protathlitis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Καλησπέρα, Έβγαλε η vidodi μία προσφορά για το DSLcube με 99€ για 5 μήνες 1024/256 με δίκτυο ΟΤΕ και 2Mbit με το δικό της.Με ενδιαφέρει για τον αδελφό μου που θέλει μία 6μηνη σύνδεση με όλα πληρωμένα.Το δίκτυο της Vivodi δεν υποστηρίζεται στην περιοχή του (επαρχία) οπότε θα πάει στο 1MBit αν είναι με Vivodi. Θα ήθελα τις γνώμες σας για την ποιότητα-ταχύτητα της Vivodi από όσους έχουν, αλλά και κάποια αντίστοιχα καλή προσφορά, πάντα μέχρι εξάμηνο και όλα πληρωμένα. Ευχαριστώ
Hlapatsas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Φίλε μου έχει μεγάλη σημασία η περιοχή στην οποία βρήσκεσαι.Πες λοιπόν σε ποια περιοχή θα το βάλει.
protathlitis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Φίλε μου έχει μεγάλη σημασία η περιοχή στην οποία βρήσκεσαι.Πες λοιπόν σε ποια περιοχή θα το βάλει. Πύργο Ηλείας είναι ο αδελφός μου.
tip8y Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 απο προσωπική εμπειρία θα σου έλεγα μακρυά, αλλά υπάρχουν και πολλοί που είναι ευχαριστημένοι. γνώμη μου είναι κοίτα οτενετ ή forthnet τις 2mb...
manosone Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Μαλλον δεν το ειδατε καλα.Στα χαρακτηρηστικα του Κυβου λεει οτι χρειαζεται να επιλεξετε 12 μην συνδρομη ωστε να "απολαυσετε" τα 1mbit απο Οτε και 2 απο vivodi.Οι πεντε μηνες που λεει,αν δεν επιλεξεις 12μηνη παραμονη ειναι στα 512.Συνεπως...,ποια η προσφορα? http://dslcube.vivodi.gr/
QW1965 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Μαλλον δεν το ειδατε καλα.Στα χαρακτηρηστικα του Κυβου λεει οτι χρειαζεται να επιλεξετε 12 μην συνδρομη ωστε να "απολαυσετε" τα 1mbit απο Οτε και 2 απο vivodi. Emena mou eipan sto thl oti gia 6 mhnes MONO, 2Mbit sto diko tous duktio 159e ola (pro)plhrwmena. Oute mera panw apo to 6mhno. An 8elw modem-router bgainei akribotera alla de me endiaferei. Twra an auto to lene kubo h oxi den kserw... Alla einai 6 mhnes mono, -giati de 8elw megaluteres desmeuseis- kai apo timh ta 26,5 gia 2Mbit einai mallon ok. An de brw kaluterh timh 8a xrhsimopoihsw tis aithseis pou mou esteilan taxudromika.
protathlitis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Μαλλον δεν το ειδατε καλα.Στα χαρακτηρηστικα του Κυβου λεει οτι χρειαζεται να επιλεξετε 12 μην συνδρομη ωστε να "απολαυσετε" τα 1mbit απο Οτε και 2 απο vivodi.Οι πεντε μηνες που λεει,αν δεν επιλεξεις 12μηνη παραμονη ειναι στα 512.Συνεπως...,ποια η προσφορα? http://dslcube.vivodi.gr/ To site δεν είναι πλήρως ενημερωμένο απ'ότι μου είπαν στο 13880 της vivodi.Ισχύει κανονικά η προσφορά που ανέφερα χωρίς καμία δέσμευση πέρα από τους 5 μήνες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.