jim22479 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Εχω ενα δικτυο WORKGROUP αποτελουμενο απο μερικα pc και 2 εκτυπωτες.Οι εκτυπωτες ειναι share στο δικτυο.O ενας εχει port μια IP(192.168.x.x).Ο αλλος ειναι και αυτος share στο δικτυο αλλα η port του ειναι η USB001.To προβλημα μου ειναι οτι σε εναν απο τους υπολογιστες του δικτυου θελω να συνδεσω αυτους τους εκτυπωτες και ενω το καταφερνω, οταν κανω shutdown το pc , δεν μπορω να εκτυπωσω.Στο my printers μπορω και τους βλεπω αλλα δεν μπορω να τους χρησιμοποιησω.Μαλλον πρεπει να χανουν τα ports.Ετσι αναγκαζομαι να τους κανω delete και να τους ξανακανω connect πανω στο pc.Καποιος μου προτεινε να εγκαταστησω τοπικα τους drivers ,αλλα οταν το κανω ,κατα την διαρκεια της εγκαταστασης , μου ζηταει φυσικα να συνδεσω τους εκτυπωτες μεσω USB, κατι που δεν το θελω.Τι να κανω για να μη χανουν τα ports καθε φορα...αν τα χανουν δηλαδη και δεν ειναι κατι αλλο!
jim22479 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Εχω ενα δικτυο WORKGROUP αποτελουμενο απο μερικα pc και 2 εκτυπωτες.Οι εκτυπωτες ειναι share στο δικτυο.O ενας εχει port μια IP(192.168.x.x).Ο αλλος ειναι και αυτος share στο δικτυο αλλα η port του ειναι η USB001.To προβλημα μου ειναι οτι σε εναν απο τους υπολογιστες του δικτυου θελω να συνδεσω αυτους τους εκτυπωτες και ενω το καταφερνω, οταν κανω shutdown το pc , δεν μπορω να εκτυπωσω.Στο my printers μπορω και τους βλεπω αλλα δεν μπορω να τους χρησιμοποιησω.Μαλλον πρεπει να χανουν τα ports.Ετσι αναγκαζομαι να τους κανω delete και να τους ξανακανω connect πανω στο pc.Καποιος μου προτεινε να εγκαταστησω τοπικα τους drivers ,αλλα οταν το κανω ,κατα την διαρκεια της εγκαταστασης , μου ζηταει φυσικα να συνδεσω τους εκτυπωτες μεσω USB, κατι που δεν το θελω.Τι να κανω για να μη χανουν τα ports καθε φορα...αν τα χανουν δηλαδη και δεν ειναι κατι αλλο!
etheo Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημιούργησε ένα batch file σε καθε ενα pc με την εντολή net use. Περισσότερη βοήθεια για τις επιλογές εδώ http://www.microsoft.com/resources/documentation/windows/xp/all/proddocs/en-us/net_use.mspx?mfr=true
ppetr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δε μπορείς να τυπώσεις στο USB ή στο άλλο με την IP? Είναι λίγο ασαφές. Για το δικτυακό, δοκίμασε να περάσεις drivers και στα δύο μηχανάκια
jim22479 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Ο "δικτυακος" δεν ειναι στην ουσια δικτυακος.Το port του ειναι 192.168.χ.χ_lpt2 , τι σημαινει αυτο;
cyberstorm Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 an katalava kala o enas einai me usb kai to exeis kanei koinoxristo sto diktio kai exeis dosei permisions sta pc na ektiponoun kai o allos einai diktiakos pou exei koumposi pano se ena switch kai ektiponi diktiaka...o diktiakos den exei provlima kai klista ta pc na einai an dosis ektiposi tha ektiposi giati einai sto diktio...alla o usb den tha ektiposi kai logiko einai an o ektipotis usb einai se pc pou einai klisto.....
poulinos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2006 efoson o usb einai sto pc otan klinei to pc tote ta alla den ektiponoun.ama thes baltou karta na ginei diktiakos oste na min exeis provlima me to pc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.