Koultouras Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Ενώ όλα πήγαιναν καλά και ήμουν ευτυχισμένος που επιτέλους έστησα τα linux μου, μου έβγαλε πρόβλημα στον ήχο. Με το που ξεκινάω τα Kubuntu στις επιλογές ήχου του Kmix πηγαίνει και κάθεται η προεπιλογή SIS. Οπότε το αλλάζω σε Audigy (αυτήν που έχω), δεν μου παίζει ακόμα ο ήχος, του κάνω επανεκίνηση, και πάλι απο την αρχή. SIS πάλι :???: Τί κάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Μήπως η μητρική σου έχει και ενσωματωμένη κάρτα ήχου και είναι και οι δυο ενεργοποιημένες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koultouras Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δέν θα έπρεπε αφού βάζω στο Kmix την Audigy να την κρατάει; Να σώζει την επιλογή που έβαλα και μετά την επανεκκίνηση; Πώς θα το κάνω αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δοκίμασε στις ρυθμίσεις που υπάρχουν στο KDE Control Center για τον ήχο. Εκεί κάπου θα σου έχει να ορίσεις την default κάρτα ήχου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koultouras Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Άκου τώρα κάτι κουφά πράγματα που συμβαίνουν στον κόσμο. Πήγα εκεί, στο system settings και άλλαξα εκεί κάτι ρυθμίσεις και άρχισε να παίζει ο ήχος. Οπότε βάζω μια λίστα με τραγούδια να ακούσω και μετά το πρώτο τραγούδι σταματάει. Το amarok δείχνει οτι παίζει κανονικά και ο ήχος δεν ακούγεται. Κάνω επανεκκίνηση, κάνω πάλι τις ρυθμίσεις και πάλι τα ίδια. Μετά το πρώτο τραγούδι σταματάει. Καλά είναι δυνατόν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koultouras Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Λοιπόν σαν audio device έβαλα Threaded open sound system. Δεν εχω ιδέα τί είναι αυτό αλλά τώρα δείχνει να παίζει κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g1annis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 χωρίς πλάκα, εγώ θα κοίταζα πρώτα αν έχω βάλει το βύσμα στη σωστή υποδοχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koultouras Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Το βύζμα είναι στην σωστή θέση αλλά τόσες μέρες που το σκαλίζω πάντα μου κάνει το ίδιο. Παίζει ένα κομμάτι και μετά σταματάει να παίζει ο ήχος. Δέν ξέρω τί άλλο να κάνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capthookb Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Χρησιμοποιείς και τις δυο καρτες ήχου; Γιατι δεν απενεργοποιείς την εσωτερική; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.