Physics_Rulez Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Έχω πάρα πολλά εγκατεστημένα προγράμματα στο pc. Όταν πηγαίνω Start -> All Programs κάποια προγράμματα που είναι τέρμα δεξιά δεν φαίνονται καλά. Υπάρχει κανένας τρόπος να τα κάνω να φαίνονται όλα καλά;;;
sloth Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Κατηγοριοποίησε το χάος σε φακέλους. Αλλιώς δε νομίζω να έχει αποτέλεσμα.
kostasplak1986 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 kala posa exeis re aderfe? dose ena screenshot etsi apo periergeia!
dbDRAG Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 An eixa ta dika mou xuma tha epianan 4 karteles.... group them!
kpartsi Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι για να μπουν σε φακέλους έπρεπε να γίνει κατά την εγκατάσταση των προγραμμάτων!!!! Τώρα είναι αργά...
metalmike Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Οχι δεν καταλαβες,και τωρα μπαινουν,αν πας στα προγραμματα στο start menu και πατησεις πανω σε εναν φακελο δεξι κλικ και μετα explore θα καταλαβεις τι εννοει ο sloth και ο dbDRAG!
ninos30 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Όχι ακριβώς... Δεξί click πάνω στο κουμπί "start" (έναρξη) και μετά open. Ανοίγεις τον φάκελο programs και μέσα θα δεις κάποιους από τους φακέλους που ήδη έχεις (πχ. startup). Τώρα μπορείς να κάνεις όσους φακέλους καινούριους θέλεις. Αφου τελειώνεις κλείνεις το παράθυρο. Τέλος με drag-n-drop μεταφέρεις τα υπάρχοντα links (και folders) στους καινούριος φακέλους.
Physics_Rulez Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Thanx παιδιά, δουλεύει Τώρα σε 3 σελίδες φαίνονται τα πάντα. (απεγκατέστησα και καμμια 20αριά ξεχασμένα....)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.