Προς το περιεχόμενο

πολυ φτηνη acer 22' αραγε αξιζει?

nikostz9

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια ψαχνομαι και γω τελευταια για 20-21 τφτ wide και βρικα αυτη την acer που λεει πως ειναι 22' σε τιμη 370 ευρω. http://www.pixmania.com/gr/gr/381294/art/acer/ieuic-tft-22-al2216w-5-ms.html

την εχει κανεις τι παιζει γενικως με την οθονη?

εγω θελω βασικα οθονη για να βλεπω εργακια και που και που κανα game.

σε τιμη εως 400 ευρω max βρισκω κατι καλυτερο?

Δημοσ.

οκ ευχαριστω και γω για την 20αρα την lg με βλεπω απλως μου κινησε τη περιεργια το μονελο της acer επειδη ειναι 22'' και κοστιζει τοσο λιγο.

Δημοσ.

Και εγώ για την 20.1 της LG σκεφτόμουν αλλα τώρα με ταρακούνησε το θέμα της ACER 22". Εδώ μιλάμε για μεγάλη διαφορά, όχι αστεία. Η 22 θα φαίνεται τιτάνας μπροστά σε οποιαδήποτε 19 ή 20 wide. Ρε παιδιά, μήπως βιαζόμαστε? Να περιμένουμε μήπως λίγο για να έρθει η νέα ACER και στην Ελλάδα?

Δημοσ.

Φίλε μου, έχω την αίσθηση ότι στα 5 πιξελς σου την αλλάζουν αλλά η διαδικασία είναι χρονοβόρα. Δηλαδή, τους την στέλνεις με δικά σου έξοδα στο εξωτερικό, μετά βλέπουν οτι είναι ελαττωματική, μετά σου εγκρίνουν καινούρια, σε 5 μέρες σου στέλνουν άλλη και μετά σου δίνουν εκπτωτικό κουπόνι αξίας ίσης με τα μεταφορικά που πλήρωσες για να τους τη στείλεις. Εγώ ήμουν έτοιμος να αγοράσω την ACER 22. Έχει τρελή τιμή. Αν και ακρίβυνε κάτα 3 ΕΥΡΩ τις τελευταίες 5 μέρες στο Pixmania. Τελικά δεν θα πάρω αυτήν. Προσανατολίζομαι σε LG 20.1 wide. Τιμή περί τα 330-340 ΕΥΡΩ και με ανάλυση 1680Χ1050 ίδια με την ACER. Χωρίς διαδικασίες, παραγγέλνεις, πάς στο κατάστημα και την παίρνεις. Δεν ξέρω, τι γνώμες υπάρχουν? Για κάντε κανένα ποστ να ζωντανέψει το θέμα.

Δημοσ.

k ego imoun etimos na paro tin Lg 20.1 wide k ida tin Acer 22" k arxisa na alazo gnomi.Ime sxedon etimos na paragilo 2 othones malista 22" acer giati xriazome megalo desktop gia ti doulia mou.Auto pou me kratai ligo ine oti den exi DVI ala k to oti stous epomenoun mines tha vgi to modelo me DVI simfona panta me auta ta sites http://www.nordichardware.com/news,4019.html http://www.engadget.com/2006/06/12/acer-releases-22-24-and-26-inch-lcds/

oxi oti to DVI ine aparetito gia mena,apla me ola afta pou exo akousi gia othones xoris DVI sinexizo na exo kapies amfivolies.Enas filos malista mou ipe...min paris othoni xoris DVI giati me to VGA tha sou ponan ta matia...?????!????

na xerame k poso kero tha pari na vgoun ta nea modela...k ade pes oti vgikan...apo times pos tha ine?idies?

ti na kanoooooo????kourastika na vlepo to 21" CRT :)

Δημοσ.

Λοιπόν, εγώ το σκέφτηκα. Λόγω έλλειψης χρημάτων θα πάρω μια 19άρα ACER wide να κάνω τη δουλειά μου προσωρινά. Θα περιμένω να έρθει η ACER 22" με το DVI και το HDCP στην Ελλάδα και φυσικά σε καλύτερη τιμή. Όταν φτάσει τα 350 ΕΥΡΩ, τότε θα την τσιμπήσω απο Ελληνικό κατάστημα να γλιτώσω και τις διαδικασίες. Εγώ αυτό θα πρότεινα. Λιγάκι υπομονή, τα Χριστούγεννα θα γίνει μάχη, ειδικά μόλις βγούν και οι αντίστοιχες προτάσεις από άλλες εταιρίες και υπάρχει λίγος ανταγωνισμός.

Δημοσ.

k sa na min eftane oti to pixmania tin exi 373 euro k xoris dvi,vlepo oti oi filoi mas ta amerikanakia tin vgazoun zaxari me auto

http://cgi.ebay.com/Acer-AL2216WBD-22-Widescreen-LCD-Monitor-Brand-New_W0QQitemZ150039456782QQihZ005QQcategoryZ51047QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

i idia othoni se mavro xroma k me DVI,gia tin timi de milame

340.00 USD United States Dollars = 267.959 EUR

ta amerikanakia tzampa agorazoun...

Δημοσ.

Sosti skepsi file mou. Exo lg 19 tft kai tha allakso monitor mono otan toulaxiston ta kalitera apo to diko mou 22aria pane kato apo 400 euro. i xalasei i liki mou.

Vevea afti i acer einai mesa sti proipothesis pou anafero. Xmm endiaferon

Allithia oi kartes exoune aftin tin periergi native analisi? kai apo interpolation pos paei? sti diki mou alla kai se alles tft pou exo pio kainourgies kai akrives den eimai efxaristimenos me tin apikonisi se mikroteri analisi apo tin native

Δημοσ.

Σχετικά με το θέμα των φτηνών ηλεκτρονικών στην Αμερική:

Εκεί είναι έρμαιο της τεχνολογίας, έχουν ναι μεν πολύ φθηνά ηλεκτρονικά αλλά απο είδη βασικών αναγκών έχουν σοβαρές ελλείψης και κάνουν πολλές εισαγωγές και τα πληρώνουν χρυσά. Με τα χρήματα που ξοδεύει ετησίως μια τυπική οικογένεια 4 μελών στην Αμερική για εμφιαλωμένα νερά, θα μπορούσαμε να αγοράσουμε 8 οθόνες 22 ACER.

Σχετικά με τη native ανάλυση:

Η κάρτα γραφικών μόλις συνδεθεί με την οθόνη μέσω d-sub ή DVI τότε παίρνει κάποια δεδομένα όπως το μοντέλο της οθόνης, το μέγιστο ρυθμό ανανέωσης και τη μέγιστη ανάλυση καθώς και για τις δυνατές αναλύσεις που υποστηρίζει η οθόνη. Αυτά μέσω του VESA DDE. Έτσι αναγνωρίζουν κάθε δυνατή ανάλυση και την εμφανίζουν στα Properties της οθόνης, όπου μπορούμε να την επιλέξουμε. Η αλήθεια είναι οτι το Interpolation στις ACER είναι στην κυριολεξία άθλιο. Πολλά τετραγωνάκια και το κείμενο θολό και αιχμηρό. Το καλύτερο Interpolation το έχω δεί σε μια 15άρα Philips. Απίστευτη δουλειά έκανε. Και το πιο άκυρο, υποστήριζε και ανάλυση 1280Χ1024 με interpolation στα 1024Χ768 που ήταν και η native!!!!!

Δημοσ.
k sa na min eftane oti to pixmania tin exi 373 euro k xoris dvi,vlepo oti oi filoi mas ta amerikanakia tin vgazoun zaxari me auto

http://cgi.ebay.com/Acer-AL2216WBD-22-Widescreen-LCD-Monitor-Brand-New_W0QQitemZ150039456782QQihZ005QQcategoryZ51047QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

i idia othoni se mavro xroma k me DVI,gia tin timi de milame

340.00 USD United States Dollars = 267.959 EUR

ta amerikanakia tzampa agorazoun...

αυτο το μοντελακι ποτε με το καλο θα ερθει στο ellada?

Δημοσ.

Εγώ περιμένω να έρθει η ACER AL2416W στην Ελλάδα. Στο pixmania τη δίνουν 883 ΕΥΡΩ. 24άρα με ανάλυση 1920Χ1200. Τι άλλο θέλουμε? Μακάρι να έρθει Ελλάδα με καμιά τιμή κοντά στα 500 ΕΥΡΩ σε κανά εξάμηνο και την έχω πάρει σίγουρα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...