Προς το περιεχόμενο

Tellas ADSL 2mb, D/L speed 2kb/s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλό ε?

Εδώ και ενάμιση μήνα στην περιοχή Χαριλάου, Θεσσαλονίκης.

Ξεκίνησα με 1024 Tellas και είχα 2 με 3 kb/s το πολύ download speed..

Μου έκαναν αναβάθμιση, όπως βλέπω στην κονσόλα του Jetspeed 500, στα 2048 και οι ταχύτητα D/L αναβαθμίστηκε στα 7 ΟΛΟΚΛΗΡΑ kb/s.

Όπως καταλαβαίνεται μιλάμε για την απόλυτη κατάντια..

Έχει δηλωθεί σαν βλάβη 4 φορές από εμένα και άλλες 3 από την Tellas.

Τι μπορεί να φταίει?

Είπαμε να μην πιάνω 220kb/s αλλά ρε παιδιά 7kb/s πιάνω και με DialUp.

Πάλι καλά που δεν με χρεώνει η Tellas μέχρι να λυθεί το πρόβλημα.

Μην μου πείτε για τον υπολογιστή και εσείς διότι έχω δοκιμάσει και άλλο router και σε άλλον υπολογιστή και αποδεδειγμένα δεν φταίει ο υπολογιστής.

Να σας δώσω και κάποια στοιχεία από το JetSpeed:

US Rel Cap Occupation 37 % DS Rel Cap Occupation 24 %

US Noise Margin 7 dB DS Noise Margin 37 dB

US Power Level .5 dBm DS Power Level 20 dBm

US Attenuation 9.5 dB DS Attenuation 20 dB

Παρακαλώ τα φώτα σας..

Δημοσ.

Kati ligotero apo 1,5 mhna pou eimai me tellas 384 (grammh apo ote) katebazw sxedon sto max 38-39Kb/s

Proswrina bebaia eimai me tellas (me 10e to mhna) xwris desmeuseis, mexri na staniarei h katastash. To eixa problepsei oti 8a ginotan mpaxalo arxika, alla oxi ki etsi.... :/

Telika mallon eimai tuxeros pou den ypo/anaba8misthke oute o ote, oute h tellas edw sto kentro :D

Aristotelous/Egnatia parakalw...

Δημοσ.

φίλε Gpsyco, δεν ξέρω σε πιο DSLAM είσαι αλλά και εγώ Χαριλάου Θεσσαλονίκη με Τellas είμαι εδώ και σχεδόν 2 χρόνια και πραγματικά ποτέ δεν είχα πρόβλημα με αυτούς! Ξεκίνησα αρχικά με το πακέτο izi για ένα χρόνο στα 384 και κατέβαζα μέχρι 42kb/sec, μετά το άφησα σε αορίστου χρόνου και όλα μια χαρά...μετά το καλοκαίρι αναβάθμισα σε 1024/256 και πάλι όλα μια χαρά και download(μέχρι 120kb/sec) και upload. Μάλιστα μετά από λίγο διάστημα(περίπου 2 εβδομάδες από την αναβάθμιση, αναβαθμίστηκα και από ΟΤΕ σε 2mbit γραμμής....στην αρχή δεν είδα αξιοσημείωτη διαφορά στην ταχύτητα αλλά, μετά από κάποιες μέρες ανέβηκα στα 150-160kb/sec και πλέον τώρα φτάνω τα 200kb/sec από καλές πηγές...(αν σκεφτείς πως ακόμη είμαστε σε στάδιο αναβάθμισης και υπάρχει μια γενικότερη αναταραχή,νομίζω είναι καλά νούμερα).

Οπότε πιστεύω δεν είναι θέμα Τellas...εγώ έχω και γραμμή από την Tellas εκτός από το providing και δεν έχω αντιμετωπίσει ποτέ πρόβλημα σαν αυτό που περιγράφεις. Και αν 2 φορές είχα κάτι προβλήματα στην ταχύτητα, μετά από 1 μέρα ήμουν και πάλι μια χαρά! Δεν ξέρω βέβαια αν εσύ έχεις και γραμμή από την Τellas και είσαι σε αυτήν την κατάσταση γιατί εάν η γραμμή σου είναι από ΟΤΕ, μάλλον πρέπει να απευθυνθείς εκεί...

Δηλαδή πρέπει να είναι πρόβλημα γραμμής και όχι providing.

Δημοσ.

Και γραμμη και providing από την Tellas έχω και το πρόβλημα εξακολουθεί από την μέρα που ενεργοποιήθηκε η γραμμή, εδώ και 1μισή μήνα ακριβώς. Παίρνω τηλέφωνο και στο 1242 και στο 121 και σε ένα άλλο σταθερό που μου είχε δώσει το 121 και όλοι μου λένε ότι είναι πρόβλημα που έχει προέλθει από τις απότομες αναβαθμίσεις και να κάνω υπομονή και ότι ελέγχεται κάθε γραμμή ξεχωριστά. Ρε παιδιά εντάξει το καταλαβαίνω ότι μπορεί με 2048 να μην πιάνω συνέχεια 200kb/s αλλά το σταθερό 7kb/s ε είναι απελπισία. Δεν έχει ανεβεί ποτέ πάνω από 10...

Τι να κάνω, τι επιλογές έχω? Που μπορώ να απευθηνθώ???

Δημοσ.

Και γω με Tellas εδω και 1 1/2 χρονο κανένα πρόβλημα με τις ταχύτητες!!

Η 1024 μου εδινε σταθερα πάνω απο 100 KB/sec.Τωρα με την αναβάθμιση του ΟΤΕ πήγα στα 2048 αλλα ακόμα περιμένω και απο Τellas να μου αναβαθμίση και

το ιντερνετ.

Φίλε giogr4 εσένα σου έχει αναβαθμίση και το ιντερνετ η Tellas?Εδω Τούμπα ακόμα τιποτα!!!:-?

Δημοσ.
Και γραμμη και providing από την Tellas έχω και το πρόβλημα εξακολουθεί από την μέρα που ενεργοποιήθηκε η γραμμή, εδώ και 1μισή μήνα ακριβώς. Παίρνω τηλέφωνο και στο 1242 και στο 121 και σε ένα άλλο σταθερό που μου είχε δώσει το 121 και όλοι μου λένε ότι είναι πρόβλημα που έχει προέλθει από τις απότομες αναβαθμίσεις και να κάνω υπομονή και ότι ελέγχεται κάθε γραμμή ξεχωριστά. Ρε παιδιά εντάξει το καταλαβαίνω ότι μπορεί με 2048 να μην πιάνω συνέχεια 200kb/s αλλά το σταθερό 7kb/s ε είναι απελπισία. Δεν έχει ανεβεί ποτέ πάνω από 10...

Τι να κάνω, τι επιλογές έχω? Που μπορώ να απευθηνθώ???

Δοκιμασε με μια Νetcarta και δες πως πάει!!Αν είναι το ίδιο χάλια τότε είναι

πρόβλημα του ΟΤΕ,οποτε δηλωνεις βλάβη!

Δημοσ.

Στην Χαριλαου κυκλοφορουν πορτες μουφες που δινουν τετοιες ακριβως ταχυτητες. Μου εχει τυχει κι εμενα. Το προβλημα σου δεν εχει να κανει με τις αναβαθμισεις, με αυτες απλα πιανουμε κατι λιγοτρο απο το μισο απο τις ταχυτητες αλλα κατι πιανουμε. Εσυ δε πιανεις τιποτα, αρα εχεις μια απο τις περιποιημενες πορτες του πΟΤΕ, οι οποιες συνεχιζουν να κυκλοφορουν γιατι τα ξεφτερια του πΟΤΕ δεν νοιαζονται αν μας τυρρανουν εμας, ή τους τεχνικους τους που στελνουν στα σπιτια.

Να επιμεινεις στο 121 να σου στειλουν τεχνικο, και αν σου πει στο τηλεφωνο καποιος "τεχνικος" οτι δεν εχει αναφερθει παρομοιο προβλημα στην περιοχη, να του τριψεις στη μουρη αυτο το post: http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=44923

Πορτες μαϊμου τις λεω εγω, δεν κατεβαζεις τιποτα, το τεστ της forthnet σε δειχνει μια χαρα, και ο πΟΤΕ σου λεει απο το τηλεφωνο οτι δεν εχεις κανενα προβλημα (ειναι σαϊνια)...

Δημοσ.

Και πέρα από όλα αυτά με δουλεύουν κιόλας.

Μόλις μίλησα με έναν ΑΣΧΕΤΟ τεχνικό της περιοχής μου στο σταθερό που μου έχουν δώσει ο οποίος μου είπε να κατεβάσω ένα αρχείο από το ftp.otenet.gr και να του λέω τι ταχύτητες πιάνω. Αρχίζει και κατεβαίνει με 4 πέφτει στο 0.5 , ουσιαστικά είχε σταματήσει να κατεβαίνει, και μετά κάτι έκανε ο τυπάς και ήταν η πρώτη φορά που είδα 45,5 σε download. Στιγμιαία βέβαια, μετά εξακολουθούσε στο 7-10 το πάρα πολύ με σταθερό γύρω στο 2.

Η μεγάλη πλάκα δε είναι ότι όταν εγώ έβλεπα 45,5 αυτός μου έλεγε ότι βλέπει δικό μου download 445kb/s. Ε είναι ζώο η δεν είναι...??

Δλδ ρε παιδιά άντε εγώ να λέω ψέμματα, αλλά πως είναι δυνατόν με 2048 να έχω σταθερά πάνω από 400, ότι δλδ μου είπε αυτός.

-Κύριε μου δεν βλέπω τον λόγο για να μας ενοχλείτε. Οι ταχύτητες σας είναι σταθερά πάνω από 400 kb/s.

ΜΑ ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ???????

Φυσικά το ξαναδήλωσα βλάβη και θα το ξαναδηλώνω κάθε μέρα και θα τους παίρνω τηλέφωνο κάθε μέρα και στο σταθερό και την Tellas.

Εάν δε τολμήσει να με χρεώσει η Tellas οτιδήποτε εκτός σταθερής τηλεφωνίας θα τους κάνω και καταγγελία.

Δημοσ.

LOL χαρα στο κουραγιο σου φιλε μου, "δε βλεπω το λογο να μας ενοχλειτε", εγραψε ο τολης σκετος ναουμε :D

εφοσον εχεις δηλωσει τοσες φορες βλα;βη, δυστυχως νομιζω οτι το μονο που σου μενει να κανεις ειναι υπομονη και προσευχη...tough luck...

Δημοσ.
Και γω με Tellas εδω και 1 1/2 χρονο κανένα πρόβλημα με τις ταχύτητες!!

Η 1024 μου εδινε σταθερα πάνω απο 100 KB/sec.Τωρα με την αναβάθμιση του ΟΤΕ πήγα στα 2048 αλλα ακόμα περιμένω και απο Τellas να μου αναβαθμίση και

το ιντερνετ.

Φίλε giogr4 εσένα σου έχει αναβαθμίση και το ιντερνετ η Tellas?Εδω Τούμπα ακόμα τιποτα!!!:-?

Δεν ξέρω εάν μου έχει αναβαθμίσει το providing, αλλά έχω τις ταχύτητες που προανέφερα...έχω πάρει και τηλέφωνο στην Tellas και από ότι κατάλαβα δεν μπορούν να λένε στον καθένα από εμάς εάν αναβαθμίστηκε ή όχι αλλά όπως ανακοίνωσαν, πρέπει να περιμένουμε μέχρι τέλη Σεπτεμβρίου όποτε και θα ολοκληρωθούν και οι αναβαθμίσεις από μέρους τους και θα είμαστε τότε σίγουροι για τις ταχύτητες. Και αυτό γιατί και βλάβη να δηλώσουμε τώρα μέσα στην αναταραχή αυτή δεν ξέρω εάν μπορέσουμε να βρούμε το δίκιο μας...πρέπει να σταθεροποιηθούν τα πράγματα και μετά να δούμε την κατάσταση που βρισκόμαστε... Και η ταχύτητά μου αυτή δεν είναι σταθερή αλλά πάντα παίζω πάνω από 150Kb/sec...

Δημοσ.
Tellas ADSL 2mb, D/L speed 2kb/s

file mou sorry alla exo riksei to apisteuto gelio me ayto!:mrgreen: se ligo tha anoiksei kaneis thema kai tha valei titlo: HOL ADSL 4mb, D/L speed 4 b/s pera apo ti plaka tora den exo ksanakousei toso xamiles taxytites! oso gia to mpoufo ton ypalilo pou eixe to thrasos na sou pei oti tous "enoxleis" pigaine piaston apo to ayti :mrgreen: ferton spiti sou kai kolla tou ti mouri stin othoni! (an einai CRT giati oi TFT einai eyaisthites) :-D

Δημοσ.

Η μεγάλη πλάκα δε είναι ότι όταν εγώ έβλεπα 45,5 αυτός μου έλεγε ότι βλέπει δικό μου download 445kb/s. Ε είναι ζώο η δεν είναι...??

-Κύριε μου δεν βλέπω τον λόγο για να μας ενοχλείτε. Οι ταχύτητες σας είναι σταθερά πάνω από 400 kb/s.

Ε λοιπον εχεις πεσει ακριβως στον ιδιο μ@λ@κ@ τεχνικο στο τηλεφωνο, ειμαι σιγουρος. Ειναι ενας συγκεκριμενος με ψιλολεπτη φωνουλα, νεαρος ακουγεται, ο οποιος κοροϊδευει τον κοσμο. Διαβασες στο ποστ που εχω κανει στο adsl.gr που περιγραφω τη συνομιλια μου μαζι του? Ακριβως την ιδια συμπεριφορα ειχε και απεναντι μου, τα ιδια μου ελεγε κι εμενα. Και τα ιδια και χειροτερα ελεγε και σε εναν φιλο μου που ειχε ακριβως το ιδιο προβλημα (μηδενικες ταχυτητες). Ευτυχως το παιδι που ηρθε στο σπιτι και το ελεγξε ηταν ok. Και φυσικα αλλαξε πορτα και διορθωθηκε.

Να παρεις στο 121 οχι πλεον για να πεις τα ιδια, αλλα για να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ αλλον τεχνικο αφου αυτος ειναι για τα σιδερα ο ηλιθιος! Το μονο που κανει αυτος ειναι να ριχνει ενα dsl speed και να βλεπει οτι εισαι μια χαρα. Αν παλι μπορει και βλεπει την ταχυτητα ftp σου αλλα την παραβλεπει επειτηδες δε το ξερω. Το θεμα ειναι οτι δεν εχει κανενα σκοπο να διορθωσει το προβλημα!

ΥΓ: Τους χαρακτηρισμους δε τους παιρνω πισω, αν καποιες ελληνικες λεξεις εχουν καποιο νοημα και μπορουν να χρησιμοποιηθουν καπου, εδω ταιριαζουν απολυτα αφου εκφραζουν την αγανακτηση πολλων. Να μεινει ετσι παρακαλω, εννοω αυτο που λεω. Το αναφερω γιατι στο αλλο forum μου ριξανε παρατηρηση για τους χαρακτιρισμους και σπαστικα. Αν καποιος "ανθρωπος" μπορει να χαρακτηριστει ετσι οπως τον χαρακτηριζω, αυτος ειναι ο συγκεκριμενος "τεχνικος" που απανταει στα τηλεφωνα στην περιοχη Χαριλαου (τουλαχιστον).

Τα παραπανω, καθως και την περιγραφη του εν λογω τεχνικου, τα αναφερω για να ξερει ο κοσμος στην Θεσσαλονικη με τι ζωο εχει να κανει στα τηλεφωνα του 121.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...