημοσ.

Xaxa το χω δει κι εγω... ημουν στο Ψυχικο και κυκλοφορουσε ενας τυπας ψιλοπεριεργος με τα ποδια σπροχνωντας ενα μηχανακι και ζητουσε λεφτα να βαλει βενζινη... την αλλη μερα εκανε ακριβως το ιδιο στο σταθμο Εθνικης Αμυνας! οτι να ναι

Δημοσ.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ Greeklish ΛΕΩ.

Επίσης, μου έχει ζητήσει πεζός λεφτά για βενζίνη.

Δεν μου είπε τπτ για αμάξι, υπέθεσα ότι ήθελε να τη σνιφάρει.

Δημοσ.

Τι να πουν και 2 τύποι ψιλοκαμμένοι (οχι τελείως) - ένας σχετικά ψηλός με κοτσίδα αδύνατος κι ένας άλλος - που επι χρόνια τους βλέπω θησείο-αμπελόκηπους-βίλατζ και τέσπα σε πολυσύχναστα μέρη , και με πρόφαση οτι ένας φίλος τους απο τη γυμναστική ακαδημία / πανεπιστήμιο χτύπησε με μηχανή και χρειάζεται επέμβαση στην Ελβετία!! σου πουλάνε ένα βιβλιαράκι με πρώτες βοήθειες για 5€ (ελάτε ρε παιδιά , απο ένα ευρώ να βάλει ο καθένας τουλάχιστον τι είναι 1-2€ , το παλικάρι χρειάζεται επέμβαση)Φυσικά αμα τους πεις οτι τους έχεις δει τόσες φορές , πουλάνε τρελίτσα και βγαίνουν κι απο πάνω lol...

Δημοσ.

Και σε εμένα καθώς πάρκαρα έξω από το σπίτι μου ήρθε ένας πεζός να μου ζητήσει λεφτά για το μηχανάκι του που έμεινε από βενζίνη προκειμένου να γυρίσει σπίτι του. Του λέω δεν έχω και επέμεινε "δεν μπορεί να μην έχεις". Δεν του απάντησα ξανά, τον έγραψα στα @@ μου και ανέβηκα σπίτι μου. Που έχουμε καναντήσει. Εμένα όλα αυτά τα τυπάκια με χαλάνε, με εκνευρίζουν αφάνταστα.

Δημοσ.

εμένα κάποιος μου είπε πρόσφατα "ρε φίλε μήπως έχεις κανένα ψιλό? έχω κλειδωθεί έξω από το σπίτι μου".

χαχαχα

οτι να ναι λένε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...