-NetHawk- Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Καλησπερα σας, Μετα απο εικοσαημερη και πλεον αναμονη(οι πρωτες 7 ημερες αναμονης οφειλονταν σε ανοητο λαθος της φορθνετ που αντι για αιτηση νεας γραμμης εστειλε στον ΟΤΕ αιτηση για αναβαθμιση γραμμης) ειδα επιτελους σημερα το πρωι το μοντεμακι μου να συγχρονιζει.Αποφασισα να δω λοιπον μεσα απο το μενου του F200(Crypto) στα "ποσα" συγχρονιζει.(σκεφτηκα ο αφελης οτι ισως να ημουν απο τους προνομιουχους και να ειχε γινει και διπλασιασμος). Με λυπη ομως διεπιστωσα οτι οχι μονο δεν ειχε διπλασιαστει αλλα συγχρονιζε και στα 768.!!Μετα απο σχετικο τηλεφωνημα στη φορθνετ ενημερωθηκα οτι ειναι πλεον φυσιολογικο και οτι μεχρι να τους παει επισημη ανακοινωση απο τον ΟΤΕ οτι η υπηρεσια εχει ενεργοποιηθει θα εχει παει και η ταχυτητα μου στα 1024. Τι λετε?Εχουν δικιο η με δουλευουν ψιλο γαζι?Ευχαριστω.
fits13 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Re file an eisai apo aftoys poy pires to paketo tis 1 ioynioy diladi tin 512 gia 12 mines enw oloi oi alloi piran to 512 gia 5 mines e tote swsto einai poy einai 768 kai oxi 1024. min ta thelete kai ola dika sas kai sxedon tsampa adsl 512 forthnet kai na ginei anavathmisi se 1024. den lete pali kala poy sas kanoyn anavathmisi poy tha mporoysan na min sas kanane epeidi opws proeipa pirate tin adsl poy emeis plirwsame 120 euro gia 5 mines eseis gia 12 mines ara tsampa konta sta 8-10 euro to mina. Diladi den mporeite na exete kai ti pita olokliri kai to skliro xortato. afta den ginontai. afta eixa na pw kai an nomizeis oti egina ligo epithetikos tote na me syxwreis alla einai to oti vlepw axaristia se oloys aftoys poy exoyn parei to paketo tis 1 ioynioy.
agoraki_23 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Αχαριστία για ποιο λόγο? Επειδή όλοι οι providers έχουν αναβαθμίσει σε ΟΛΟΥΣ ΑΣΧΕΤΑ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ των συνδέσεων? Επειδή ήρθε οδηγία να αναβαθμιστούν απ την ΕΕ όλες οι συνδέσεις? Αν ναι τότε ναι είμαι μεγάλος αχάριστος...Τι να σου πω φίλε μου fits13... Σε σχετικό τηλ μετα παράπονα μου σήμερα και αφού τους είπα αυτό που μόλις έγραψα μου απάντησε υπεύθυνη ότι έχω δίκιο για όλα αυτά αλλά η εταιρεία δεν φταίει που δεν αναβαθμίζει τα dslam κιόλας ο ΟΤΕ για να μου δώσουν και εμένα το διπλάσιο bandwidth... Αυτή ήταν η δικαιολογία της...Ντροπή γιατί έκανε μια προσφορά που έπρεπε να σεβαστεί και όχι να με αντιμετωπίζει σαν 384 λόγω αναβάθμισης... Μακριά από Forthnet...
-NetHawk- Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Ρε τι διαολο πινετε και δε μας δινετε?Ειστε με τα καλα σας..?ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑ 1024 ΚΑΙ ΘΕΛΩ 1024?Ή μηπως θα πρεπει να πληρωνω 1024 και να χω 768...Αντε ενημερωθειτε λιγο και διαβαστε καλυτερα!
alcemist Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 το κόλπο με την φορθετ είναι το εξής: πάρτους τηλέφωνο, ξέχεσαι τους και πες τους να σου δώσουν τσάμπα μέρες για το διάστημα που είχες λάθος σύνδεση. είναι αρκετά δίκαιο νομίζω
kallair Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2006 tha simfoniso me ton alcemist. piese tous oste na sou dosoun amesa 1024 alliws na se apozimiosoun me kapoio tropo(px parapano diarkeia sindesis opws proeipan).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.