g1annis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Το Gnome 2.16 υπάρχει ήδη στα Repositories του Edgy Eft εδώ και μια εβδομάδα. Με το καλό να έρθει και από τα μέρη μας (Ubuntu 6.06 Dapper Drake). Επειδή δεν έχω κάνει ποτέ αναβάθμιση το γραφικό περιβάλλον μόνος μου, αλλά πχ από το 2.12 στο 2.14 την έκανε αυτόματα με την αναβάθμιση από Ubuntu 5.10 σε 6.06, θα ήθελα να ρωτήσω: 1) με το που ανέβει στα Repositories θα την εμφανίσει ως ενημέρεωση ο Update manager, θα κάνω το Update και θα είμαι έτοιμος ή θα πρέπει να το κάνω χειροκίνητα? 2) Όλες οι παλιές εφαρμογές φαντάζομαι θα υπάρχει μέριμνα ώστε να είναι πλήρως συμβατές με το νέο, σωστά? 3) Είναι πλέον από όσο διάβασα στο ελληνικό site σχεδόν πλήρως εξελληνισμένο. Ξέρει κανείς πότε προκειται να μπει και στα repositories μας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NullScan Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 1) Όταν κάνει update ο update manager θα σε ενημερώσει αμέσως και θα μπορέσεις να το εκαταστήσεις όπως κάθε άλλο πρόγραμμα μέσω του manager. 2) Αν δεν έχουν κάνει κάποια μεγάλη χοντράδα στο packaging δεν θα σου χαλάσει τίποτα στο σύστημα. 3) Sorry δεν έχω ιδέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g1annis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 3) Από ότι είδα στα Ubuntu forums μάλλον θα πρέπει να πειρμένουμε την επίσημη άκδοση του Edgy Eft τον Οκτώβρη..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.