Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2006 Εγω παντως απο ftp://ftp.ntua.gr/ με 1024 κατεβαζω με 45-59..... πςςςς, που να μου ερθει και η 2048... ε ρε γλεντια!
gianni7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 egw eixa sundesi 384 me forthnet i opoia mou ligei telos tou mina kai pira tin forthnet tilefwno gia na dw ti tha kanw.malista mou eipan kiolas oti i taxutita mou telos tou mina tha exei ginei idi 768(sugkekrimena mou eipe oti idi exei diplasiastei alla gia kapoio logo den exw 768 akrivws). telos pantwn zitw na mou kanoun sundesi sta 2MBit apo tin 384(to paketo box plus 3 +3 mines) kai simera paratirisa oti i taxitita mou sto download auksithike.paw kai egw na dw ti paizei me to router kai vlepw Downstream Rate:2048 Kbps xara egw... telika omws kanw to test tis forthnet kai vriksw click START to re-test Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 211.96Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 748.76kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem kai menw kagkelo :evil: :evil: :evil: .paw loipon na katevasw kai i megisti taxutita itan 80kb :evil: :evil: :confused: telika ti ftaiei ?i forthnet i o OTE?oi kai oi 2 tous? ti na kanw kai egw ?na tous parw tilefwno na tous priksw kai na perimenw 30 lepta anamoni kai na tou pw ti paizei i na perimenw mpas kai diorthwthei i katastasi ? poso tha parei meta ta xristougenna?tote exw xasei idi 3-4 mines diladi 100 euro afou kostizei 25 euro to mina gia sundesi me taxutita 2Mbits ti mporei na simainei to oti katevazw me 80 peripou ? oti enw fainetai sto router mou oti exw sundesi 2048 i kanoniki mou sundesi na einai i 768 ?
gianni7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 simera to prwi pira sto tmima texnikis upostiriksis tis forthnet gia na dw ti paizei kai to mono pou mou eipan einai oti ekeinoi den mporoun na kanoun kati kai oti o OTE tous exei pei na leei sto kosmo oti telos tou mina tha statheropoihthoun oi taxutites kai siga siga tha paroume tis kanonikes....
navar Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 pantos me forthnet kai se pelates exw parathrhsei kai egw provlhmata......se ena netcafe exoume px 2mbit forthnet kai 2mbit altecnet kai i altec einai klashs anoterh katevasei stathera me meso oro 220-225 enw h forthnet me to zori paei 180 kai malista kai oi 2 grammes anavathmisthkan thn idia mera kai oi 2 grammes exoun ton idio router (enan d-link) kai oi 2 grammes einai over DSL kai meta me tosi diafora synexiste na mou lete pws den fteei i forthnet.......
chatasos Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Και φυσικά και 2 γραμμές συνδέονται στην ίδια πόρτα στο dslam του ΟΤΕ.
gianni7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 mipws ftaiei file mou omws kai to gegonos oti forthnet exei as poume enas stous 5 enw altenec enas stous 15 ? opote dikaiologimena ta provlimata gia tin taxutita ?de kserw upotheseis kanw
navar Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2006 mipws ftaiei file mou omws kai to gegonos oti forthnet exei as poume enas stous 5 enw altenec enas stous 15 ? opote dikaiologimena ta provlimata gia tin taxutita ?de kserw upotheseis kanw symfono apolyta alla ayto emena den me noiazei san pelath emena me noiazei na exw taxythtes kai den me noiazei as mou tis prosferei kai koukouroukou telecoms kai as einai kai 2-3-4 eyro akrivoteres ton mhna ...arkei na tis EXW
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Εγω οσους provider και αν αλλαξα τα ιδια χαλια ηταν! To DSLAM ειναι πιττα, οποτε τι περιμενετε.....? Παντως η κοπελα μου εχει HOL 2048 (λογω αναβαθμισης απο 1024) και απο την αναβαθμιση και μετα η ταχυτητα της ειναι ΧΑΛΙΑ... το πολυ με 55 κατεβαζει!!! Τι την ηθελαν την αναβαμιση απο τη στιγμη που δεν τους παιρνει???? Θελω πισω ΤΩΡΑ την 1024
jimjim352 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δηλάδη καλά ειμαι στα 40 με 384!!! Μετά απο αυτά που βλέπω και ακούω. Τελικά αν κάνω σημερα ανανέωση συνδρομής στην forthnet στα 1024 με 20,5 το μηνα τι παίρνω? Την παλιά 512 που ΘΑ αναβαθμιστει στα 1024 τελος Νοεμβριου? (και ΕΑΝ) ή την παλιά 1024 (που σημαινει οτι θα τα εχω απο την πρωτη μερα) και στην συνεχεια θα εχουμε 2048? (με την αναβάθμιση) Α!! και που ειναι το 2048 με 25?/μηνα, με προοπτική στα 4096 (την ανοιξη του 2007) στο δικό της δικτυο. Τωρα εγινε 42?/μηνα. **** ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΡΟΣΙΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ**** Ρε μας δουλεύουν κανονικά. Και τα ριχνει ο ενας στον αλλο. Πάρτε το ειδηση δεν υπάρχει αναβάθμιση στην Ελλαδα του 2006. Καθομαστε και μιλαμε για 768 κ 1024 οταν οι αλλοι παίζουν με τα 8192 για πλακα.
Constant1ne Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Συγγνώμη αμφιβάλει κανείς ότι φταίει ο ΟΤΕ? Γραμμένη την έχω τη Forthnet αλλά ενα χρόνο που είχα τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα. Πήρα τον Αύγουστο την προσφορά στα 25 ευρω και τώρα έχω 2mbit. Το θέμα είναι ότι έχω αντιμετωπίσει τα προβλήματα από τότε καθαρά λόγω γράμμης. Μου έχει κοπεί,έχει "μπλοκάρει η ΙΡ" όπως μου είπε ο τεχνικός του καταραμένου οργανισμου 3 φορές, κλειδώνω σε λάθος ταχύτητες.. Δε φαντάζεστε.. Και κάθε φορά για μια κωλορύθμιση δικιά τους πάντα με ταλαιπωρούνε μέρες."Σε 2 έργασιμες μέρες κάποιος θα επικοινωνήσει μαζί σας" ,ξέχασα οι δημόσιοι υπάλληλοι μετρούν τισ μέρες σε εργάσιμες...
brakos Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Μολις τωρα εκανα το test και ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιημενος με το CONNX 1024 TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1e click START to begin Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 221.07Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 337.75kb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem Δωρο το σφυρι για να καταστρεψετε το router
tone Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Με forthnet 2mbit πιανω ~770kbps τωρα, επειδη εχει αναβαθμιστει μονο η γραμμη (ειχα 768 πριν). Δεν εχω παραπονο απ'τον isp. Οι γραμμες του ΟΤΕ εχουν τρελη ασταθεια. Στις ωρες αιχμης εχω 40-50 πακετα/sec και τωρα παει 180+. Κοινως σε μενα παει μεχρι και 4,5 φορες πιο αργα τη μερα σε σχεση με τη νυχτα. Ελπιζω οτι θα φτιαξουν τα πραγματα... Μια χιλιοειπωμενη συμβουλη: πρωτου κραξετε καποιον isp, δοκιμαστε και με κωδικο καποιας αλλης εταιριας στην ιδια γραμμη.
myst77 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι... απο 384 εκανα αιτηση για 2048 μετα απο λιγες μερες το router συγχρονιζεται στα 1024 (δεν εχει γινει αναβαθμιση στη περιοχη μου) και λεω OK , περιμένω το διπλασιασμο. όμως τυχαία είδα ότι στο http://www.forthnet.gr/DialupStats μου δειχνει σαν τύπο σύνδεσης FORTHNET ADSL 1BILL 1024 ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ αυτό θα αλλάξει όταν αναβαθμιστεί η γραμμή μου ή εκαναν μα***κια στη forthnet και δεν μου εκαναν τη συνδεση 2048 οποτε πρέπει να τους κράξω; SOS !
tone Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 myst77 μαλλον σε εβαλαν στο 1024. Το προνομιακο 2048 εληξε στις 30/9. Συνεννοησου με το CC της forthnet. Εμενα στα stats γραφει 1BILL 384 DYNAMIC, ενω η γραμμη ειναι 2048 και η συνδρομη 768
chatasos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι... απο 384 εκανα αιτηση για 2048 μετα απο λιγες μερες το router συγχρονιζεται στα 1024 (δεν εχει γινει αναβαθμιση στη περιοχη μου) και λεω OK , περιμένω το διπλασιασμο. όμως τυχαία είδα ότι στο http://www.forthnet.gr/DialupStats μου δειχνει σαν τύπο σύνδεσης FORTHNET ADSL 1BILL 1024 ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ αυτό θα αλλάξει όταν αναβαθμιστεί η γραμμή μου ή εκαναν μα***κια στη forthnet και δεν μου εκαναν τη συνδεση 2048 οποτε πρέπει να τους κράξω; SOS ! Αυτό που βλέπεις εκεί δεν έχει αλλάξει για κανέναν, οπότε μην ανυσηχείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.