Προς το περιεχόμενο

Non Administrator

Freakster

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη προσπαθω να βελτιωσω τα επιπεδα ασφαλειας στον υπολογιστη μου, ανοιξα ενα λογαριασμο περιορισμενου χρηστη στα winxp. Βλεπω ομως πως δε μπορω να τρεξω το limewire αλλα ουτε και το trillian (im programm ειναι). Δεν υπαρχει καποιος τροπος να γινει αυτο;

Δημοσ.

Πιο απλά, πάτα δεξί κλικ στην εφαρμογή που θέλεις να τρέξεις μετά Run as (λογικά εκτέλεση ως σε ελληνικά windows) και μετά το τρέχεις με το account ενός administrator.

Δημοσ.

Ήθελα να ρωτησω και αλλα δυο πραγματακια. Ειναι δηλαδη πραγματικα η πιο ασφαλης επιλογη για το πισι αυτη η μεθοδος; Ακομα και ιος να τρεξει στο πισι δε θα εχω προβλημα; Τα προγραμματα που επελεξα να τρεχουν σαν administrator θα μπορουσαν να μου μεταδωσουν ιο; Και κατι αλλο, ο firefox δε σωζει τα cookies και εχει γινει δυσκολο το surfing.. Μπορω να το αλλαξω αυτο;

Δημοσ.

Δώσε δικαιώματα εγγραφής στον χρήστη για τους φακέλους που γράφουν τα προγράμματα αυτά.

Π.χ. αν το LimeWire προσπαθεί να γράψει στο C:\Program Files\LimeWire\..., λογικό είναι να μην τρέχει, πρέπει του να δώσεις δικαιώματα... Ή να του πεις να κατεβάζει στο C:\Documents and Settings\user\My Documents\Downloads, που έχεις δικαιώματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...