zoranb Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Με ανοιχτό το zonelarm δεν κατεβάζει το rapidget. Με το που το κάνω shutdown όλα καλά. Ποιά είναι η ρύθμιση που πρέπει να κάνω στο zonelarm για να μην έχω πρόβλημα? Στο firewall το έχω τσεκαρισμένο το rapget!
asmilon Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Σβησε την καταχωριση που εχεις στο ZoneAlarm για το rapget και ξεκινα παλι το προγραμμα. Πες του Remember this setting και Allow και λογικα θα σου παιξει σωστα τωρα... Εχεις τις τελευταιες εκδοσεις και απο τα 2?
zoranb Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Το Zonealarm ίσως όχι λες να φταίει αυτό?
asmilon Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Κλεισε το rapget και στο Zonealarm πηγαινε Program Control->Programs->Βρες το rapget στη λιστα και κανε δεξι κλικ remove. Μετα ξεκινα το rapget και θα σε ρωτησει παλι το ΖΑ τι να κανει και πες του αυτο που σου ειπα πανω... Την τελευταια εκδοση του Zonealarm μπορεις να την κατεβασεις απο εδω: http://download.zonelabs.com/bin/free/1038_zl/zapSetup_65_737_000_en.exe
zoranb Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 ok thanx νομίζω πως λύθηκε το θέμα, βέβαια κάνει 2-3 retries και μετά το κατεβάζει αλλά πριν δεν το κατέβαζε καθόλου, κάτι είναι κιαυτό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.