Προς το περιεχόμενο

Τι ηχεία να πάρω? 7,1 6,1 ή 5,1?

nice_kid

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

<b>Τι ηχεια να παρω για το pc που εχω ηδη παραγγειλει? 7,1 ή 5,1 οπου υποστηριζονται απο τις περισσοτερες ταινιες και παιχνιδια και γιατι? και ποια μαρκα ηχειων? Σας ευχαριστω πολυ...

Δημοσ.

Γενικά εννοείται 5.1 δεν έχουν καμία σχέση με τα 2.1 και η τιμή τους δεν είναι υψηλή...με 70 euro βρίσκεις...

Αν δεν θες να ξεπεράσεις την 100αρα πάρε τα logitech που σου προτείνει ο activex.. Αν θές κάτι καλύτερο πάρε αυτά που θα πάρω και εγώ...τα Logitech Z5500... Μην πάρεις σε καμία περίπτωση ηχεία που τα πίσω να είναι ασύρματα... Έχω ακούσει τα χειρότερα...

Όπως επίσης εγώ έχω νευριάσει με τα creative. Μου έχουν παρουσιάσει 2 φορές προβλήματα!! Βέβαια μπορεί να είμαι γκαντέμης, αλλά γενικά είμαι full για logitech.. Είναι και πιο όμορφα..;)

Δημοσ.

Με τιποτα 2.1.Εγο πιρα πριν 2 εβδομαδες τα logitech x530 απο e shop sta 68.50 eyro kαι ειναι οκ.Τα πισω ηχεια δε λενε και πολα πραγματα αλλα το κεντρικο και το γουφερ ειναι ολα τα λεφτα,

Στα 2.1 δεν εχει κεντρικο οποτε............

Δημοσ.

Επανερχομαι για να καταλαβουν μερικοι τι εννοω

Οσα περισσοτερα ηχεια τοσο μεγαλυτερος χωρος απαιτειται

6.1 -> 20τμ2 ειδαλως ο ηχος λογω ανακλασης επιστρεφει....

μπουρδουκλομενος κομπρι??? Για PC ΤΑ 2.1 ΕΙΝΑΙ αρκετα....τα 5.1

ειναι υπερβολικα αλλα θελουν 10τμ2 τουλαχιστον και οθονη 21'' για να απολαυσης movies

Δημοσ.
για PC 2.1 ειναι αρκετο.....μαρκα creative or altec(space 10tm2)

Για home theater 6.1 εκτος εαν εχεις amplifier with protocol THX2 then 7.1(space 30tm2 more)

Το THX δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το αν τα ηχεία είναι 7.1 ή 5.1...

Δεν υπάρχει και THX2. Τα multimedia προϊόντα υπάρχουν μόνο με THX και με καμία άλλη παραλλαγή.

Το PC αυτό καθ' αυτό δεν σε περιορίζει με το τι ηχεία θα πάρεις. Ο χώρος, ναι.

Για τα 6.1 καο 7.1 θα πρέπει να έχεις αρκετό χώρο πίσω από τη θέση ακρόασης και αυτό και μόνο δείχνει ότι θέλεις μεγάλο δωμάτιο. Η στερεοφωνική εικόνα (και κατ' επέκταση η 5.1 κτλ) για να αποδωθεί θέλει χώρο. Αν πχ κάθεσαι στα 3 μέτρα από την οθόνη, θέλεις τουλάχιστον 1-2 μέτρα πίσω σου.

Το καθοριστικό όμως είναι άλλο: Αυτή τη στιγμή υπάρχουν ελάχιστες ταινίες με 6.1 και νομίζω καμία με 7.1. Αυτό μας οδηγεί κατ' ευθείαν στη σωστή επιλογή: Πάρε ένα συστηματάκι 5.1 και στο μέλλον βλέπουμε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...