Snolly Δημοσ. 23 Αυγούστου 2002 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2002 Καλησπέρα, έχω κανονική PSTN σύνδεση με PANAFONET. Μόλις λοιπόν συνδέομαι στο NET με το Dial-UP των Windows XP, η σύνδεση γίνεται κανονικότητα (και από άποψη χρόνου και ταχύτητας) και έπειτα για περίπου 1,5 λεπτό ο επεξεργαστής μου χρησιμοποιείται στο 100% και δεν δουλεύει καθόλου η σύνδεση. Μόλις ο επεξεργαστής επανέλθει στην κανονική του λειτουργεία, όλα επανέρχονται στην κανονική τους κατάσταση. Το process που δείχνει να χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή είναι το svchost.exe. ΔΕΝ χρησιμοποιώ κανένα firewall! Έχει κανείς καμιά ιδέα;
kitsos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2002 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2002 mipws to modem soy einai usb?? an nai dokimase me ena seiriako ! logika prepei na einai epeidi to trofodotiko dinei reyma sto modem gia tin sindesi. Dokimase toys generic drivers gia usb modem. An den exeis usb den mporw na skeftw kati.
Snolly Δημοσ. 24 Αυγούστου 2002 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2002 Δεν έχω USB και δεν το έκανε μέχρι τώρα.
DeCoN Δημοσ. 24 Αυγούστου 2002 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2002 Mhpws exeis kana programmataki pou metraei to xrono pou eisai on-line? Kapou to exw dei afto...
daniel's_saving_grace Δημοσ. 24 Αυγούστου 2002 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2002 Εχει ξαναγίνει post για αυτό το θέμα, το θυμάμαι σαν να'ταν τώρα. Βέβαια δεν κατάφεραν να το βρω διότι άντε τώρα να το βρεις με λέξεις κλειδιά. Πάντως το είχα δει και σ'ένα σύστημα με Win ΜΕ και ΙΕ6. Το svchost.exe είναι ένα εκτελέσιμο που εκτελεί services του λειτουργικού που είναι σε μορφή .dll και μπορείς να δεις και πολλά αντίγραφά του στην μνήμη ταυτόχρονα. Εγώ πιστεύω ότι είναι κάποιο από τα services, πήγαινε Control Panel --> Administrative Tools --> Services και ψάξτην την δουλειά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.