_filippos_ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Εψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο. Ενδιαφέρομαι για VoIP wifi τηλεφωνάκι για να το χρησιμοποιήσω στο voicebuster ή iCall (ή skype). Με μια γρήγορη αναζήτηση βρήκα το μοντέλο * Linksys WIP330 Το έχει αγοράσει κανείς για να γράψει εντυπώσεις; Γράφει πως είναι για 802.11g , εγώ όμως έχω ενα access point 802.11b, θα μπορέσουν να κάνουν ζεύξη; Στα πόσα μέτρα θα μπορεσει να κάνει ζεύξη απο την κεραία του κάθε Hot spot / Αccess point? Aπο αυτονομία, ποιότητα ήχου τι λέει; Και τέλος, υπάρχει μαγαζί που να το πουλάει (Online/offline) Γνωρίζει κανείς κάποιο αντίστοιχο wifi voip phone?
mperpis Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Εψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο. Ενδιαφέρομαι για VoIP wifi τηλεφωνάκι για να το χρησιμοποιήσω στο voicebuster ή iCall (ή skype). Με μια γρήγορη αναζήτηση βρήκα το μοντέλο * Linksys WIP330 Το έχει αγοράσει κανείς για να γράψει εντυπώσεις; Γράφει πως είναι για 802.11g , εγώ όμως έχω ενα access point 802.11b, θα μπορέσουν να κάνουν ζεύξη; Στα πόσα μέτρα θα μπορεσει να κάνει ζεύξη απο την κεραία του κάθε Hot spot / Αccess point? Aπο αυτονομία, ποιότητα ήχου τι λέει; Και τέλος, υπάρχει μαγαζί που να το πουλάει (Online/offline) Γνωρίζει κανείς κάποιο αντίστοιχο wifi voip phone? κανει ζευξη σε b/g και η εμβέλεια του ειναι καλη. το sip settings ειναι δύσκολο. το εχω δυο ημερες και δεν βγαζω ακρη εχω συνδεση i-call και να φανταστεις οτι ουτε και αυτοί ηξεραν. εχουν μαθει παπαγαλια μερικα τηλεφωνα και μετα το χαος. το δικο μου δεν εχει ουτε φωνη μονο στα ακουστικα ακουγεται κατι. αυριο θα το παω στο service της infoquest και ο θεος βοηθος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.