danastas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 basika einai 8ema ry8misewn mallon.eixa k gw to idio problh k phra ton OTE k me grapsane stis blabes, k perase ligos kairos k mou dwsan ena thlefwno k phra k mou eipan ti na kanw alla paei poly kairos kai den 8ymamai kai ka8olou!pare ton ote pantws!!
stavregos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Υπαρχει καποιος που να ξερει τι πρεπει να κανω για να ρυθίσω το USB bandwitch γιατι αν παρω τηλ τον ΟΤΕ θα μπλεξω.
Dark Scizor Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Σιγουρέψου ότι όλοι οι απαιτούμενοι οδηγοί είναι εγκατεστημένοι στις τελευταίες εκδόσεις τους και επίσης κοίταξε αν η ρύθμιση της ταχύτητας του USB στο bios είναι στο "high speed".
seiracides Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Ρε παιδιά εμένα δεν με ειδοποίησαν ακόμα απ' τον ΟΤΕ αλλά από ότι είδα για να συνδεθώ θα πρέπει να έχω username kai password. Αυτά θα μου τα στείλει ο ΟΤΕ; Στο μαγαζί που πήρα το πακέτο (ondsl kit)δεν μου δώσαν κάτι. Και αλήθεια πόσο περιμένουμε για την ενεργοποίηση... εγώ έχω μια εβδομάδα τώρα .
stavregos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Ευχαριστω πολύ για την βοηθεια σας το προβλημα μου με το USB bandwitch λυθηκε απο μονο του χωρις να πειραξω κατι.Οσο για το σημα της τηλεφωνικης γραμμης ειχα συνδεσει λαθος το φίλτρο!!! Και παλι ευχαριστώ
stavregos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Ρε παιδιά εμένα δεν με ειδοποίησαν ακόμα απ' τον ΟΤΕ αλλά από ότι είδα για να συνδεθώ θα πρέπει να έχω username kai password. Αυτά θα μου τα στείλει ο ΟΤΕ; Στο μαγαζί που πήρα το πακέτο (ondsl kit)δεν μου δώσαν κάτι. Και αλήθεια πόσο περιμένουμε για την ενεργοποίηση... εγώ έχω μια εβδομάδα τώρα . Εμενα ενεργοποιήθηκε συνδεση ακριβως μια εβδομάδα μετα την αίτηση και τον κωδικό μου τον δώσανε οταν με πηραν τηλ απο την ΟΤΕΝΕΤ να μου που οτι ενεργοποιήθηκε η συνδεση.
navar Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2006 vasika to perithorio an yparxoun port vasei thlepikoinoniakhs nomothesias einai 12 meres nomizw kai ayto to ematha apo forthnet giati eixa prob me enan pelath kai thn dwdekath mera molis tous eipa oti tha kanw katageleia energopoihsan to kykloma....opote perimeneis to poly alles 5 meres
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.