Προς το περιεχόμενο

Απογοητευτικές ταχύτητες forthnet 2mbit

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ εδώ Καβάλα μας αναβάθμισαν σε 2Mbit και έπιασα μια φορά που το μέτρησα 1,76Mbit και από τότε είναι συνέχεια κάτω από τα 1,2Mbit. Η σελίδα speedtest.forthnet.gr δεν δουλεύει. Μου βγάζει συνέχεια "Server process not running: start web100srv process on remote server". Τί είναι πάλι αυτό;

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e

click START to begin

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 224.60Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 1.76Mb/s

kai egw upotithetai oti exw 2Mbit kai pianw auto alla genikws eimai panw katw stis times pou proaneferes file mou

oso gia tin aporia sou emena mou to bgazei kuriws ta bradua arga(treis tesseris to prwi )

Δημοσ.

me sindesh 1024 eimai para....... poli kala..................

running 10s outbound test 225.65kbs

running 10s inbound test 261.36kbs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

your pc is connected to a cable/dls modem

xerei kaneis pou na anafertho gia tixon vlavi???????

to 1242 mono anamoni exei!!!!!!!

mas douleuoun ligo h mou fainetai?????

Δημοσ.

Ακριβως τα ιδια και σε μενα Zoul.Πηρα τηλ φορθνετ και μου ειπαν να στειλω τα αποτελεσματα με mail να δηλωσουν βλαβη στον πΟΤΕ,επειδη η ταχυτητα ειναι κατω απο το 1/3 της ονομαστικης...τρεχα γυρευε δλδ αποτι καταλαβα.Ειχε κανεις αντιστοιχο προβλημα και βρηκε λυση?

Δημοσ.

ego sas pernao : (forthnet 2048

Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done

running 10s outbound test (client to server) . . . . . 223.78Kb/s

running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 213.33kb/s

exo dilosei kai vlavi ston ote kai meso tis forthnet kai me exoun grapsei ekei pou kseroun ... Kai oxi mono mia fora. Kratan malista kai kinito gia na me paroun. Tora skeftomai gia katagelia sto INKA.

Δημοσ.

Λοιπον απο προσωπικη εμπειρια με την Forthnet(δεν την αναφερω γιατι θα μου παρει 10 σελιδες...) σας ενημερωνω για το εξης:Μην αφηνετε τον αριθμο του κινητου σας τσαμπα...ΔΕΝ προκεται να σας καλεσουν ΠΟΤΕ.Απλα παρτε τους τηλεφωνο και επιμεινετε...Αναφερετε το προβλημα σας και ενημερωστε τους οτι ΔΕΝ προκειται να το κλεισετε εαν δε λαβετε δεσμευτικη απαντηση για το προβλημα σας..Τουλαχιστον σε εμενα δουλεψε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...