Freakster Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Επειδη προσπαθω να βελτιωσω τα επιπεδα ασφαλειας στον υπολογιστη μου, ανοιξα ενα λογαριασμο περιορισμενου χρηστη στα winxp. Βλεπω ομως πως δε μπορω να τρεξω το limewire αλλα ουτε και το trillian (im programm ειναι). Δεν υπαρχει καποιος τροπος να γινει αυτο;
kostas_theo Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Ειναι καθαρα προβλημα δικαιωματων που φτιαχνεται απο εδω: documents and settings/adminisstrative tools/local security policies.
takis456 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Πιο απλά, πάτα δεξί κλικ στην εφαρμογή που θέλεις να τρέξεις μετά Run as (λογικά εκτέλεση ως σε ελληνικά windows) και μετά το τρέχεις με το account ενός administrator.
Freakster Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Ακομα και το limewire? YAY, thanx guyz!
Freakster Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Ήθελα να ρωτησω και αλλα δυο πραγματακια. Ειναι δηλαδη πραγματικα η πιο ασφαλης επιλογη για το πισι αυτη η μεθοδος; Ακομα και ιος να τρεξει στο πισι δε θα εχω προβλημα; Τα προγραμματα που επελεξα να τρεχουν σαν administrator θα μπορουσαν να μου μεταδωσουν ιο; Και κατι αλλο, ο firefox δε σωζει τα cookies και εχει γινει δυσκολο το surfing.. Μπορω να το αλλαξω αυτο;
alkisg Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δώσε δικαιώματα εγγραφής στον χρήστη για τους φακέλους που γράφουν τα προγράμματα αυτά. Π.χ. αν το LimeWire προσπαθεί να γράψει στο C:\Program Files\LimeWire\..., λογικό είναι να μην τρέχει, πρέπει του να δώσεις δικαιώματα... Ή να του πεις να κατεβάζει στο C:\Documents and Settings\user\My Documents\Downloads, που έχεις δικαιώματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.